A potenciát növeli a férfi intimtorna és az urológus tanácsainak betartása

A férfiak is teljesen új dimenzióba kerülnek a potenciájukkal a gátizmokat erősítő torna hatására, másfajta önismeretre tesznek szert, hisz szexuális és testi önismeretük is fejlődik általa. Mindegy az, hogy ki milyen indíttatásból jelentkezik intimtornára, az a fontos, hogy a férfiak is merjenek magukkal foglalkozni, ráadásul egy olyan testrészükkel is, amivel a mindennapi életben nem szokás.

Miért jó a férfiaknak az intimtorna?

A medencealap izmai az ürítésben és a szexuális élet során funkcionálnak leginkább, de ez nem elegendő ahhoz, hogy az izom friss és fiatalos maradjon. Ezeket ugyanúgy karban kell tartani, mint testünk más izomcsoportját. Például, ha nem sikerül karbantartani a hímvessző környéki izmokat, az erekciós magasság az idő előrehaladtával csökken. Az itt lévő szövetek, izmok sorvadásra hajlamosak, ami azt jelenti, hogy kevésbé lesz működőképes az izom és kevesebb lesz a tömege is. Ebből adódóan merevedésnél kevésbé zár ez az izomterület. Jó hatást gyakorol:
– a potenciára
– az egész gát működésére
– és az ürítési funkciók megtartására.

Mind az ürítéshez, mind a here működéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy az erek jó állapotban legyenek. Ha az erek kitágulnak, visszér alakul ki, vagy ha meszesedés következtében beszűkülnek, akkor a tápanyagellátás romlik a medencealapon.

A megelőzés nagyon fontos terepe és célpontja az intimtornának. Kitűzött cél egyrészt a potencia védelme – meg kell tanítani a férfiakat, hogyan ügyeljenek a potencia biztonságára -, másrészt figyelmet kell fordítani a prosztatára, amely a férfi szervezetének érzékeny területe. 45 év felett nagyon gyakori a prosztatamegnagyobbodás. A duzzadt szövetek összenyomják a húgycsövet, s míg ekkorra a nőknél a vizelet megtartása nehéz, addig a férfiaknál a vizelet kiürítése okoz problémát.

Ez is izomgyengeséggel függ össze, másrészt pedig a prosztata megnagyobbodásával, ami pedig nagyon gyakran akkor indul el, amikor a férfi szervezetében a tesztoszteron hormon mennyisége csökken. Ettől romlik a here vérellátása, illetve a szövetek keringése is.
Minden olyan prosztatabántalom, amely keringési elégtelenség következtében alakul ki, megelőzhető férfi intimtornával. Ez a sajátos mozgásforma azon túl, hogy védi a szöveteket, segít megőrizni a fiatalságot – nőknél és férfiaknál egyaránt.

Az intimtorna egészségkarbantartó tréning
Segít bizonyos problémák enyhítésében és megszüntetésében. Fontos, hogy élvezni tudjuk testünket működés közben, és ne csak addig, amíg úgyis működik. Tegyünk hát valamit annak érdekében, hogy később is működőképes legyen.

Urológus tanácsai: hogyan lehet fenntartani a hatékonyságot idős korig

Az erősebb nem minden képviselője érdekelt a teljes szexuális élet fenntartásában idős korig. De meg kell értenie, hogy az egészséges életmód szabályainak betartása nélkül ez nem érhető el. Az erekció mechanizmusa az artériákon keresztül a péniszbe áramló vér erőteljes áramlásán alapul, és az esetek 80% -ában a hibák az érrendszer problémáival járnak. A cikkből megtudhatja, hogyan lehet sok éven át fenntartani a hatékonyságot, és mit kell tennie ehhez. És itt hasznos információkat kaphat a károsodott szexuális funkció okairól.

Miért csökken a férfiaknál az évek során a potencia
– Elhúzódó depresszió, neurózis, pszichológiai trauma.
– A kemény munka okozta krónikus fáradtság.
– A prosztata betegségei és sérülései.
– Szív- és érrendszeri betegségek.
– Hormonális elégtelenség a szervezetben, tesztoszteronhiány.
– Diabetes mellitus és más endokrin rendellenességek.
– Bizonyos gyógyszerek mellékhatásai.
– Az egészségtelen életmód fenntartása.
– Pszichogén és fiziológiai problémák kombinációja.

