Anális szex lépésről lépésre, így kell jól csinálni

Hogyan kell anális szexet folytatni? Az anális szex megfelelő foglalkozása csak kellemes érzéseket ad. Hogyan készüljünk fel az anális szexre, hogyan gyakoroljunk először úgy, hogy ne fájjon? Az egyszerű tippek segítenek szórakozni és új érzéseket fedezni fel. A lépésről lépésre szóló utasítások nem engedik meg a hibákat.

Mikor lehet anális szexet folytatni

Az anális szex egy nagyon intim folyamat, amelynek megvalósításához fontos a megfelelő időpont és hangulat kiválasztása. A gyakorláshoz fontos, hogy több feltételt betartsunk:
Kölcsönös vágy. Csak ha mindkét résztvevő készen áll a kísérletekre, akkor érdemes ezt a fajta érintkezést kipróbálni. Nem kell nyomás alatt megegyezni, ha a párnak csak az egyik tagja mutat vágyat. Az anális megtagadása bárkinek joga, és nem kell engednie a meggyőzésnek.
Kiváló egészség. A fogadó partnert érzései vezéreljék. Ha kellemetlen érzés van, ha az elmúlt 5-7 órában nem volt székletürítés, akkor válasszon másik pillanatot. A folyamat csak akkor lesz kellemes, ha semmi sem vonja el róla a figyelmet.

Megfelelő előkészítés. Az anális érintkezéshez speciális síkosító és óvszer használata szükséges. Ha a tartozékok nincsenek kéznél, jobb, ha átütemezi a kísérletet.
Bármely életkorban kipróbálhatja a végbélnyílásba való behatolást. Az első élmény 20 évesen és 55 évesen is érdekes lesz. De fontos a megfelelő felkészülés és a megfelelő mozgások.

Hogyan készüljünk fel az anális szexre
Az anális szexre való felkészülés folyamata nagyon egyszerű: előre ki kell mennie a WC-re, hogy kiürítse a beleit. És közvetlenül szex előtt zuhanyozz le. Ezek az eljárások elegendőek ahhoz, hogy minden jól menjen.

Szükséges-e beöntés az anális szex előtt?
Bélöblítés nem szükséges. A magabiztosság kedvéért beöntést is lehet csinálni, segít eltávolítani a maradék váladékot, de anélkül is minden rendben lesz.
Az anális előtti beöntés 200-300 ml víz, ami segít a vékonybél egy pici öblítésében. Ez nem egy bonyolult eljárás, hanem egy gyors mosás, amely 10-15 percet vesz igénybe. Célja a pszichológiai kényelem. Nagyobb beöntés készítése nem javasolt. Kiválthatja a széklet mozgását, és akkor a hatás az ellenkezője lesz.
Az anális öklözés előtt alapos mosás történik, de ez a folyamat teljesen eltér az első anális szextől.

Le kell borotválnom a végbélnyílás körüli szőrszálakat?
A végbélnyílás körül nő a szőr. De az anális szex során nem zavarják. Nem kell eltávolítani őket kifejezetten az első anális előtt. A fodrászat, gyantázás vagy sem, személyes döntés, ennek a saját kényelméhez kell kapcsolódnia, nem pedig a szexuális kapcsolat típusához.

Az anális szex piszkos?
Ha ujjait, péniszét vagy más tárgyat a végbélnyílásba meríti, beszennyezheti magát. De ha óvszert használsz, nem lesz minden olyan ijesztő. A folyamat során a széklet elvesztése nem valószínű. A szag a “kivétel” pillanatában is jelen lehet, de akkor már csak együtt menjetek zuhanyozni.

Az anális szex nem perverzió, az intim élmények egyik fajtája, amely sok kellemes pillanatot adhat. És ha mindkét partner számára elfogadható egy ilyen kapcsolat, akkor érdemes kipróbálni.

Anális szex kiegészítők

Az anális szexhez további dolgokra lesz szükség. Kellemessé és biztonságossá teszik a kapcsolatot, segítik a kikapcsolódást, a szórakozást. Ezek nélkül nem szabad elkezdeni a gyakorlást.
Kenőanyag. Speciális kenés szükséges, javítja a siklást, védi az érzékeny bőrt a repedésektől. Több száz különféle kenőanyag létezik az análishoz, bármelyiket választhatja. A szilikon alapú opciók víz alatt is használhatók.

