A dildó szabadabb nyelvezetben műfasz, sok nő gondjára segítség

A dildó vibrálás nélküli erotikus játékszer, ami a behatolás szimulálására használható. Az élethű, realisztikus anyagokból készült változatok a legnépszerűbbek és a gyártók is igyekszenek mindent megtenni az anyaghasználattal és a formákkal, hogy a valóságot leginkább megközelítő másolatokat készítsenek.

  • Dildó, mű pénisz rendelés
    Az intim shop webáruházából itt választhatsz műfarkat
  • Dildó személyes vásárlás
    Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

Az extrém dildók sem hiányoznak az Intim Center szex shop választékából, azoknak akik valami különlegesre vágynak. Dildók készülnek fémből és kétvégű, páros verziók is léteznek. A dildó egy műpénisz, vagy szabadabb nyelvezetben műfasz teljes cikket itt olvashatod el:

A dildót azoknak ajánljuk, akik hüvelyi orgazmusra vágynak, sokan a nagy méretű változatokat vagy a változatos pózokat lehetővé tevő tapadókorongos verziókat részesítik előnyben.

Azoknak az igényeseknek, akik csak a minőségre és a realisztikus élményekre esküsznek, ajánljunk élethű dildóinkat. Formájuk, kialakításuk, erezetük nagyban hasonlít egy eredeti hímvesszőjére, így az élvezet nagyon hasonló lesz! Te se érd be kevesebbel, tedd magasra a lécet, csak a legjobbat válaszd! Találd meg a leginkább tetszőt, és éld át az orgazmus élményét! Rendelj még ma, próbáld ki és használd bátran!

Gyakran teszik fel nekünk vásárlóink azt a kérdést, hogy igazából mi is a különbség a vibrátor és a dildó között. Akik nem túl jártasak a szexuális segédeszközök világában, esetleg még soha nem nézegették egy szexshop kínálatát sem, azokat méltán összezavarhatja ennek a két szexkütyünek a hasonlósága, hiszen mindkettő maszturbációhoz használható, ám míg a vibrátorok rezgő stimulációt is alkalmaznak, addig a dildók rezgés nélküli kényeztető eszközök.

Miért van szükségem dildóra?

Miért van szükségem dildóra, ha van egy emberem? A barátom nevetve kérdezte, teljesen elbátortalanodva ettől a kérdéstől, amely rendkívül váratlan üdvözlésként működött.
Egy csábító e-mail bejelentést kapott egy online szexi játékbolt termékeiről, miután tanulmányozta, amely után a barátom a női pszichológia és a fizikai igények mély kérdéseire gondolt. A következtetés, amire jutott, nagyon véleményesnek és kétesnek tűnt: csak az egyedülálló veszteseknek, akiknek nincs szerető partnerük, dildóra van szükségük. Tényleg ez a helyzet? Mi az a modern dildóra? Pontosan mire és mire használja egy modern nő?

A szexshop eladó szerint az egyedülálló nők nem gyakran jönnek dildókért, a játék sokkal érdekesebb a párok vagy a férfiak számára, akik ajándékként vásárolják meg őket a választottaknak. De talán ez a női nem félénkségének köszönhető, és az egyedülálló hölgyek sokan szerény vásárlásokat tesznek az interneten keresztül.

A dildók mérete: hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
Az intim eszközök lehetővé teszik az intim élet diverzifikálását, az élmények fényessé tételét és az érzelmekkel telített. Ha nincs tapasztalat a felnőtt játékok használatában, de van egy vágy, hogy megpróbálja, vásároljon egy. A szexboltok ebben a kategóriában kivételesen széles választékban kínálnak termékeket. A mesterséges péniszek bőségéből vagy a felnőttek valódi és virtuális üzleteinek polcairól a szemek önkéntelenül elfutnak. minden ízlésnek vannak tagjai: vastag és rövid, hosszú és vékony, gigantikus méretű, naturalista “átlagos” lehetőségek és még aranyos “csecsemők” is, akiknek munkahossza nem haladja meg az 5-10 centimétert.