Egy másik gyakori ok a kudarc várakozásának úgynevezett szindrómája, amikor egyszer gyenge erekcióval szembesülve az ember pánikba kezd az ismétléstől félve, és ezáltal súlyosbítja a problémát. Tudva, hogy hány évig képes fenntartani az ember a hatékonyságot, jobb eredményeket érhet el, miközben egyszerű tippeket követ. És ebben a cikkben olvashat a férfi meddőség kezelésének okairól és módszereiről.

Akár hány évig képes fenntartani az ember a potenciát
A szex doktor cikkekben is olvasni, hogy sok fiatal gyakran gondol arra a korra, amikor egy férfi fenntarthatja a potenciát, mert közvetlenül befolyásolja az önbecsülést, és segít elkerülni az ellenkező nemmel való kapcsolatok nehézségeit. Körülbelül 25 éves kortól a tesztoszteron szintje lassan, de biztosan csökkenni kezd. A korai andropause 45 éves korban és korábban fordul elő.

Az 50 és 60 év közötti időszak a menopauzába való belépés átlagos életkora, a késői andropause 60 év után következik be. Pontos diagnózist csak orvos végezhet vér-, nyál- és vizeletvizsgálat eredményei alapján. Az a férfi, aki aktív szexuális életet él, sportolni megy, a megfelelő ételt eszik, sokkal hosszabb ideig marad a magasságban, mint társai, állandóan az irodákban ül és ülő életmódot folytat.

Hogyan lehet fenntartani a hatékonyságot: szakértői tanácsadás
Hogyan lehet fenntartani a hatékonyságot idős korig? A következő ajánlásokat fogalmazzuk meg, amelyek betartásával az emberek sok éven át képesek lesznek fenntartani az erekciós funkciót:
– A keresztbe tett lábakkal való ülés tilalma. Ebben a helyzetben a vénák csípése van az inguinalis régióban, ami bonyolítja a vér áramlását.
– A lehető leggyakrabban guggoljon. A testmozgás tökéletesen eloszlatja a vért, megakadályozva a fibrin vérrögök kialakulását.
– Dohányzásról való leszokás. A cigarettafüst mérgező anyagokat tartalmaz, amelyek gyulladást okoznak az endotheliumban. Ebben az állapotban, még erekció esetén is, rohanó vér szivárgása van, és az erekció csökken.
– A nyugtatók és gyógyteák ellenőrizetlen bevitelének elutasítása. A mentán, citromfűn és más gyógynövényeken alapuló ártalmatlan első pillantásra ártalmatlan teák nemcsak a nyomást, hanem az ember szexuális képességeit is csökkentik
– A kerékpárral való utazás megtagadása. A kerékpározás általában jót tesz az egészségnek. De a férfiak egészsége szempontjából nem biztonságosak. Az utazás során az idegvégződések megsérülnek, ami rossz hatással van az erekcióra. De ha nem tudja elképzelni az életét kerékpározás nélkül – csak széles nyerget használjon.

Az öngyógyítás elfogadhatatlan. Gondolva arra, hogyan lehet fenntartani a hatékonyságot 50 év után, néhány férfi ellenőrizhetetlenül tablettákat szed a “férfi hatalom” számára. Ezek a gyógyszerek nem kezelik az erekciót, hanem csak néhány órán át elfedik a problémát. Idővel a test hozzászokik hozzájuk, és a hatás eléréséhez az adagot növelni kell.
Kompetensen kiválasztott étrend. A férfiaknak nem szabad visszaélniük a tejjel, mivel ez hormonális egyensúlyhiányhoz vezethet. A tesztoszteron szintje, amelytől az erekciós funkció függ, csökken. A napi étrendben vajat és növényi olajat, halzsír fajtákat kell hozzáadni.
A sör és az alkohol elutasítása. A sör ösztrogént tartalmaz, és az alkoholtartalmú italok jelentősen rontják az erek állapotát.
A vegetarianizmus nem az. A vegetáriánusok nagyobb valószínűséggel szenvednek szexuális diszfunkcióban, mint a húsevők. A növényi ételek nem tartalmazzák a szükséges zsírokat, így a vegetáriánus test nem rendelkezik elegendő erőforrással ahhoz, hogy elegendő tesztoszteront termeljen.
Most már tudod, hogyan kell fenntartani a hatékonyságot sok éven át. Kezdjen el gondoskodni az egészségéről jóval azelőtt, hogy kudarcot vallana.