Óvszer. Nemcsak a betegségek ellen védenek, hanem higiéniai célokat is szolgálnak. A pénisz nem érintkezik a bél tartalmával, ez megvédi a húgycső gyulladását. Az anális szexhez használt óvszer vastagabb, mint a vaginális szexhez használt óvszer, mivel a súrlódási erő nagyobb, de az érzés nem csökken.
Anális szex játékok. Tulajdonság, amely segít felkészülni a behatolásra, kellemesebbé teszi az érzéseket. Nem kötelező kellék, de az anális szex mindig érdekesebb velük.
Minden tárgyat kéznél kell tartani, hogy a keresés ne terelje el a figyelmét. Mindezt érdemes előre megvenni, hogy ne szakadjon meg a folyamat.

Pozíciók anális szexhez

Bármilyen testhelyzetben gyakorolható az anális szex? Igen tudsz. De ez nem mindig kényelmes. Beszélni fogunk az első anális szex legmegfelelőbb pozícióiról.
Térd-könyök. A fogadó partner letérdel és a könyökére támaszkodik. Az aktív partner hátul van rögzítve. Kissé megdöntéssel módosíthatja a belépési szöget. A passzív résztvevő hátuljának elhajlása nem lesz felesleges. Hogy mindenki kényelmesebben érezze magát, párnát helyeznek a térd alá.

Misszionárius párnával. Ha a vevő a hátán van, a fenekéhez való hozzáférés nem túl kényelmes. De a fenék alá párnát tehet, majd a helyzet megváltozik. Ennek az elhelyezésnek az az előnye, hogy képesek vagyunk megfigyelni egymás arckifejezését, irányítani tudjuk a helyzetet. A lábak felemelésével pedig megváltoztathatja a belépési szöget.
Oldalán. A klasszikus „kanál” pozíció anális szexhez is alkalmas. Az aktív partner mögött helyezkedik el, simán belép a végbélnyílásba. A mozgási tartomány kicsi, a sérülés valószínűsége minimális.
Anális szexet folytathat ülve, fekve, állva. Gyakorolhatsz a földön, az ágyon, a széken, az ablakpárkányon. Több száz kényelmes pozíció létezik, és könnyű velük kísérletezni.

A behatolás kulcsa a belépési szög. Könnyen állítható, ha párnákat helyezünk a test alá. Ha megváltoztatja, kellemesebb érzéseket fog tapasztalni. Például egy lányban a K-pont stimulálása anális orgazmust okozhat. A férfiaknak tetszeni fog a prosztatára gyakorolt ​​hatás.
Lásd még: Hogyan szerezzünk anális orgazmust? Hol keressük a megfelelő pontokat?

Hogyan lehet a szexet fájdalommentessé tenni? Senki sem állítja, hogy ha előzetes előkészítés nélkül behelyezünk egy péniszt a végbélnyílásba, fájdalmat és más kellemetlen érzéseket nem tapasztalhat. A szex a fenékben egy kis tudomány, amelyet először tudnia kell, majd már elkezdhet gyakorolni. A szexre való megfelelő felkészülés garantálja a nemi közösülés könnyűségét, és ennek eredményeként mindkét partnernek orgazmusa lesz.

Hogyan végezzünk anális szexet. Lépésről lépésre szóló utasítás

Vannak egyszerű szabályok – hogyan kell megfelelően részt venni az anális szexben először. Ha követi ezeket a tippeket, megóvja Önt a sérülésektől, és segíti a szórakozást.

1. Az anális játékok a végbélnyílás kívülről történő stimulálásával kezdődnek . A partnernek lazítania és izgatottnak kell lennie. A Prelude lehetővé teszi a félelem csökkentését, a feszültség enyhítését. Időnként érdemes kísérletezni az erotikus masszázzsal, hogy a külső világról a belső érzésekre tereljük a figyelmet.

2. A síkosítót a végbélnyílásra és a kezekre vagy egy szexuális játékra kell felvinni. A kenésnek elegendőnek kell lennie, hogy ne sértse meg a bőrt. Néha a folyamat során hozzá kell adni. A vízbázisú készítmények elpárologhatnak, ezért hasznos az adalékanyag.