Hogyan válasszunk megfelelő szerepet? Természetesen ideális esetben jó lenne, ha több lenne, és a mai hangulat és a hold égi fázisa alapján használnánk őket. De mégis, a nők túlnyomó többségének csak egy van, ami bizonyos korlátozásokat ír elő a választására.

Pénisz mérete
A bölcs természet gondoskodott arról, hogy a női “pisztolyt” különböző formájú és méretű férfi “porzók” közelítsék meg. Ehhez a hüvely az evolúció során csodálatos képességet kapott arra, hogy még a nagy tagokat is kinyújtsa és “elfogadja” az egészség károsítása nélkül. Ugyanakkor a pénisz mérete nem befolyásolja a női örömöt az ágyban, sem a megtermékenyítési folyamatot.

Az “átlagos” nő hüvelyének mélysége 7 és 12 centiméter között változik. Sőt, az első szám jelzi a hüvely nyakától való távolságot, a másodikat pedig a hüvely hátsó falához.

A férfi pénisz átlagos hossza “a természetben” a különböző országok lakosai között változik. Tehát a friss adatok szerint a rekorderek Kongó lakói, ahol a férfi szervek átlagosan 18,03 cm-re nőnek, a második és harmadik helyen – Ecuador és Ghána lakosai 17,8 és 17,3 centiméter hosszúak. Az európai országok közül Észak-Izland lakói állnak az élen, ahol a férfi méltóság átlagos mérete 16,5 cm. De rövidebb, mint a többi európai, románok voltak átlagosan 12,7 cm-rel.

A magyar férfiak átlagos péniszméretére vonatkozó adatok eltérőek. Egy tanulmány szerint ez a méret 13,3 centiméter. Mások ragaszkodnak a 14,7 cm-es számhoz, de mindenesetre ez több, mint a kínaiak, a koreaiak és az indiánok, akiknek tagjai átlagosan 10-11 centiméter hosszúak. Ez azonban nem akadályozza meg ezeket a nemzeteket abban, hogy továbbra is a világ egyik legtermékenyebb nemzete maradjanak. Ez természetesen nem tud, de elgondolkodtathat néhány dolgon. Például az a tény, hogy a pénisz mérete még mindig nem számít annyira, mint amit megszoktunk.

Ezért a megfelelő méretű választás során a nőket kizárólag saját ízlésük és szexuális szokásaik vezérlik, nem pedig a fiziológia, az egészség és a biztonság szempontjai. Végtére is, a nők számos országban megkapják a nők boldogságának részét, függetlenül attól, hogy egy adott területen átlagosan mekkora férfi tagok vannak.

Ez egy univerzális eszköz, amely évezredek óta népszerű a nők körében. Az elsőt romok feltárásával találták meg a civilizációs korszak előtt.
Miután egy ilyen játékos a személyes arzenál, könnyű örömet adni a szeretett, vagy diverzifikálja az intimitást a szeretett. Ahhoz azonban, hogy felfedezzük az öröm korábban feltáratlan oldalát, fontos, hogy az ügy ismeretében megközelítsük egy új “ismeretség” kiválasztását. A választás során először is a személyes preferenciákra és a szexuális igényekre kell összpontosítania. Miután figyelmet fordított a játék műszaki paramétereire.

A modern szexboltok polcai ugyanolyan típusú termékkel vannak feltöltve. Az eszközök színe, mérete, kialakítása, végrehajtási anyaga, bizonyos lehetőségek jelenléte különbözik. A gazdagok és sokoldalú választék kezdők számára meglehetősen nehéz kiválasztani a moduljukat, amely átkerül a szexuális öröm világába. Praktikus, kényelmes, kiváló minőségű mesterséges pénisz vásárlásához használja tippjeinket.

