Párok használnak vibrátort? Igen, és házaspároknak mindenképpen kell egy vibrátor!

Miért van szüksége egy házaspárnak vibrátorra? Az emberek körében széles körben elterjedt tévhit, hogy a vibrátor tisztán női játék, amelyet az önelégedettség folyamatában használnak. Sok pár azonban ezt az eszközt használja a hagyományos szex során, ami lehetővé teszi a nemi közösülés minőségének javítását és újdonságot hoz az intim életbe. Pontosan hogyan használható egy vibrátor párban?

Előjáték – Az előjáték talán a nemi közösülés fő része. A vibrátor használata az előjáték során segít teljesen ellazulni és számos erogén zónát érinteni. Ha vibrátort futtat érzékeny pontokon, közelebb hozhatja partnerét az orgazmushoz anélkül, hogy az élvezet csúcsára hozná. A lágyéktájékon kívül ne feledkezzünk meg a belső combokról, mellbimbókról és fenékről sem, amelyeknek a vibrátor gyengéd érintése felejthetetlen élményt nyújt.

Csikló stimuláció – Néhány nőnek nem lehet orgazmusa szex közben csikló stimuláció nélkül. Természetesen használhatja partnere kezét, vagy önállóan cselekedhet, de vibrátorral sokkal könnyebb lesz elérni a kívánt hatást. Az előjáték során rezgés befolyásolja az érzékeny idegvégződéseket, felgyorsítva az orgazmus megközelítését. Mind a nő, mind a partnere megtarthatja a játékot.

A szex alatt a csikló stimulációját kombinálhatja különböző típusú szexekkel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan kell élvezni a szexet. És egy nő segíthet magának izgulni, és az ilyen simogatások kívánatosabbak és izgalmasabbak lesznek.

A végbélnyílás stimulálása – A szex szerelmeseinek a vibrátor is hasznos lehet. Nagy mennyiségű kenőanyag használatával stimulálni kell a záróizmot, fokozatosan belépve. Sőt, az ilyen simogatások nemcsak a nők, hanem a férfiak számára is vonzóak lesznek, akiket nem állítanak meg a zavarba ejtés akadályai. Sok idegvégződés van a végbélnyílás külső részén és belsejében, és nem szabad figyelmen kívül hagyni őket, sok kellemes pillanatot adhatnak.
A stimulálás érdekében ajánlott hosszú fogantyúval és speciális korlátozóval rendelkező anális vibrátorokat vásárolni, amelyek lehetővé teszik a merítés szabályozását. A kis, ovális alakú vibrátorok speciális kiemelkedések nélkül teljesen belesüllyedhetnek a járatba, ami kis zavart okoz, ami a legrosszabb esetben orvosi beavatkozást igényelhet.

Kölcsönös vagy közös maszturbáció – A közös maszturbáció felszabadult lányok számára alkalmas, akik szeretik kielégíteni magukat szeretett emberük előtt. Simogatva magát egy partner előtt, rendkívüli izgalmi állapotba hozhatja, mivel a férfiak őrülten erotikus látványnak tartják a női maszturbációt. Ezenkívül a vibrátorral való önelégültség értékes lecke lesz egy szeretett ember számára, amely segít neki abban, hogy a jövőben örömet szerezzen partnerének. Ha a játékot egy ember kezébe adja, kérje meg, hogy ismételje meg, amit látott.
Hasonló cselekedeteket tehet, de csak akkor, ha egy nő érdekli szeretett önelégültségének megfigyelését.

Fokozott érzések az orális szex során – A vibrátor blog is írja, hogy a szex még élvezetesebbé tehető, ha rezgő motoros szexjátékokkal csinálod. Mert olyan eszközt kell választania, amelynek csúcsán vibrátor van, hogy jobban stimulálja a csiklót. A a-ban vibrátort kell csatlakoztatnia az arcra, amelynek közelében a pénisz található. A férfi ágyékát egy játékkal is simogathatja, kezével gyengítve a túl erős rezgést.
A vibrátor segít felgyorsítani az orgazmust orális szex közben. És amikor a folyamat késik, kiderül, hogy helyesen fejezi be az aktív partner fáradtsága nélkül.

