A Fleshligh, Tenga vagina és popsi maszturbátorok és használatuk

A mesterséges hüvelyek és maszturbátorok péniszstimuláló szexuális játékok, amelyek utánozzák a hüvelyt, a végbélnyílást vagy a szájat. Miért vásároljon férfi maszturbátort?
A férfiak maszturbátora felhasználható a szexuális élet diverzifikálására egy partnerrel. De a férfi játékok is lehetnek a szexuális feszültség enyhítésének módja:
1. Egyedülálló férfiak.
2. Férfiak, akiknek gyakori szünetei vannak a szexben (tengerészek, útmutatók, emberek, akiknek munkája hosszú üzleti utakhoz kapcsolódik).
3. Középkorú és idősebb férfiak, akik nem akarják megsérteni a szexuális ritmust, hogy megakadályozzák az életkorral összefüggő potenciacsökkenést.
4. Férfiaknak vagy pároknak, akik kísérletezni és új dolgokat akarnak kipróbálni szexuális életükben.

Férfi maszturbátor típusok, anyagok és további lehetőségeik
A Tenga maszturbátor készlet kiváló férfiaknak. Vannak kicsi, semleges megjelenésű férfi mini maszturbátorok. Az ilyen termékek fotóján látható, hogy szilikon tojás maszturbátor megjelenése egy sapka, amelynek belsejében üreg van. Ezeket a férfi maszturbátorokat a makk fölé húzzák, és a pénisz töve felé nyújtják. Kényelmesen magukkal vihetik egy utazásra, és megjelenésük nem késztet másokat arra, hogy gondolkodjanak egy szexuális játékról.

Budapesten maszturbátort vásárolhat szex shop üzletben személyesen is, amely az orális, hüvelyi vagy nemi közösülés intim nyílásait utánozza, vagy kétoldalú maszturbátort. Ezenkívül ezek a játékok a csillagok intim testrészeiből származó öntvényekből is készülhetnek, így lehet, hogy szexelsz a felnőtt film igazi hősnőjével.
Mind a semleges, mind az anatómiai maszturbátorok konvexitásokkal, bordázattal, golyókkal, indákkal és szűkületekkel rendelkeznek a további stimuláció érdekében.

Férfi maszturbátor hüvely
Kívülről a férfi játékok a belső tartalomtól függetlenül teljesen semlegesnek tűnhetnek. A külső tok műanyagból, gumiból vagy szilikonból készülhet, és festhető, hogy úgy nézzen ki, mint egy zseblámpa, dezodor vagy egy tubus krém. Ha nincs senki, akitől elrejtheti férfi szexuális játékát, akkor rendelhet maszturbátort egy olyan péniszhez, amely nincs semleges testbe zárva – hüvelyi maszturbátor, orális maszturbátor vagy maszturbátor. Mindkét férfi maszturbátor véleménye azt sugallja, hogy ezeknek a játékoknak minden típusának megvannak a maga rajongói.

A legjobb anyag, amelyből a férfiak maszturbátora elkészíthető, a kiberbőr. Az ilyen maszturbátorokat használó férfiak visszajelzést adnak az anyag realizmusáról és lágyságáról. A második helyen szilikon maszturbátorok voltak hajlékonyságuk és erejük miatt. Vannak gumi, gél, akril, latex férfi játékok is.
Néhány újrafelhasználható maszturbátor és végbélnyílás hüvely fűtési, forgási vagy rezgési funkciókkal van felszerelve. Ezenkívül a pénisz maszturbátora nyögéseket bocsáthat ki, vagy felszerelhető egy kenési rekesszel, amely használat közben kiemelkedik.

Fleshlight

A Fleshlight mszturbátor egy olyan szexuális játékszer-gyártó, amely rendkívül népszerűvé vált villanófénynek kinéző férfi maszturbátorok létrehozásával . A Fleshlight kialakítása jellegzetes, ezért szex fáklyának vagy Fleshlite-nek hívták őket.

Fleshlight Girls szex zseblámpa
A Fleshlight a férfi szexuális játékok egyik legismertebb alkotója. A Fleshlight-ot eredetileg Steve Shubin hozta létre, aki diszkrét spermagyűjtő eszközként szabadalmaztatta a mesterséges vaginát. A húslámpák egy hőre lágyuló belső hüvelyből készülnek, más néven SuperSkin-ből. Ez a kibernet anyag hihetetlenül életszerű. Az anyag dörzsöléssel is könnyen felmelegszik, élvezetes és még valósághűbb érzetet keltve a felhasználó számára.

A Fleshlight Girls tiltott maszturbációs segítség
A Fleshlight használata nagyon egyszerű, a későbbiekben felvázoljuk, hogy szerintünk mi a legjobb módszer a Flehslight használatára. Azonban, ha még nincs Fleshlight- ja, és azon gondolkodik, hogy szeretne ilyet beszerezni, akkor nézze meg a legjobb Fleshlight-kalauzunkat , amelyet úgy alakítottunk ki, hogy segítsen kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb Fleshlight-ot! Ha nem gondolja, hogy a Fleshlight a megfelelő férfi szexuális játék az Ön számára, akkor nézze meg útmutatónkat, a legjobb szex játékok a férfiak számára!

