A prosztata masszírozót hogy kell használni?

Kezdő útmutató a prosztata masszírozóhoz. Mi az a prosztata masszírozó? Örömet okozó szexuális játékszer, amely a férfinak a legrobbanékonyabb orgazmust hozhatja, amit egy srác kaphat. Ha még soha nem használt ilyet, tudnia kell hogy egy prosztata masszírozó teljesen új szintre emelheti az erotikus extázist – és ki ne akarná ezt? A prosztata játék minden szexuális irányultságú férfi számára általánossá vált ma már.

Sok prosztata masszírozó létezik, de hogyan használja őket, és mely játékok jobbak? Prosztata masszázs útmutatónkkal végigvezetjük Önt ennek a csodajátéknak a biztonságos használatának alapjain.

Mi az a prosztata masszírozó és hogyan kell használni?

A férfiaknak készült prosztata masszírozót (minőségi kenőanyaggal együtt) a prosztata mirigy örömére használják. A prosztata mirigy egy dió méretű szerv, amely kizárólag férfiaknál fordul elő. A húgyhólyag és a pénisz között helyezkedik el, közvetlenül a végbél előtt. A mirigy fő funkciója a folyadék kiválasztása, amely táplálja és védi a spermát. De a prosztata mirigyet nem használják szigorúan a reprodukcióhoz. Egy kis enyhe nyomással valóban gyötrelmes orgazmust idézhet elő, amelyet csak a P-ponton keresztül lehet elérni. De van néhány fontos dolog, amit tudnia kell, ha először merül el a prosztata játékban.

Hogyan találjuk meg a prosztatát?
– Kezdje azzal, hogy zuhanyozik és takarít odalent!
– Győződjön meg róla, hogy a körmei le vannak vágva!
– Vegyen fel kényelmes helyzetet, hogy könnyen elérje a végbélnyílását! Próbáljon a hátán feküdni hajlított térddel!
– Vigyen fel egy kis kenőanyagot a mutatóujjára és a végbélnyílására, és óvatosan helyezze be az ujját a végbélbe! Meg kell állnia, amikor a második ízülethez ér! Ezen a ponton hajlítsa meg az ujjbegyét a köldöke felé!
– Amint megnyomja azt a területet, amely enyhe bizsergést okoz, akkor a prosztatánál van, barátom!

Hogyan kell használni a prosztata masszírozót?
Miután megtalálta a prosztatát, elkezdheti a játékot. A prosztata masszírozó használata észbontó élmény, ha jól csinálják. Az alábbiakban röviden áttekintjük az új prosztata masszírozó biztonságos használatát.

Próbálja meg legalább egy órával a kezdés előtt üríteni a beleket – és zuhanyozás előtt! Bár nem kötelező, segíthet elkerülni a kellemetlen helyzeteket.
Mielőtt elkezdené, vegyen egy lélegzetet, és lazítsa el elméjét és testét! Ez a kulcs a prosztata masszázs élvezetéhez. Legyen szó forró zuhanyról vagy nyugtató zene hallgatásáról, tegye azt, ami a legjobban segít ellazulni!
Szánjon egy kis időt! A prosztatával való játék nem olyan, mint a hagyományos maszturbáció – ez egy maraton, nem sprint.
Válasszon egy minőségi prosztata masszírozót, amely lehetővé teszi, hogy állandó nyomást gyakoroljon, és a végbél a lehető leglazább legyen!
Készítsen elő mindent, beleértve a masszírozót, a kenőanyagot és a törülközőt.
Feküdjön le az ágyra hajlított térddel! Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén lenyúljon a lábai közé a prosztata masszírozó behelyezéséhez. Ebben a szakaszban bőségesen kenőanyagot kell alkalmazni a játékra és a záróizomra!
Most lassan helyezze be a játékot, ügyelve arra, hogy a helyén legyen, és lazítson! Csukja be a szemét, és adjon testének körülbelül 20 percet az alkalmazkodásra!
A relaxációs fázis után kezdje el összehúzni és lazítani a medencefenéket (ugyanaz a mozgás, amelyet a vizelés leállításával végez)! Ahogy ezt egyre többet csinálja, a prosztata masszázs élvezetesebbé válik, és idővel könnyebb lesz elérni az orgazmust. Próbálja meg gyakorolni ezeket az izmokat szabadidejében gyakorolni!
Folytassa az összehúzódást és lazítsa el izmait! Ha fáradt, tartson szünetet, és folytassa, amikor készen áll! Ha ez az első vagy akár hatodik alkalom, ne számítson orgazmusra! Élvezze az utazást, és tudja, hogy egy kis gyakorlással gyorsan eléri azt a nagy O-t!

A prosztata orgazmus 5 szakasza

Amikor eléri azt a pontot, ahol rendszeres orgazmust érhet el a prosztata masszírozójával, észre fogja venni, hogy öt fő szakasz van.

Stimuláció. Ez a kezdeti szakasz, amikor óvatosan masszírozza a prosztata mirigyét, és nyomást gyakorol a végbél falára.
Tömörítés. Ha megfelelően masszírozza, észreveszi a sphincter és a medencefenék izmainak kis összehúzódását. Melegséget és teltséget kell éreznie mind a végbélben, mind a környező medence területén.
Fokozódás. Ezen a ponton érezni kell a feszültséget a prosztata körül! Minden érzésnek fokozódnia kell.
Remegés. Ha mindent helyesen csinál, éreznie kell, hogy a medence területe és a végtagok remegni kezdenek. Ügyeljen arra, hogy a nyomást állandó szinten tartsa, ha a pénisz helyett a prosztatára összpontosít (tudjuk, hogy ez nehéz lehet)!
Orgazmus. Most a teljesség és a melegség érzésének a csúcson kell lennie. A P-hullámok őrült érzése elkezd terjedni a testében. Ne feledje, hogy nincs szükség helyreállítási időszakra a prosztata orgazmushoz, mint a hagyományosabb orgazmushoz! Addig folytathatja, ameddig csak akarja!

A prosztata masszírozók legnépszerűbb típusai

Új prosztata masszírozó kiválasztásakor számos oxigén-indukáló lehetőség közül választhat. A vibrációs változatoktól az üvegmodellekig vannak prosztata masszírozók, amelyek minden vágyat kielégítenek. De mi a legjobb prosztata masszírozó az Ön számára? Nézze meg az alábbi legnépszerűbb termékeinket, hogy megtalálja új P-pont legjobb barátját!

Kézi prosztata masszírozó
Kezdetben valószínűleg kézi prosztata masszírozóval érdemes kezdeni. Ez lehetővé teszi, hogy megszokja a szexuális játék érzését, és teljes irányítást ad Önnek, hogy megtudja, mit szeret és mit nem.

Rezgő prosztata masszírozó
Akár egy kicsit szórakozni szeretne partnerével, akár csak fokozni szeretné prosztata egyéni játékát, a prosztata vibráló masszírozók hihetetlen élményt nyújtanak, semmi máshoz nem hasonlíthatók. Gondoljon rá úgy, mint a kézi prosztata masszírozó jobb, gyorsabb és erősebb változatára!

Üveg prosztata masszírozó
Sokak kedvence, az üveg prosztata masszírozónak hihetetlen súlya van, és hihetetlenül súlyosnak érzi majd odabent. Ezenkívül az üveg rendkívül érzékeny a hőmérsékletre, ezért nyugodtan melegítse vagy hűtse le, mielőtt játszana, hogy extra szórakozást nyújtson!

Tippek a prosztata masszírozó kiválasztásához

Most, hogy ismeri a legjobb prosztata masszírozó lehetőségeket a piacon, itt az ideje, hogy nekilásson az üzletnek! Az Ön számára megfelelő megtalálása ijesztő feladatnak tűnhet, különösen, ha még soha nem kóstolt bele szexuális játékokba. Bár a megfelelő prosztata masszírozó megtalálása némi próbálkozást és hibát igényelhet, a következő tippek segítenek a legjobb prosztata masszírozók keresésében.

Tipp No. 1: Ügyeljen a fogantyúra
Míg a masszírozó befelé jutó része rendkívül fontos, ugyanolyan fontos lehet a fogantyú figyelembevétele is. Egyes játékok kerek fogantyúval rendelkeznek, míg mások egyszerűen lapos talppal rendelkezhetnek. A prosztata masszírozó tartásának módja óriási hatással lehet arra, hogy melyik játék működik a legjobban az Ön számára. Gondoljon a testére és az esetleges fizikai korlátaidra!

2. tipp: Nézze meg a méretet!
Ha csak most kezd játszani a prosztatával, akkor valószínűleg a szexuális játék méretére összpontosít, ami érthető. De általában a prosztata masszírozókat az alakjukat szem előtt tartva tervezték, nem csak a méretüket. Először ragaszkodjon olyanhoz, ami egy kicsit vékonyabb, körülbelül egy hüvelyk vagy annál kisebb átmérőjű! Idővel továbbléphet egy nagyobb, szélesebb játékra.

3. tipp: Több funkció
Ha már jól érzi magát a prosztatával való játékban, érdemes több rezgésű, több funkciós típust is kipróbálni. Vannak még távvezérelt prosztata masszírozók is, hogy Ön vagy partnere figyelemmel kísérhesse és befejezhesse a munkát.

4. tipp: Jó rezgések
A vibrációs prosztata masszírozók jók, de nem mindenkinek valók – és ez teljesen normális. Ha szereti a rezgéseket, próbáljon ki egy vibráló masszírozót! Vannak olyan típusok, amelyekből eltávolítható a rezgő golyó, arra az esetre ha valaki ha nem kedveli. Ha tudja, hogy a rezgés kellemes az Ön számára, válasszon olyan terméket, amely beépített rezgésekkel rendelkezik az erősebb orgazmus érdekében!

Tipp száma 5: A perineum stimulálása
A perineális (piszkos) stimuláció általában beépül a prosztata orgazmusába. Emiatt sok játéknak gyakran van egy kis kiemelkedése az alapnál, hogy ösztönözze ezt a területet. Lehet, hogy ellenőriznie kell, hogy megfelelő-e az Ön számára. Sokan kényelmetlennek találhatják ezt az érzést, és olyan verziókat választanak, amelyek nem rendelkeznek ezzel a lappal. A teszteléshez próbálja meg megérinteni az ujjával a területet, hogy lássa, tetszik-e!

Tipp No. 6: Értékelések olvasása
Ez talán a legfontosabb. Mielőtt belevágna és prosztata masszírozót vásárolna, feltétlenül olvassa el figyelmesen a véleményeket! Keressen jó, elfogulatlan és részletes véleményeket, amelyek képet adnak arról, hogyan fog működni a masszírozó! Ha még csak most kezdi, keressen olyan játékokat, amelyek jól működnek a kezdők számára!