Az orgazmus szinkronizálása – A párok vibrátorai lehetővé teszik mindkét partner érzéseinek fokozását a szokásos szex során. A speciális V-alak a legkisebb részletre van átgondolva. A vibrátor egy nő méhébe merül, de nem zavarja a férfi belépését. És ez az eszköz rezeg, masszírozza a női G-pontot, a csiklót és a partner fejét. A sebesség megváltoztatásával nagyon élénk orgazmusokat okozhat, vagy ugyanakkor megtanulhatja.
A párok vibrátorai okostelefonról vezérelhetők. És tudják, hogyan kell mozogni kedvenc dallamaik ütemére. És velük a szex valódi szerelmi tánccá válik, amely boldogságot ad. A vibrátor vásárlása egy pár számára a legjobb módja annak, hogy az intimitást fényesebbé és érdekesebbé tegye!

Általános tippek a vibrátor használatához – A vibrátor egyes mozdulatai fokozhatják az érzéseket és felejthetetlen orgazmushoz vezethetnek. A vibrátor leghatékonyabb használatához a következő tippeket kell használnia:
A maximális mélységig merülve a vibrátor a hüvely teljes területére hat, stimulálja a méhnyakot és más érzékeny területeket. Gyakran előfordul, hogy a nők élvezik a hüvely teljességének puszta érzését. Az orgazmus szoros megközelítését érezve gyorsan mozgassa a vibrátort a maximális amplitúdóval. Az előjátékhoz a gyors súrlódások nem fognak működni. A hüvely és a végbélnyílás bejáratának simogatása sok idegvégződést tartalmaz, és maximális élvezetet nyújt.
A rezgés sebességét fokozatosan kell növelni, kezdve a legkisebbekkel és fokozatosan növelve a hatást.
A szexuális játékot nemcsak rezgéssel, hanem forgatással vagy pulzálással is választhatja. Egy párban érdekes kipróbálni a csikló hullámstimulációját, egy ilyen hatás garantálja az első orgazmust 2 perc alatt. Az orgazmus után a vibrátornak való kitettség fájdalmas lehet, ajánlott gondosan megfigyelni partnerét, és távolítsa el a játékot, ha kényelmetlenséget okoz.

  • Kiváló vibrátorok beszerzése személyesen Intim Center szexüzletben itt, a szexshop Budapest minden nap nyitva!
  • Ezerféle vibri online rendelés az Intim Center szexshop Budapest vibrátor kínálatából.

Miért van szüksége egy házaspárnak vibrátorra? A szex diverzifikálása. Még a megfelelő modell kiválasztásának folyamata, a vásárlás várakozási ideje várakozással lesz kitöltve. És ez visszaadja a szenvedélyt az intimitásnak. Ezután több tucat kísérletet kell végeznie, különféle alkalmazásokat kell találnia, amelyek szintén növelik egymás vonzerejét.

Vibrátorok pároknak

A párok vibrátorai szexuális játékok, amelyek segítenek diverzifikálni a pár szexuális életét. Ezek olyan eszközök, amelyek új érzéseket hoznak, visszaadják a szenvedélyt és több ezer orgazmust adnak. Érdemes vibrátort vásárolni két párnak, akik már régóta együtt vannak, és valami újat akarnak érezni, valamint azoknak, akik a közelmúltban élnek a közelben, és készek megtapasztalni a maximális örömöt. De hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt, amely valóban hasznos lesz? Lássuk, mik azok a vibrátorok párok számára, miben különböznek egymástól.

A legjobb vibrátor pároknak
Sok intim termék nem egyedülálló emberek számára készült, hanem házaspárok számára. Segítenek fényesebbé tenni az intimitást, harmonizálják a szexuális igényeket, kívánatossá teszik a szexet. Ez különösen igaz azokra az emberekre, akik már régóta együtt éltek és alaposan tanulmányozták egymást. És vibrátorokat készítenek párok számára ezeknek az embereknek.