A műfarok egy olyan szó, amelyet leggyakrabban maszturbációra használnak. Ezenkívül hasznos azok számára, akik:
– Arról álmodik, hogy kipróbál egy másik, például egy nagyobb méretet. Eladáskor óriás található, amely lehetővé teszi, hogy új, korábban feltáratlan érzéseket tapasztaljon.
– Szereti az extrém sportokat az ágyban. Sok nő inkább a partnere előtt mutatja be szexuális játékait. – Az ilyen szórakozás növeli a szerelmesek közötti bizalmat, lehetővé teszi, hogy megmutassa, milyen simogatások vezetnek orgazmushoz.
– Nincs ideje, hogy orgazmust kapjon a nemi közösülésből. Sok nőnek, ellentétben a férfiakkal, nincs ideje a hüvelyi közösülés folyamatára. Annak érdekében, hogy ne maradjon öröm nélkül, használhatja egy műanyag barát segítségét.
– Nincs ágyi mókás partnere. Az elégedetlenség az út a depresszióhoz, az egészségügyi problémákhoz. Ahhoz, hogy megszabaduljon az apátiától, kizárja a stagnáló folyamatok kialakulását a kismedencei szervekben, használhatja a játékokat.
– Nem idegenkedik az ágyban való kísérletezéstől. Sok csinos nő szeretné megtapasztalni a kettős behatolás élményét. De a harmadik partner vonzásával kapcsolatos nehézségek elfelejtik a dédelgetett szexuális fantáziát. A mesterséges fallosz segít megvalósítani a legvadabb erotikus álmokat.
– A szexuális játékok feladata, hogy változatossá tegyék az intim életet. Az ilyen eszközök nemcsak az ágyban unatkozó partnerek számára hasznosak, hanem azok számára is, akik fényes és varázslatos intimitással rendelkeznek. A legfontosabb dolog egy kiváló minőségű és praktikus szexuális eszköz kiválasztása.

Válasszon egyet amit megkíván
A gumi barát megfelelő mérete a kényelem és az öröm. Bármelyik szexboltban mesterséges falloszok választékával találkozhat, amelyek nemcsak méretükben, hanem formában, használati elvben, végrehajtási anyagban is különböznek. Melyik modult érdemes jobban választani? A szakértők azt tanácsolják, hogy előnyben részesítsék az ilyen anyagokból készült játékokat:
– Az üveg olyan anyag, amelynek sok előnye van. Az üvegjátékok tartósak, könnyen kezelhetők, könnyen kezelhetők. A tartós anyag lehetővé teszi, hogy merész erotikus fantáziákat valósítson meg. Ideális szexhez. A játék felülete hűthető, vagy éppen ellenkezőleg, melegíthető, amit más anyaggal nem lehet elvégezni.
– Szilikon – az anyagból népszerű eszközöket termel. A szilikon falloszok rugalmasak, kényelmesek a maszturbálására, serkentik a hüvely legtávolabbi területeit. A szilikon könnyen kezelhető, tartós, biztonságos az egészségre.
– A cyberaz az anyag, amelyből a legrealisztikusabb készül. Érintésre a cyberskin fallosz hasonlít egy igazi férfi péniszére. Nagyon puha, finom, alakítható, ugyanakkor tartós. Ezek a jellemzők lehetővé teszik a nők számára, hogy maximális örömet szerezzenek a készülék használatának folyamatában. A cyberskin játékok egyetlen hátránya a magas ár.
– A kerámia biztonságos és praktikus anyag, amelyből kényelmes és gyönyörű szexi eszközöket kapunk. Egyes modellek üreges szerkezetűek lehetnek, amelyek közepén vizet öntenek. Így a játék hőmérséklete megváltozik, és vele együtt szexuális élmények.
– A fém az egyik legerősebb és legtartósabb anyag. A fém könnyen kezelhető, biztonságos az egészségre. Erőteljesek és magabiztosak, szeretik azokat a hölgyeket, akik inkább az izgalmakat részesítik előnyben.
– A sima felület sima felülettel rendelkezhet, vagy teljesen utánozhatja a férfi nemi szerv megkönnyebbülését. Ezenkívül a fallosz kiegészíthető herékkel, szőrszálakkal, az ejakuláció funkciójával, egyértelműen meghatározott fejjel. Minél reálisabb a termék kialakítása, annál világosabb a játék használatának tapasztalata.