3. A merítés első szakasza az egyik ujj bevezetése. Körkörös csavarozással az ujj egyik falanxát simán bemerítjük. Utána megállás következik, hogy megtörténjen a megszokás, majd további mélységi mozgás. Két záróizmán kell keresztülmenned . És mozgathatod a folyókat oda-vissza, várva a könnyű áthaladásra.

4. Amikor az ujj könnyen csúszik, nincs izomgörcs, hozzáadhat egy második ujjat. És ismét simán helyezze be és távolítsa el. A hirtelen mozdulatok tilosak.

5. Az ujjak számát 3-4-re kell növelni. Ez a pénisz átmérőjétől függ, amelyet a jövőben a lyukba merítenek. Minél nagyobb a méret, annál szélesebbre kell kialakítani a lyukat.

6. Amikor az ujjak könnyen áthaladnak, elkezdheti behatolni a péniszbe. Ezen a ponton 100%-ban kenőanyagot kell hozzáadnia. Megváltoztathatja a pozíciót egy megfelelőbbre, hogy mindkettő kényelmes legyen.

7. A pénisz finoman süllyedni kezd a lyukba. Fontos, hogy azonnal engedje át mindkét záróizmot, merítse be a fejet. Mindezt simán, de inkább kitartóan. És amikor a belépés megtörtént, újra meg kell állnia. Az ujjak és a pénisz különböző tárgyak , így ismét van egy pillanat, amikor megszokjuk.

8. Ezután kis amplitúdójú transzlációs mozdulatokat végezhet. Eleinte lassan, majd kicsit gyorsabban, tartva a ritmust. Kezdetben nem ajánlott teljesen kivenni, mert a végbélnyílás akaratlan összehúzódása léphet fel, és belépés előtt újra ki kell nyújtani a lyukat.

9. Aktív mozgás az utolsó szakaszban megengedett, ha a fogadó félnek tetszik. Az egyik fél döntőjébe léphet. Ezután el kell távolítania a péniszt a testből, de nem rángatással, hanem simán és finoman.

Hogyan kell anális szexet folytatni? Egyszerű biztonsági szabályok!
A műveletek sorrendje egyértelmű. De mi van, ha valami nem a tervek szerint alakul? Vannak egyszerű szabályok, amelyeket fontos betartani.
Ha a fogadó partnernek fájdalmai vannak, hagyja abba. Néha ez fizikai érzés, néha pedig félelem. Mindenesetre szünetre van szüksége. Nem szükséges kimenni, megfagyhat, elkezdhet más zónákat simogatni. Ha a görcs elmúlt, folytassa, ha nem, fejezze be a folyamatot.
Ha a tag nem illeszkedik, akkor a lyuk nincs előkészítve. Például mindent jól csináltál az ujjaiddal, de óvszer felhelyezése, síkosító bekenése közben összehúzódtak a záróizmai. Ez gyakran megtörténik, és újra meg kell dolgoznia a kezével a végbélnyílás újranyitásához. Kevesebb időt vesz igénybe, de mindenki elégedett lesz.

Ha vér van, meg kell állnia. Ez akkor lehetséges, ha repedés keletkezett. Ebben az esetben gondosan el kell távolítania mindent, menjen zuhanyozni. Tovább tilos. Egy kis seb magától begyógyul, a nagy repedést proktológusnak kell kezelnie.
Kenés és előkészítés nélkül nem lehet belépni. Elfogadhatatlan a lyukak összekeverése szex közben. Ez tele van sérülésekkel és súlyos fájdalommal. Az anális szex lehetőségét pedig fontos előre megbeszélni a partnerrel.

Az anális szex után zuhanyozni kell. Ne feküdjön le anélkül, hogy meglátogatná a fürdőszobát.
A szabályok betartása lehetővé teszi az anális szexet komoly következmények nélkül.

Milyen érzés az anális szex?
A végbélnyílás nagyon érzékeny testrész, több ezer idegvégződést tartalmaz. A stimuláció pedig sok kellemes élményt adhat. Ha sikerül ellazulnod és megszabadulnod a félelemtől, kiderül, hogy az érzések új világa nyílik meg az anális érintkezés során.

