A férjemnek végre kőkemény merevedése volt

A férjemnek mostanában kőkemény merevedése, tartós erekciója van, és én is felizgulok csak egy pillantástól, mert látom a szemében, hogy duzzadni kezd a farka! És ment a szex több órán keresztül. Többször is elélveztünk mindketten!

Hat hónappal ezelőtt panaszkodtam, hogy a férjemnek gyakran nem sikerül a szexuális kapcsolat? Még akkor se, amikor szopást és maszturbálást csináltam neki, a farka nem mutatta az élet nyomát. Vagy ha végre felállt, nagyon gyorsan végzett, szó szerint pár perc!
Hallgattam a tanácsokra, a férjem sok mindent megpróbált, csodaszereket és egy csomó más tablettát a jógáig és mindenféle tantrikus rituálékat. Ezek nem segítettek! A pénisz lágy volt és úgy is megmaradt. Ha volt a szex az pár perc és annyi.
Valószínűleg mindez genetikai szinten határozódik meg? Észrevettem, hogy a férjem komplexusa már elkezdődött előttem … Ennek eredményeként mindezen problémák miatt én elégedetlen maradtam, és a férjem pedig ideges.
Ekkor a megváltás váratlanul jött potencianövelő szer formájában:

Hat hónapig tartott az potenciazavar, majd olvastam a pornóról egy cikket. Írták, hogy vágyfokozó szerekkel az ember két órát tud minimum szexelni, és a pénisz szilárdan fog állni! Erre van szükségem, gondoltam.
Ilyen hosszú szexhez használnak engedélyezett potencianövelő szereket természetes kivonatokból és ásványi anyagokból. A lista lenyűgöző, gondoltam … De miután az interjú végére értem, rájöttem, hogy minden sokkal könnyebb! Kiderült, hogy ezek sokszorosára növelik a genitális véráramlást. Ennek köszönhetően a hímvessző állni fog mint a kő, és a szex időtartama megegyezik akár egy pornófilm szereplőjével.
A potencianövelő kapszulák használatát javasolták. Elmondásuk szerint ők használják a legjobb potencianövelőket, és tényleg működik – minden más hamis.

Miután elolvastam a cikket, azonnal eldöntöttem hogy megrendelem. Miután a megrendelést megtettem, a csomagot másnap megkaptam, a futár a feladónál névtelenül kézbesített, cég volt a feladó. Biztonságos volt, és ez megfelel nekem.

Mi lett az eredmény?

Kibontottam a dobozt, olvastam az ajánlásokat, este pedig használtam, a férjem még csak nem is sejtette…  Kinyitottam egy kapszulát, a port az üdítőjébe szórtam. Fél órát vártam, és pár percnyi erotikus szeretetre volt szüksége, és a szexéhes férfi szemével nézett rám, ezt nagyon régen nem láttam! És a pénisze soha sem volt keményebb!
Aztán nekem esett, szexeltünk majd egy óráig, mindenféle pozícióban, a pénisze mint a szikla volt egész idő alatt! Amikor eljött az orgazmus pillanata, hangosan élveztünk együtt, az egész ház bizonyára hallott bennünket! Ilyet soha nem tapasztaltam életemben! Biztos voltam benne, hogy lesz eredmény, de hogy olyan erős, nem is gondoltam volna.

De tovább megyek – úgy döntöttem, hogy magam is kipróbálom, egy nőknek készült terméket, hátha  ugyanúgy hat. Ezt a potencianövelő boltban vettem meg személyesen.
Megpróbáltam a férjemmel, és bevettem. Hát egy tekintetéből nedves lettem, ezt gondolom megérted! Úgy felizgultam, mit már nagyon rég. Őrülten akartam, totál be voltam indulva! Ez egy szexi varázslat a lányoknak.
Szóval itt van ezek a női vágyfokozók! Nem gondoltam volna, hogy bizonyos növények és ásványok ilyen módon befolyásolhatják a testet.
Nos férfiak, lányok mindenkinek javaslom kipróbálni ezeket a potencia termékeket! És fiúk és lányok! Sok szerencsét, fenomenális szexet kívánok!

Mi a merevedési zavar?

A merevedési zavar az, hogy az ember nem képes fenntartani az erekció megfelelő szintjét a teljes nemi közösüléshez. A patológia második neve impotencia. Az erekciós képesség a férfi önbizalmának kulcsa. A szexuális élet romlása pszichoneurotikus rendellenességekhez, apátiához és még depresszióhoz is vezet. A statisztikák szerint minden 10. ember merevedési zavarokkal szembesül. És most a helyzet még súlyosabb – a korai impotencia előfordulása növekszik.

Miért alakul ki merevedési zavar?
Az ember szexuális egészsége számos körülménytől függ:
– az endokrin rendszer megfelelő működése;
– a mikro- és makrocirkuláció kielégítő állapota;
– pszichológiai egészség;
– a nemi szervek szerkezetének anatómiai jellemzői.
– neurológiai egészség.

A negatív tényezők hatása elkerülhetetlenül befolyásolja a férfi szexuális életét. A merevedési zavarokat a kábítószer-függőség, az alkoholfüggőség és a pszichopatológiák okozzák. Az endokrin tényezők közül az ilyen diszfunkció cukorbetegséggel és a gonádok elégtelenségével jár. Az anatómiai rendellenességek szintén nem ritkák – vannak Peyronie-kór, rostos lerakódások és szklerotikus változások a pénisz üreges testében. Bizonyos esetekben a gerincbetegségek, a polineuropátiák és az agyi keringési zavarok szexuális elégtelenséghez vezetnek.

A modern orvosi gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a merevedési zavar okai leggyakrabban a péniszet ellátó erek nem kielégítő állapotának köszönhetők. Ezt a folyamatot ateroszklerotikus elváltozások, magas vérnyomás és diabéteszes mikroangiopátia okozza. Ezért a merevedési zavarban szenvedő beteget átfogó vizsgálatra jelzik a mögöttes ok azonosítására.