Korbácsok ostorok és paskolók BDSM szexhez

Korbácsolás, lapogatás ütésgyakorlatok, amelyek gyakran használnak a BDSM szexben. Speciális BDSM szexeszközökkel üthet, a merevségtől függően beállíthatja az ütés erejét és az élmény intenzitását.

A BDSM kiegészítők nem mindig okoznak fájdalmat. Különböző intenzitású hatások lehetségesek, amelyek izgalmat okoznak. Minden ütésfajtát a test bizonyos részein használnak. A helyesen kiválasztott termékek kellemes érzelmeket kölcsönöznek az ütés minden résztvevőjének.

Ütéstípusok a BDSM szerint
Az ütések fajtái formánként, anyagonként oszlanak meg. Az ütés ereje az eszköz jellemzőitől és a játékban résztvevőktől függ.. De a rudak mély, fájdalmas nyomokat hagyhatnak a bőrön, és akár a belső szerveket is károsíthatják. Érdemes nagyon odafigyelni a korbácsoló eszköz kiválasztására, hogy a folyamat kellemes és érdekes legyen minden résztvevőnek.

Hagyományosan minden eszköz csoportosítható

• Mozgatható. A puha farok és a kemény markolat a megoldás a bemelegítő, közepes erősségű ütésekhez. A paskolók, ostorok, többfarkú korbácsok még a kezdők számára is alkalmasak, a test bármely részére. A lapos, korong formájú végződésüek akár intim területeken is használhatók. Leggyakrabban természetes vagy mesterséges bőrből készülnek.

• Rugalmas. Ütés után visszanyeri az alakját. A fogantyú merev, az ütőrész pedig rugalmas. A  rúd, a kapocs erősebben üt, mint a lágyabb eszközök. Használatakor fontos ügyelni az ütés erejére. Ezek a célzottabb találatot garantálják, segítségükkel könnyű hatni egy adott, meglehetősen kis területre.

• Kemény játékszerek, amelyek a legerősebben hatnak a testre. Merev, nem rugózik, nem hajlik. A hatás csak a lágy izomszövetekre lehetséges. Lehet hogy az eszközök egyáltalán nem hagynak nyomot, de ugyanakkor nagyon megsebesíthetik a belső szerveket. Csak azok számára alkalmas, akik már rendelkeznek tapasztalatokkal.

A kezdőknek ajánlott bőr korbácsot vásárolni – korbács, amely szinte semmilyen nyomot nem hagy, és nem képes károsítani a belső szerveket. A lágy copfokat bemelegítésre vagy szimbolikus büntetésre használják. A bőr korbácsolás tökéletes megoldás szerepjátékokhoz.

Hogyan kell használni az ostorokat a BDSM-ben

A lobogtatás, vagy az ütés olyan művészet, amelyet sok éven át lehet tanulni. A folyamat során fontos a helyes zónák befolyásolása, az ütés intenzitásának pontos kiszámítása. És figyelnie kell a partner állapotát is.
A verés során nem csak izgalom van. Gyakran emelkedik a nyomás az ütések fogadójában. Szükséges az emberi állapot ellenőrzése, ne lépjük túl a partner terhelhetőségének határát! A képen Dorothy Black, Mészáros Dóra domina szerepben látható:

A kötözéshez ideális terület a fenék. A lágy izmokat nehéz megsebesíteni, de a finom bőrön nyomok maradhatnak. Ostorozhat a hátán, de kerülje a gerinc területét. Tilos az oldalát ütni, hogy kímélje a veséket! Tilos bántani az izmok és inak ízületeit.

El kell kezdenie a kísérletezést a fent említett szexuális eszközökkel!  Üzletünkben, az Intim Center szexboltban és a online szexshop honlapunkon sok ostor, korbács, paskoló található, de köteleket is talál, amelyeket megvásárolhat, megrendelhet. Ezeket a termékeket domináknak, férfi dominásoknak és azoknak ajánljuk, akik szeretnék kipróbálni a BDSM -et, vagy azoknak, akik tapasztaltak és tudják  mire van szükségük. Kedvező árakat, kiváló minőséget és folyamatosan frissülő választékot kínálunk.