Ezek a párvibrátorok olyan speciális eszközök, amelyeket a páros szex során használnak. Fokozzák az egyik vagy mindkét partner érzéseit, segítve a maximális élvezetet. Ugyanakkor nem zavarják a szokásos műveleteket, hanem csak kiegészítik őket. Természetesen a pár vibrátora nem használható minden pózban, de egyáltalán nem nehéz alkalmazkodni hozzá.

Úgy tűnik, hogy egy kétszemélyes vibrátor nagyon különböző lehet. Ezek rugalmas eszközök a különböző erogén zónák, masszírozók és még erekciós gyűrűk stimulálására. Ami közös bennük, az nem a megjelenés, hanem egy belső mechanizmus jelenléte, amely a szexuális játékot mozgatja. A rezgés, a pulzálás vagy az elektromos stimuláció fokozza a szexuális vágyat, és közelebb hozza az öröm varázslatos csúcsait.

Ki választ vibrátort kettesben?

A vibrátor olyan dolog, amely bárki számára hasznos lesz. Vannak modellek férfiak és nők számára, vannak különböző erogén zónák stimulálására. De néhány pár számára az ilyen dolgok a leghasznosabbak lesznek.

Pároknak, akik jobban meg akarják ismerni egymást. A vibrátor segítségével nagyon könnyű felismerni az új erogén zónákat. Ez lehetővé teszi, hogy kísérletezzen az ütközés erejével, a hellyel. A készülék lehetővé teszi, hogy új, izgalmas zónákat találjon, amelyek kibővítik az öröm határait.
Olyan szakszervezetek számára, ahol az egyik partner számára nehéz elérni az orgazmust. Egy vibrátor segítségével felgyorsíthatja a „későit”. A tétovázás erősebbé teszi az izgalmat, és van esély arra, hogy elkezd lépést tartani partnerével. Ez igaz mind a nőkre, mind a férfiakra.

Különböző temperamentumú párok számára.  A vibrátor lehetővé teszi a szexuális feszültség enyhítését, ha kedvese nem akar szexet. Ez inkább igaz azokra a nőkre, akik gyakrabban akarnak intimitást. Egy ilyen helyzetben lévő férfi jobb, ha maszturbátort vásárol, de rezgéssel is.
A kísérletek szerelmeseinek. A rezgés, a forgás és az elektrostimuláció olyan érzések, amelyeket szexuális játékok nélkül nehéz elérni. Az ilyen hatások erőteljes választ okoznak a testben, növelik a vágyat, sokszor fényesebbé teszik a szexet. És ha valami újat szeretne, vásároljon vibrátort a párok számára, sokféle üzemmóddal.

Azok számára, akik gyakrabban szeretnék megtapasztalni az orgazmust. A csikló stimulációjával egy nő 43% -kal nagyobb valószínűséggel orgazmus a normál szex során. És nem csak az ujjaival járhat el a kényes területeken. A rezgés a hölgy vágyaihoz igazodik, és gyakran hatékonyabb, mint a kezek. Vibrátorral az orgazmus sokkal gyakrabban fordul elő.

Azok számára, akik nem tudnak egyszerre élvezni. Vannak párok, akik egyszeri örömöt keresnek. És itt fontos az államok szinkronizálása. A vibrátor lehetővé teszi ezt. De mivel minden alkalommal, amikor az érzés új, hasznos lesz a különböző nemű partnerek számára. Csak fontos, hogy megtanulják, hogyan kell hallgatni egymást, és gyorsan megváltoztatni a készülék sebességét.

Unatkozó pároknak. Hogyan lehet diverzifikálni az intimitást és visszaadni a szenvedélyt, ami kezdetben volt? A pároknak szánt vibrátor segít ebben. A szokásos cselekedeteket szokatlanná teszi. Használhatja még szokásos pózokban is, nem zavarja őket, hanem csak kiegészíti. És azonnal megszületik a szex iránti fokozott érdeklődés, ami a hosszú távú szakszervezetekben szükséges.