Rezgő erekciós gyűrűk a péniszre, használd jól és a nő is élvezni fogja

Erekciós gyűrű, vibro gyűrű, potenciagyűrű a cikkünk témája. Ma az erekciós gyűrűkről fogunk beszélni, de nem az egyszerűekről, hanem rezgőkről. Úgy tűnik, hogy egy primitív egyszerű dolog. Te mit mondhatsz róla? Ennek az egyszerű eszköznek hosszú érdemlistája van, és hatékonyan segíti az erősebb nemet szex közben.

Megfizethető és hasznos szex shop játék minden ember számára. Adj hozzá egy erekciós gyűrűt az arzenálodhoz, és nem fogod megbánni, ez 100%! Választhatsz nagyon kompakt opciót, amelynek megjelenése nem vonzza a figyelmet, de multifunkcionális ultramodern eszköz is lehet a tied.

Kinek lehet rezgő gyűrűre szüksége?
Minden férfiak, akiknek problémái vannak az erekcióval. Akik meg akarják hosszabbítani a nemi közösülés idejét. Azoknak, akiknek ideiglenesen növelniük kell a pénisz méretét erekciós gyűrű használatával.
– Akik törődnek a férfiak egészségével (rendszeres használat esetén csökkenti a prosztatarák kockázatát, enyhíti az álmatlanságot és a stresszt, javítja a véráramlást)
– A szex változatosságára (a pénisz érzékenyebbé válik, az orgazmus fényesebb)
– A partner további stimulálására.

Hogyan válasszuk ki?
Néhány kérdésre válaszolni kell! Milyen problémát szeretnél megoldani ennek a szexuális játéknak a megvásárlásával? Számít-e neked az anyag, amelyből az eszköz készül? Milyen gyakran tervezed használni (elemek vagy akkumulátorok)?

Helyesen határozd meg a méretet!
Néhány szó a költségvetésről – ne a legolcsóbbat válaszd! Hogyan határozzuk meg a méretet? Meg kell mérni a fallosz átmérőjét felálló állapotban, és válassz egy 5-10 mm-rel kisebb gyűrűt! / Abban az esetben, ha a gyűrű nem rugalmas anyagból készült. / A gyűrűk weboldalunkon található leírásában a készülék belső átmérője szerepel. A kezdőknek azt tanácsolják, hogy ne válasszanak fémgyűrűket.

Egyszerű gyűrűk levehető rezgőkapszulával.
Ez a lehetőség nagyszerű azok számára, akik még soha nem használtak ilyesmit. A legtöbb pénisz gyűrű puha, rugalmas anyagból készül, a pénisz kényelmesen elfér benne. Teljesen sima, vagy különféle dudorokkal, hornyokkal, fémgolyókkal is kapható. Nemcsak a partner stimulálására alkalmas, hanem a viselője is masszázshatást fog érezni. A rezgő panel eltávolítható – külön használható.  Leggyakrabban 1 rezgésmódot tud, de ha  többet akarsz – veszel egy több rezgéses gyűrűt és mész.
Kényelmes, ha a készüléket távolról vezérlik – nem kell keresni a gombot magán a készüléken, elvonva a figyelmet és megzavarva a partnert.

Újratölthető vibrációs gyűrűk
Ha gyakran használod a gyűrűt, és nem akarsz bajlódni az elemekkel érdemes megfontolni a beépített akkumulátorral rendelkező lehetőségeket. Pl. Satisfyer pénisz gyűrűk.

Vibrációs gyűrűk további csikló stimulációval
Ha szarvacskákkal, dudorokkal rendelkezik, teljesebb a csiklóizgató hatás. Átlátszó, színes, nyúl fülecskékkel vagy pillangó formában is kapható. Válaszd ki, hogy melyik szimpatikus!
Válassz  távirányítóval vezérelhetőt!  Némelyik a távirányító és a bársonyos szilikon felület mellett 20 rezgési móddal rendelkezik.

Dupla gyűrűk vibrációval
Az egyik gyűrűbe helyezd a péniszt, a másikba heréket – új érzéseket és új orgazmusokat fogsz átélni. Készülj fel!