A BDSM szexről

A BDSM játékok az eszközök és tartozékok egész sorát jelentik az uralom elemeivel való szexuális érintkezéshez. Vannak modellek az egyik partnerhez vagy páros használatra. A Gagokat úgy tervezték, hogy a partnered ne adjon ki minél kevesebb hangot. A BDSM játékok változatlan része a büntetés. Ezért olyan népszerűek a verem, ostor, ostor vagy játékos paskoló. Puha vagy kemény bilincset használnak az alázatos rögzítésére. A teljes benyújtás hatása maszkok segítségével jön létre. Továbbá ne felejtsük el, hogy a BDSM termékek nagyon sokoldalúak és könnyen illeszkednek a világos, akár mindennapi képbe.

Szeretné kipróbálni a BDSM gyakorlatot, de nem tudja, hol kezdje
Próbálja diverzifikálni a szexet egy olyan eszközzel, amely új érzéseket és érzelmeket kölcsönöz a szexuális játékainak. A szempilla teszi a szexet forróbbá.
Öröm a fájdalomban! Ezen a koncepción alapul a BDSM kultúra. Az ütőhangszerek fontos szerepet játszanak ezekben a gyakorlatokban. Egy ilyen hangszert nagyon óvatosan és különös remegéssel választanak ki. Ezért az ostor vásárlása előtt alaposan tanulmányozza annak típusait és alkalmazási módszereit.

A korbácsolás nem csak fizikai hatás, sokak számára egy egész rituálé. Ezt a kiegészítőt nem kötelező erejű szexuális játékszerként használhatja. Enyhén megveregetheti partnerét a fenekén vagy a combján, halványan látható skarlátcsíkokat hagyva. De valódi dominánsként léphet fel, és megmutathatja rabszolgatársának a fölényét. Természetesen a játékok “keményebbek”, mindkét partner kötelező beleegyezésével lehetségesek.

Sokakat izgat a habverési folyamat előkészítésének pillanata. A bőrkorbács illata, az élvezetes öröm várakozása egy kis félelmetes pánikba keveredve – erre vágyik minden BDSM pár. Szeretné kipróbálni a szexi ostor hatásait? Menj a fantáziád felé. Talán nem akarsz uralkodó partner lenni, és rendesen megkorbácsolni akarsz? Vagy talán korbácsot szeretne vásárolni az öncsapdákhoz? Kísérletezzen az érzésekkel, minden a kezében van!

Az ütőeszközök lehetnek mobilok, rugalmasak vagy merevek
A mozgatható tartozékok masszív fogantyúval és mozgatható farokkal rendelkeznek. Készülhetnek valódi bőrből, nejlonból, vinilből stb. Előnyben kell részesíteni a puha, természetes bőrből készült kiegészítőket. Ez egy nagyszerű, biztonságos eszköz.

A rugalmas eszközök merev fogantyúval és rugalmas ütközőrésszel rendelkeznek. Az ilyen kiegészítők célja drámai hatás. A leggyakoribb a merev fogantyú, sok vékony farokkal. A floggereknek puha vagy kemény farka is lehet. Ez egy sokoldalú kiegészítő kezdőknek. Ha keményebb játékra vágysz, próbáld meg ostorral vagy szempillával együtt használni.

Szereted a partnered fenekét csapni szexuális játék közben? Nem lehet nehéz ostor vásárlása, de meg kell értenie, hogy a papucs fájdalmas és kellemetlen lehet. Ezért gyakorolja az ütés erejét, és győződjön meg arról, hogy e célokra csak egy ostorot választ az embereknek, és nem az állatoknak.

Ha a BDSM gyakorlatból származó játékokat próbál használni, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy tovább fog lépni. Bár ki tudja, talán a BDSM ostor jelzi az új szexuális kísérletek kezdetét az öröm és az élvezet keresésében. Szexboltunkban korbácsot vagy a BDSM gyakorlat bármely más tulajdonságát megtalálhatja.