A végbélnyílás stimulációja izgat. Kívülről simogatás, majd nyújtás és ritmikus súrlódások – ez új érzéseket ad. Ha minden lassan történik, az érzések csak pozitívak. De az első kísérleteknél kellemetlenség is jelentkezik.

Az első anális szexnél úgy tűnhet, hogy közben “WC-re akarok menni”. Ez a test reflexreakciója a végbélnyílásban lévő tárgyra. Csak hát a szervezet nincs hozzászokva az érzetekhez, igyekszik megszabadulni egy idegen dologtól. Fontos megérteni, hogy a székletürítés nem fog bekövetkezni, nem kell félni. És meg kell érteni, hogy a szamárba való behatolás 5-10 tapasztalata után ez az érzés teljesen eltűnik. Ez egy átmeneti jelenség, amely eltűnik.

Az anális orgazmus bárkivel előfordulhat. De időbe fog telni, hogy elérje. Meg kell tanulnod ellazulni, abba kell hagynod a félelmekre való odafigyelést, és meg kell találnod a megfelelő pontokat a stimulációhoz. Idővel ezek a problémák megoldódnak. De ha azonnal orgazmust akarsz, akkor más zónák stimulálásával idézd elő. Például egy lány az anális szexel egy időben simogathatja a csiklóját, és kaphat klitorális orgazmust, ez semmivel sem rosszabb, mint az anális.

Miért jelentkezik fájdalom az anális szex során?
Az anális szex során fellépő fájdalom a hiba jele. Egyáltalán nem szabadna folyamatban lennie.

Milyen tevékenységek okoznak kényelmetlenséget?
Nincs elég sikosító. A kenést hozzá kell adni.
A bejárat nincs előkészítve, a záróizmok nincsenek megfeszítve a kívánt méretre. És több időt kell fordítania a felkészülésre. A vevő egyszerűen nem ellazult, és máris nagy tárgyakat juttattak belé.
Túl hirtelen mozdulatok. Simán és lassan kell mozognia, követve a címzett érzéseit.
Sérülések. Ha a belépés során repedések vagy törések keletkeznek, a folyamat nagyon fájdalmas lesz.
Ha fájdalom jelentkezik, azonnal hagyja abba. Ha átmegy, javítsa ki a hibát, és folytassa. Ha a fájdalom a leállítás után is folytatódik, minden tevékenységet abba kell hagyni, és a kísérleteket át kell vinni a következő alkalomra.
Hogyan javítható az anális szex érzése
Mindenki kellemesebb érzelmeket szerezhet az anális szexből. Ezt különböző módon lehet megtenni.

Az idegvégződések aktiválása
A végbélnyílás a test “alvó” zónájának nevezhető. Az emberek ritkán érintik meg ezt a területet, és nem gyakran serkentik fel izgalomra. De ha elkezdi ezt csinálni, napról napra több kellemes élményt fog nyújtani a környék. Ezért érdemes elkezdeni az anális maszturbációt. Simogathatod a bejárat körüli finom bőrt, meríthetsz mini-izgatókat vagy használhatsz teljes értékű stimulánsokat.

A legérzékenyebb területek aktiválásához érdemes vibráló szexjátékokat használni. A mozgások zavarása nélkül besüllyednek a testbe. És bármelyik pillanatban a tulajdonos bekapcsolja a vibrációt. A készülékek csendesen működnek, senki sem fog tudni a parafa jelenlétéről. Távirányítóval vagy okostelefonnal vezérelhető. Nemcsak az ingadozásokat gerjeszti, hanem a szórakozási lehetőséget is zsúfolt helyen.

Kenőanyagok érzéstelenítővel
Kezdőknek nem ajánlott a fájdalomcsillapító kenőcsök használata, hogy a sérüléstől való félelem nélkül irányíthassa a folyamatot. De a tapasztalt felhasználók már tudják, hogyan kell kezelni a seggét, ezért szeretni fogják a kenőanyagot, amely megszünteti a feszültséget. Lehetővé teszi, hogy gyorsabban ellazuljon, kellemesebb érzelmeket szerezzen.

