Női feromonos parfüm, London Sophisicated Woman

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Szexpatika » Női feromonos parfüm, London Sophisicated Woman

Női feromonos parfüm, London Sophisicated Woman

London Sophisicated Woman feromon parfüm nőknek 30ml az Intim Center szexpatikájából. A szexparfüm alkalmazásához adunk tippet is. Naponta 1-2 -szer fújj belőle a nyakadra. Napi használata a legjobb eredményt hozza ki. A friss citrus illat, és feromon keveréke páratlan érzésű. Szexi pillanatokban a köldök alá is fújhatsz egy keveset, csábítva ezzel a férfit lejjebb a testeden. Hatása tartós, 8-12 óráig tart ki. Az applikátor kis méretű, így könnyen magaddal viheted akárhova.

A szexüzletben megvett feromon tartalmú szexparfüm illatszert használd mielőtt elmész barátaiddal buliba vagy üzleti partnereiddel tervezett estére készülődsz, vagy ha éppen egy nagy dátum közeleg életedben, amikor egy kedves és csábító megjelenésre van szükséged. Az applikátor kis méretű, így könnyen magaddal is viheted.

Így is fogalmaznak: Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a pasik elcsábításáról szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a férfiak megnézzenek, flörtöljenek és beszélgetésbe elegyedjenek veled, illetve ha szeretnéd, hogy fellendüljön a társadalmi és szexuális életed, akkor csábíts feromonos parfümmel!

Feromonos Eau de parfum, dekoratív üvegcsében, 30ml-es kiszerelésben. Összetett illattal: bergamot, mandarin, narancs, narancsvirág, jázmin, mimóza, rózsa, ylang-ylang, Opoponax, pacsuli, tonkabab, vanília, vetiver, fehér pézsma.

Ha ezt a parfümöt, vagy szexkellékeinket személyesen szeretnéd megvásárolni, erre is van mód. Az Astoriánál található Intimcenter.com budapesti szexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím szexüzlet Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Az Efem szerint, szeretnéd, ha több sikered lenne a pasiknál? Itt egy parfüm, ami gyökeresen megváltoztatja az életed! Hosszú évek tesztelése után már számodra is elérhető a titok. A titok, mely a pasik elcsábításáról szól. Ha szeretnéd, hogy megváltozzon az életed és a férfiak megnézzenek, flörtöljenek és beszélgetésbe elegyedjenek veled, illetve ha szeretnéd, hogy fellendüljön a társadalmi és szexuális életed, akkor vegyél feromonos illatszert.
Csukd be a szemed és képzeld el, hogy több pasi néz a szemedbe, többen mosolyognak rád, többen flörtölnek Veled és a férfiak igazán jól érzik magukat a társaságodban. Maga az érzés nagyon pozitív, hirtelen nagyobb lesz az önbizalmad és sikeresebb leszel a férfiaknál. Szeretnek majd beszélgetni Veled és az életed egyre izgalmasabbá válik! Ugye milyen jó lenne?

TPE15-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,