Miután kiválasztotta és megrendelte a Fleshlight-ot, akkor dőljön hátra és várja a futárt. Mi, az Intim Center, diszkrét és gyors szállítást kínálunk megrendelőinknek, így pillanatok alatt megkapja csomagját! Miután megkapta a Fleshlight-ot, ideje élvezni! Tehát vegye ki az új Fleshlight-ot a dobozból, csavarja le a fedelet, majd vegye ki a hüvelyt! Javasoljuk, hogy minden felnőtt játékot mosson meg használat előtt! Ha nem biztos a Fleshlight tisztításában, akkor nézze meg a „ Hogyan tisztítsunk egy Fleshlight-ot ” című teljes útmutatót!

Miután megmosta és megszárította a Fleshlight készüléket, itt az ideje használni! Először kenje meg a felálló péniszét, valamint a Fleshlight belső alagútját. Ezután lassan helyezze be a péniszét a Fleshlight nyílásába! Lassan nyomja egyre mélyebbre, amíg tovább nem tud menni! Ezután kezdje el kihúzni a péniszét a Fleshlight-ból! Ismételje meg ezt a folyamatot újra és újra a magömlésig. A magömlés után ne felejtse el megtisztítani a Fleshlight-ot!

A Fleshlight használatának egyéb módjai
Használat előtt próbálja meg melegíteni a Fleshlight hüvelyét egy tál meleg vízben, majd megfelelően kenje be síkosítóval! Egy tál meleg vízben történő felmelegítés még reálisabbá teszi a Fleshlight élményét! Alternatív megoldásként használja a Fleshlight hüvelymelegítőt az egyszerű fűtési élmény érdekében!

Fleshlight hüvelymelegítő
Próbálja meg használni a Fleshlight készülékét különböző pozíciókban! Ez magában foglalhatja a háton fekvést, majd behatolást a férfi maszturbátorba fel és le mozgatásával. Alternatív megoldásként helyezze Fleshlightját két párna közé, majd hatoljon be rajta, mintha missziós pozícióban szexelne!

Ha további kérdése van a Fleshlight használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, és egyik saját Fleshlight szexszakértőnk a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel!

Tenga

A Tenga művagina és popsi maszturbátor használata. A Tenga  egy japán márkájú férfi maszturbációs termék az azonos nevű cégtől. E márka alatt maszturbációs termékeket (maszturbátorokat), kenőanyagokat és egyéb kapcsolódó termékeket értékesítenek.
A cég maszturbátorait elismerték a szexuális játékok tervezéséért, a szexuális játékokért, és díjat kaptak az ipari formatervezésért.

A Tenga gyárat 2005. március 25-én alapították Tokióban. A céget Koichi Matsumoto vezeti. Korábban autószerelő volt. A “tenga” (典雅) szó egy klasszikus japán melléknév, jelentése “igazságosan elrendezett és elegáns”, amelyet általában a kimonó vagy a bayo (japán tánc) szépségének dicséretére használnak. Ezt a nevet azért választották, hogy ellensúlyozzák a felnőtt termékek nyilvános imázsát, és új ötletekkel kiváló minőségű termékeket hozzanak létre.

2011-től a vállalatnak 28 alkalmazottja van (beleértve az igazgatótanácsot is), ebből 8 nő.
Az egyik igazgató Masanobu Sato, aki a vállalat tengerentúli üzleti osztályáért felelős. Sato egy maszturbációs bajnok, aki 2008-ban beállította a “leghosszabb maszturbáció / férfi idő” világrekordját (9 óra és 33 perc). 2009-ben saját rekordját 9 óra 58 percre növelte. Tenga saját maszturbátorkészletével versenyez.

A Tenga nem fejleszti termékeit az emberi hüvely helyettesítésére. A terméktervezés és a reklám szándékosan kerüli az erotikus vagy szexuális jellegű képeket. A termékeket és azok csomagolását a Matsumoto által bérelt fogyasztási cikkek stylistja tervezi. Általában egyszínűek: piros, fehér, fekete vagy szürke, és “stílusosnak” és “a szexuális játékipar almájának” nevezték őket. A kialakítás csökkenti a potenciális ügyfelek zavarát.

A Tenga 3D sorozat elnyerte a Red Dot Award: Product Design 2012 díjat Németországban. Tenga szerint ez az első alkalom, hogy egy férfi maszturbációs termék megkapta ezt a díjat.

2012-re a Tenga Global együttes értékesítése elérte a 19 millió maszturbátort, amelyeket Japánban, az Egyesült Államokban, Spanyolországban és Kínában vásárolnak. A vállalat folyamatosan bővíti a kínálatot, és szexuális játékokat kínál férfiaknak.

A stimulációs intenzitás három szintje az eset színétől függően:
– A fehér test a legpuhább stimuláció, amelyet olyan férfiak részesítenek előnyben, akik szeretik a gyengéd simogatást és a sietséget.
– A piros tok az arany középút, a tengai férfi stimuláció klasszikusa.
– Fekete tok – azoknak a férfiaknak, akik szeretik a fényes stimulációt és az izgalmakat.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!