A fájdalomcsillapító kenőanyagok krémek, gélek vagy spray-k formájában kaphatók. A behatolás előtt 10-15 perccel kell felvinni, hogy a komponensek elkezdjenek hatni.

Izgalmas síkosítók anális szexhez
A speciális hatású síkosítók intenzívebbé és vonzóbbá teszik a simogatást. Az izgalmas krémek vérlökést okoznak az intim területen, ennek hatására a megszokott mozdulatok másnak tűnnek, érdekesebbek. A készítmény alkalmazható a végbélnyílásra, a szeméremtestre, a pénisz fejére. Alkalmas bármilyen szexuális élményhez.

Melegítő és hűsítő kenőanyagok
A kenőanyag hőmérsékleti élményeket adhat. Könnyű hideg vagy kellemes melegség egészíti ki az anális simogatást. A kenőcsöt a végbélnyílásra és a körülötte lévő bőrre alkalmazzák, és nem csak javítja a csúszást, hanem megváltoztatja az összes manipuláció benyomását is. Hüvelyi szexhez is használható.

Az anális szex káros az egészségre?
A tudósok nem jutottak konszenzusra – gyakran lehet anális szexet, vagy sem. De évről évre egyre több a gyakorló, és egyre nő az érdeklődés az ilyen kapcsolatok iránt. Ha mindent helyesen csinálnak, a sérülések elkerülése érdekében, akkor a folyamat nem okoz sok kárt. De fontos mindig emlékezni arra, hogy van bizonyos veszély, és a következmények negatívak lehetnek.
Repedések és törések. Akkor fordulhat elő, ha a cselekvések spontánok voltak, nem volt elegendő kenés, és az átjáró nem fejlődött ki. Repedések esetén krémet kell vásárolni a gyógyszertárban, szünetek esetén forduljon proktológushoz. És ha fájdalom van a végbélnyílásban a szex után, akkor nem ismételheti meg az eljárást a teljes gyógyulásig.
A mikroflóra megsértése. Ha az anális szex után a pénisz a hüvelybe kerül, diszbakteriózis és gyulladás lehetséges. A béltartalom soha nem kerülhet be a hüvelybe. A hüvelyi szexhez való továbblépéshez mossa le az összes váladékot.

Pszichológiai trauma. Az engedelmességgel és az agresszióval kapcsolatos. Ha a partner ellenzi, nem kell őt erőltetni. A zsarolás, a rábeszélés és egyéb manipulációk nem segítik a ráhangolódást, csak gyűlöletet keltenek az ilyen kapcsolattartással szemben. Fontos a bizalom és a kölcsönös vágy az ilyen simogatásokra, hogy minden jól menjen.
Nem kell hinni azoknak a mítoszoknak, amelyek szerint inkontinencia vagy ellenőrizetlen gázkibocsátás lép fel az anális szex után. Ezek olyan tündérmesék, amelyeknek semmi közük a valósághoz.

Szexjátékok anális szexhez

Az anális intim termékek segítenek felkészülni az anális szexre. Az anális játékszerek fájdalom nélkül kiterjesztik az átjárót, lehetővé teszik, hogy megszokja a pápában lévő tárgy érzését, megszünteti a félelmet és a félelmet az ilyen érintkezésből.

Különböző termékeket használhat, de kezdőknek hasznosak lesznek a szexbolt következő elemei:

– Anális dugók. Kúp alakú készülékek vékony szárral. Behelyezéskor a végbélnyílás finoman megfeszül. Átmérője 1 cm-től, kényelmes méret közül választhat. Amikor a dugó a seggben van, a hüvelyi szex érdekesebbnek tűnik, mivel a hüvely szűkül, mindkét partner intenzívebb stimulációja.
– Anális stimulánsok. A végbélnyílásban végzett transzlációs mozgásokhoz tervezték. Speciális korlátozójuk van, hogy ne vesszenek el a testben. A felület speciális domborműve fokozza a masszázs hatását.
– Anális láncok és karácsonyfák. A bemutatkozás játékká alakítható, ami minden pár számára jó szórakozást nyújt. A maximális izgalom pillanatában érdemes elkezdeni kihúzni a készüléket, ez sokszorosára növeli az orgazmust.