Vibrátoros bugyi nőknek egyéni vagy páros élvezetekhez

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Csiklóizgatók » Vibrátoros bugyi nőknek egyéni vagy páros élvezetekhez

Vibrátoros bugyi nőknek egyéni vagy páros élvezetekhez

Vibrátoros rezgő bugyi saját kényeztetésre vagy páros élvezetekhez. Vedd fel, kapcsold be, és élvezd! Más teendőd nincs vele! Az édes élvezeteket keltő bugyi megrendelhető az online szexhopunkból, vagy megváárolható budapesti szexshop üzletünk kínálatából. Csípőpánt nélküli kialakítás jellemzi. Anyaga: 100% poliamid. Pink színű. Egy méretű.
Az oldalán finom csipkés kialakítású.

Az első rész tökéletesen illeszkedik a szemérem dombodra. A C alakú profil másik vége pedig a fenék résznél ér véget. Beépített minivibrátora kényeztet, a végén található vékony gomb lehetővé teszi, hogy indítsd a rezgéseket. Nyomd meg egyszer, és enyhe lüktető érzés fog majd el. Másodszori megnyomására, hevesebb, harmadik alkalommal már erőteljes vibrációt élvezhetsz, a gát és csikló területén. És a gomb további nyomásával mind a 10 különböző sebességet kipróbálhatod.

Ha úgy szeretnéd, tökéletesen titkokban marad akár párod előtt, hogy éppen elélvezel. Ugyanis tényleg nem látható! Olyan mint egy tanga! Ha szeretnél te is megtapasztalni valami újat, rendeld meg tőlünk a vibrátoros bugyit, mely megédesíti, például a tévénézést, pihenésedet is.

Ha tetszik, akár most megveheted a minden nap nyitva tartó Intim Center sexshop üzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet.

TPE8-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , ,