Hordozható vibrátorok, távirányítós rezgő szesjátékok

Amikor játékokat vásárol, valószínűleg észre fogja venni, hogy manapság sokféle típus, stílus és különböző lehetőség áll rendelkezésre. Vibrátorok és pulzáló játékok stb. Az a kérdés, hogyan választhatja ki a megfelelő játékot a maximális élvezet érdekében? Nos, a legjobb, ha tanulmányozzuk a különböző típusokat, hogy a) megértsük, mik azok, és b) találjunk egyet, amely azt teszi, amire szüksége van.

A múltban mindenféle játékkal részletesen foglalkoztunk. Ma újabb mély merülést fogunk végezni a szexuális játékszerek tengerében. A szóban forgó távirányítós szexjátékok kategóriája, a legjobb hordható vibrátorok.

Ez valójában egy elég nagy kategória, amely néhány különböző stílusú játékot tartalmaz. Különös figyelmet fordítunk a nők stimulálására tervezett hordható vibrátorokra. Megnézzük, mi az a hordható vibrátor, hogyan használható, milyen típusok állnak rendelkezésedre, mit tehet ezekkel a játékokkal és még sok minden mást. Olvasson tovább, hogy mindent megtudjon, amit eddig nem  tudott, de tudni akart a hordható vibrátorokról!

Mi az a hordható vibrátor?

A vibrátorok közül a hordható vibrátorok talán nyilvánvalóan olyan vibrátorok, amelyeket úgy terveztek, hogy a testen viseljék, és a helyükön maradhatnak anélkül, hogy a felhasználó kézzel tartaná őket. A hordható vibrátoroknak sokféle stílusa létezik, de sokat úgy terveztek, hogy stimulálja a csiklót, és mint ilyen, a vulvához nyomva viselik. Mások azonban belső stimulációra szolgálnak, és a játék legalább egy részét behatolásra tervezték. Másokat meg úgy, hogy fokozzák a nemi közösülést örömét, és behatolás közben viselhetők, stimulációt biztosítva mindkét partner számára. Végül számos hordható vibrátor távirányítóval vezérelhető, vagy egy olyan alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mérföldekről irányítsa a játékot telefonnal.

Ez a leírás valójában csak a hordható vibrátor opciók felületét karcolja meg. Olyan sok különböző stílus, forma és méret létezik. Bármilyen típusú vibrátort is használ, a hordható vibrátorok szórakoztató és egyedi módja lehet a stimuláció felfedezésének egyedül vagy partnerrel.

Miért használnak az emberek vibrátorokat?

Sok oka van annak, hogy miért használhatja a vibrátort. Számos különböző stimulációs formát biztosíthatnak:
– Csikló stimuláció. Sok hordható vibrátor közvetlenül a csiklón ül, így tökéletes hely azok számára, akik élvezik a csikló stimulációját.
– A G-pont stimulálása. Néhány hordható vibrátor behatol a testbe, lehetővé téve számukra, hogy közvetlenül a G-pontba juttassák a stimulációt.
– Vannak még hordható vibrátorok is, amelyeket belső és külső stimulációra egyaránt terveztek, lehetővé téve a G-pont és a csikló egyidejű stimulálását.

A vibrátor blog szerint ezenkívül számos különböző élményt kínálhatnak. Íme néhány javaslat:
– Mivel a játék viselhető, miután telepítette és bekapcsolta, minden munkát elvégezhet Ön helyett, miközben lefekszik és élvezi, a pillangó vibrátorok is jók erre.
– Stimuláció a partnerrel való szex során. A hordható vibrátor a helyén maradhat és teheti a dolgát, miközben Ön és partnere egymásra összpontosítanak.
– Szex játék távolról. Ha távol van a partnertől, szórakoztató lehet kísérletezni azzal, hogyan lehet örömet szerezni egymásnak, még akkor is, ha nem tartózkodnak ugyanazon a helyen. Az alkalmazással vezérelhető hordható vibrátorok éppen ezért praktikusak.
– Furcsa nyilvános kísérlet. Ha igazán szeretne felfedezni valami kicsit kockázatos és izgalmas dolgot, próbálják ki azt hogy az egyik partner viseli a játékot, míg a másik irányítja. Ezalatt elmehet vacsorázni, moziba, bárhová, és a játékot viselő partnernek meg kell őrizni a higgadtságát, miközben a játék stimulálja! Kérjük, vegye figyelembe: soha nem menő gyanútlan embereket bevonni a szexuális játékába beleegyezésük nélkül. Tehát nem tesszük azt hogy orgazmushoz vezetlek, amíg a pincérrel beszélsz!” Ez nem helyes. A pincér csak megpróbálja elvégezni a munkáját.
Ez csak néhány módja annak, hogy megtapasztalja a vibrátor szex stimulációt és a szexuális élvezetet egy hordható vibrátorral.

A 6 legjobb vibrátor

Most, hogy tudjuk, mi a hordható vibrátor és hogyan lehet hasznos, elkezdhetünk beszélni arról, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbbet. Nincs univerzális „legjobb” játék, amely mindenkinek megfelel, mindig az a kérdés, hogy mi működik a legjobban az egyes személyek számára. Annak érdekében, hogy segítsünk a tökéletes hordható eszköz megtalálásában, vessünk egy pillantást néhány létező típusra.

A hordható vibrátorok 6 típusa létezik, és ezek ismerete segít megtalálni a hordható vibrátorok tökéletes illeszkedését. Bár hat különböző típust említünk, sok hasonlóság van közöttük. Például a rezgő tojások vibrációs bugyiként működhetnek, a páros vibrátorok G-pont vibrátorok is lehetnek, és szó szerint a listán szereplő vibrátorok bármelyike távolról vezérelhető.

Vibrációs bugyi
Ami a népszerűséget illeti, a vibrátor bugyi valószínűleg a legismertebb hordható vibrátor. Fontos tudni, hogy valójában két különböző típus létezik.

A bugyiba helyezhető rezgő játék / rezgő párna / általában egy vibrátor, amely biztonságosan ül bármely bugyi belsejében. Ez jó dolog lehet, mert használhatók a már meglévő fehérneműkkel, ami egy kicsit kényelmesebbé teheti a használatot.

A vibrációs bugyi viszont külön termék, és a nevük kissé félrevezető, mivel maguk a bugyik valójában nem rezegnek. Fehérneműk, amelyek egy kis vibrátor, például golyóvibrátor vagy tojásvibrátor befogadására tervezett tasakkal vannak ellátva.

A vibrációs bugyi és a rezgő párnák sokoldalú játékok, amelyek lehetővé teszik, hogy a kezed használata nélkül stimuláljon. Sokan közülük különböző beállításokkal és rezgési sebességgel vannak felszerelve, és diszkréten viselhetők nyilvános játékokhoz. Sokan még távirányítóval is rendelkeznek, így Ön vagy partnere diszkréten be- vagy kikapcsolhatja őket, és néhányat akár egy alkalmazáson keresztül is vezérelhet, hogy a távoli partner figyelemmel kísérhesse tevékenységüket. Másrészt a rezgő bugyi általában egy kaptafára készült fazonú, amely nem biztos, hogy kényelmesen illeszkedik mindenkin, tehát igényel némi próbálkozást, hogyan kell a játékot a megfelelő helyzetbe állítani.

Vibrotojások
A rezgő tojást jellegzetes alakja alapján ismerheti fel. A Vibroeggs természetesen tojás alakú! Ezeket a népszerű kis zümmögő csodákat, amelyeket gyakran húzózsinórral szerelnek fel (a játék kihúzásához, amikor a hüvelyben használják), rezgő tojásoknak vagy akár „rezgő szerelemtojásoknak” is nevezik.

A vibrotojások nem csak vibrátorok, amelyeket viselhet, hanem bárhol használhatók a testben, ahol az intenzív vagy erőteljes rezgés kellemes lehet. A legtöbb rezgő tojás könnyen elhelyezhető egy bugyiban, hogy stimulálja a vulvát vagy a csiklót. Továbbá, ha extrakciós száluk van, akkor hüvelyileg is behelyezhetők.

A Vibroeggs számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek szórakoztató kiegészítővé teszik. Először is, a vibroegg elég kis méretű. Könnyen illeszkedik a tenyerébe, vagy, mint említettük, bugyiba dughatók. Ez nagyszerű választás azoknak, akik diszkrét, kihangosító vibrátort keresnek, amelyet könnyen magával vihet útközben. Másodszor, bár a rezgő tojások kicsik, mégis jelentős hatást fejthetnek ki. Sokan közülük többféle rezgésintenzitással és sebességgel, valamint rezgési módokkal rendelkeznek. A szexuális játékok fejlettebbé váltak, és egyre több funkcióval felszereltek. Manapság vannak vízálló tojások, újratölthető tojások és távirányítású tojások. Vannak még olyan tojások is, amelyek a fentiek mindegyikét tartalmazzák.

Pillangó vibrátorok
A „rezgő pillangó” kifejezés számos különböző szexuális játékot magába foglal, amelyek a csiklón csapkodva működnek (néha szárnyakkal, amelyek lefedik a vulva nagy részét). Egyes pillangóvibrátorok pillangóknak tűnnek, míg mások nem. Némelyikük viselhető, míg mások nem. A hordható vibrátorok mély merülése érdekében a pillangóvibrátorok hordható formáiról fogunk beszélni. Általánosságban elmondható, hogy 3 különböző típusú hordható pillangóvibrátor létezik:

Vibropillangó
Ez az a pillangó, amely mindent elindított! Ez a szuper felismerhető klasszikus szexuális játék állítható hevederekkel rendelkezik, amelyek a csípő vagy a derék köré tekerednek, és a pillangószárnyakhoz kapcsolódnak. Ezek a hevederek biztonságosan tartják a távirányítású vibrátort a csiklón.
Pillangó távirányítóval: gyakran nagyon hasonlít az előzőhöz, de távirányítóval van felszerelve. Ez lehetővé teszi a partnerek számára, hogy szabályozzák a rezgés sebességét és intenzitását. Ha a távirányító hatótávolsága lehetővé teszi, a játék akár távolról is vezérelhető.
Behatoló pillangó: Mivel néha több behatolási szintet szeretne felfedezni, egyes pillangóvibrátorokhoz rúd tartozik, amelyet úgy terveztek, hogy behatoljon a hüvelybe.

Viselhető vibrátorok G-ponthoz
Az imént említettük, hogy egyes pillangóvibrátorok tengelyei behatolnak és stimulálják a G-pontot, de a G-pont szerelmeseinek nem a pillangók az egyetlen lehetőség. Számos hordható vibrátor létezik a G-pont stimulálására. Mások erőteljes csiklóstimulációt, valamint a G-pont iránti szeretetet biztosíthatnak, hogy segítsenek erőteljes orgazmusok elérésében, amelyek mindkét részt magukban foglalják.

A legtöbb viselhető G-pont vibrátort úgy tervezték, hogy hüvelybe dugható rúddal tartsák a helyén. Technikailag valószínűleg elkísérhetik a városba éjszakára, de ez hosszú távon nem biztos, hogy túl kényelmes lenne. A gyors nyilvános játékhoz javaslom hordozható vibrátorok használatát, amelyek a csiklóra összpontosítanak.

Vibrátorok pároknak
A páros vibrátor kifejezés olyan vibrátorokra utal, amelyeket nemi közösülés közben való viselésre terveztek. Általában C alakúak, ami lehetővé teszi, hogy az egyik végük a testen kívül üljön és stimulálja a csiklót, a másik vége pedig belép a hüvelybe, ahol marad, és némi stimulációt biztosíthat a G-pontnak, miközben a viselője behatoló közösülésbe kezd.

Természetesen nincs olyan szabály, hogy a nemi közösülésnek párosított vibrátor viselése közben kell történnie. Nagyon jól a helyükön maradnak, és népszerű választás a csikló stimulációjához más tevékenységek, például verés, szex, BDSM vagy orális szex során.

Sok párvibrátor távirányítóval vagy okostelefon-alkalmazáson keresztül irányítható. Ez nagyon egyszerűvé teszi a használatukat, mind nagy távolságból az alkalmazáson keresztül, mind egy pillanat közepén, amikor egy kicsit kényelmesebb lehet egy kicsi, diszkrét hordozható távirányító használata.

Távirányítós vibrátorok
Ez nem igazán külön kategória, de fontos ezt szem előtt tartani, amikor hordható vibrátorokat fontolgat. Jelenleg ezernyi hordható szexuális játék van a szexuális játékok piacán, amelyek távolról vezérelhetők. Némelyikük klasszikus vezetékes távirányítóval van felszerelve, amely kábellel van összekötve a játékkal. Mások vezeték nélküli távirányítóval vannak felszerelve, amely bizonyos távolságból képes vezérelni a játékot. Néhány, mint például a We-Vibe és a Satisfyer játékai esetében, okostelefon-alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a játék irányítását a világ szinte bármely pontjáról.
Szóval, miért olyan jók a távirányítású vibrátorok? Nos, három fontos oka van annak, hogy – akár egyedül, akár partnerrel játszol – a távirányító jó ötlet.

Kényelem: A hordható szexuális játékok sajátossága, hogy amikor a helyükön vannak, a beállítások módosításához való tapogatózás kényelmetlen lehet, például terhesség alatti maszturbáció során. Ez tökéletessé teszi a távirányítót. Kényelmesen érezheti magát, és felfedezheti a rezgési módokat, a sebességet, az intenzitást, a mintákat és még sok mást!
Játék szexuális partnerrel: maszturbáció egy kapcsolatban? Van valami nagyon forró abban, ha partnerének teljes irányítást ad a stimulációja felett.
Szerelem távolról: Ha már a kapcsolt szórakoztatás teljesen új világáról beszélünk, az alkalmazás-kompatibilis játékok lehetővé teszik, hogy távolról lépjen kapcsolatba partnereivel, mint még soha. Ha Ön és partnere távol vannak egymástól, frusztráló lehet, hogy nem érinthetik meg egymást, és bár semmi sem tudja megismételni ezt az élményt, azok a játékok, amelyek lehetővé teszik, hogy távolról irányítson egy alkalmazással, lehetőséget adnak arra, hogy fizikailag stimulálják egymást. mérföldeken túlról.

A viselendő vibrátor kiválasztása
Akár a maszturbációt kutatja, akár új érzéseket ad a partnerrel való szexuális kapcsolathoz, akár hagyja, hogy valaki távoli irányítsa a játékot (és az orgazmust!), kétségtelen, hogy a hordható vibrátorok nagyon szórakoztatóak lehetnek. Ennyi szexuális lehetőség mellett elgondolkodhat azon, hogyan összpontosíthat arra, ami megfelelő az Ön számára.Íme néhány kérdés, amelyet fel szeretne tenni magának, mielőtt saját hordható eszközt vásárolna:
– Hogyan szeretném használni? (Szex egy partnerrel? Egynemű? Távolsági szex? Nyilvános játék? A fentiek mindegyike? Van lehetősége!)
– Milyen funkciókra van szükségem?
– Milyen erősre van szükségem?
– Azt akarom, hogy ne legyen feltűnő (azaz csendes)?
– Mekkora a költségkeretem?
A választása a személyes preferenciákon alapul, és ha szán egy kis időt arra, hogy átgondolja, mit is szeretne valójában, az segít megralálni azt amire igazán szüksége van. Ezek a kérdések segíthetnek szűkíteni a választási lehetőségeket.

Ha készen áll arra, hogy megvásárolja a hordható vibrátorát, irány az Intim Center szex shop! Nem csak vibrátorok hatalmas választéka közül választhatunk, de ez a teljesen feltöltött weboldal fehérneműket, síkosítókat, szexuális egészségügyi termékeket és még sok mást kínál. Ez valóban egyablakos ügyintézés minden szexuális igényéhez!