Taurix Special potenciakrém, erekciókrém férfiaknak

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » Taurix Special potenciakrém, erekciókrém férfiaknak

Taurix Special potenciakrém, erekciókrém férfiaknak

Taurix potenciakrém, speciális péniszkrém férfiaknak! Minden ember tudja, hogy milyen fontos az, hogy megfeleljen egy nőnek szexuálisan, minden korlátozás nélkül, minden kétséget kizáróan, habozás nélkül!
A Taurix Special erekciókrém intenzíven hozzájárul a vérbőség fokozásához, értágításhoz a péniszben (és herékben), miközben gyengéden ápolja a bőrt. Vitalizáló, kondicionáló hatása is van.
Vigyen fel egy kis mennyiségű krémet a péniszre, és kényeztesse el párját, teljesítse szexuális vágyait.

Néhány perc alatt észre fogja venni hatását. Taurint és valódi bikahere-kivonat is tartalmaz. Természetes összetételű, bőrgyógyászati és klinikailag tesztelt. 40 ml-es tubusban rendelhető intimcenter.com sexshop webáruházunkból, vagy szexshop budapesti üzletünkből. Cím: Sexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Gyerekektől tartsa távol. Tárolja száraz helyen, szobahőmérsékleten.

A női orgazmusok erőssége, gyakorisága, és összességében a nők szexuális elégedettsége nagyban függ attól, milyen partnert választanak maguknak: a humoros és öntudatos férfiak jobban el tudják juttatni a párjukat a csúcsra. Főleg ha van potenciakrémjük a tarsolyban.
A nők orgazmusának intenzitása erőteljesen függ attól, mennyire vonzónak találják a partnerüket, hányszor szexeltek egy héten és összességében mennyire találták kielégítőnek az együttlétet. Az orgazmus gyakorisága pedig az intenzitással áll kapcsolatban, tehát aki intenzíven éli át, annak valószínűleg gyakrabban is van.

TPE7-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,