Feromonos csábító női parfüm Female 14 ml

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » Feromonos csábító női parfüm Female 14 ml

Feromonos csábító női parfüm Female 14 ml

A feromon serkenti a természetes vágyat a szexhez, növeli az érzékiséget és hozzájárul a pozitív érzelmi állapot, hangulat megteremtéséhez. Maguk a molekulák ugyan nem láthatók szabad szemmel, de az erotikus aroma, amit illatban érzünk izgató hatású.
A férfiak érzékelik a különleges érzést, a nőknek pedig csak magukra kell fújni és csábítani! A szexparfüm üvegcse tartalma 14 ml. Ha keresel valami különlegességet, amivel nagyobb önbizalomra tehetsz szert, és könnyebben társaloghatsz férfiakkal, ezt ajánljuk neked!

Megrendelheted akár most azonnal az Intimcenter.com online sex webshopunkban, vagy bátran bejöhetsz érte budapesti sexshop üzletünkbe (Intim Center szexüzlet, Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!) és hazaviheted innen is. Ha pedig eljössz hozzánk, érdemes a vágykeltő parfümön kívül szétnézni az izgatóbbnál-izgatóbb szexi termékek széles választékában, és akár évfordulóra, karácsonyra, szülinapra, és egyéb alkalmakra bevásárolni. Ha tanácstalan vagy, ötleteinkkel, tudásunkkal segítünk!

5.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,