Érdemes megjegyezni, hogy az anyag, amelyből a készült és a játék mérete semmilyen módon nem kapcsolódik egymáshoz. Nem lehet azzal érvelni, hogy a szilikon termékeknek nagyobbnak kell lenniük, mint a számítógépes bőrtermékeknek, vagy kisebbnek kell lenniük, mint az üvegtermékeknek. A mesterséges fallosz előállításához használt minden modern anyag biztosítja az alak és a méret stabilitását: nem nyúlnak vagy száradnak ki.

A dildó méretének meghatározása

A modern szexboltok polcain megtalálhatóak a legbonyolultabb színek és árnyalatok, összetett formák és méretek, amelyek homályosan hasonlítanak a férfi péniszére. A szexuális eszközök gazdag választékából könnyű felvenni egy játék az önelégültség érdekében. A kiválasztási folyamat legfontosabb dolog az, hogy emlékezzünk arra, hogy egy hatalmas eszköz az ágy örömei során kényelmetlenséget, néha fájdalmat okozhat. Míg a miniatűr nem teszi lehetővé a kívánt tapasztalatok elérését.

Munkarész mérete
A megfelelő méretű fallosz kiválasztásakor figyelembe kell venni egy árnyalatot. A jellemzőkben a gyártók leggyakrabban a teljes termék hosszát jelzik, nem pedig a munkarészt. Ennek a funkciónak a tudatlansága okozhat nem megfelelő példány megszerzését.

Pontos számok, nem benyomások
Ezenkívül van még egy árnyalat. A szem kiválasztása anélkül, hogy figyelembe venné annak hosszát szilárd számokban, könnyen hibázhat nagy módon. Végtére is, még pontosan azonos méretű is, a mesterséges valamilyen oknál fogva nagyobbnak tűnik, mint a természetes megfelelője.
A szexuális eszközipar által kínált munkahossz 10 és 50 cm között változik, átmérője 1,5-4 cm. Ne feledje, hogy a játékokhoz jobb egy hosszú modellt választani. Kényelmes a kezében tartani a szükséges manipulációkat. A csiklóval rendelkező játékokhoz egy kis modell alkalmas.

A vastagság is fontos
Érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen eszközben nemcsak a hossz, hanem a vastagság is fontos, mert nagymértékben meghatározza, hogy milyen intenzíven történik a hüvely falainak stimulálása. A megfelelő átmérőjű játék kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a használat elvét: a hüvely stimulálása érdekében a csikló 3,5-4 cm vastag, a végbélnyílás 1,5-3 cm.

Gyümölcs és zöldség dildó helyett
A megfelelő kiválasztásakor kezdje a partnere férfi nemi szervének méretétől. Azok, akik nem rendelkeznek ilyen adatokkal, a kutatási adatokra összpontosíthatnak. Brit tudósok azt találták, hogy a legtöbb férfinál a pénisz hossza nyugodt állapotban 9,16 cm, 13,12 cm-es felálló állapotban. Az emberiség erős felének mindössze 5 képviselője büszkélkedhet egy 16 cm-nél hosszabb “gazdasággal”. Az ideális péniszt 16,3 cm hosszú és 4 cm átmérőjű férfi nemi szervként ismerték fel.

Kiválaszthatja a megfelelő méretű zöldség és gyümölcs segítségével, amelyek alakja izgatott állapotban hasonlít egy péniszre. Ezek közé tartozik az uborka, a banán, a sárgarépa, mások. Ne felejtsük el csak a “kísérlet” megkezdése előtt, hogy alaposan mossuk meg a gyümölcsöt, és hidratáljuk a hüvelyt kenőanyaggal.

Szexuális kísérlethez ne vegyen túl nagy, de nem túl kicsi példányt. Ideális esetben 12 cm hosszú, 2 cm kerületű. A kiválasztott terméket használat előtt elő kell készíteni. Jól kell mosni, majd óvszerbe kell öltözni, hogy megkönnyítse az anyaméhbe való belépést kenőanyaggal. A férfi szerv utánzójának a hüvelybe merítve gondosan figyelje az érzéseket. Kényelmesen érzed magad? Semmi baj. Mérje meg a használt szimulátor méreteit. Ezután a megfelelő fallosz kiválasztásakor összpontosítson a kapott adatokra.

Komplett megoldások a határozatlanok számára
Azok számára, akik nem tudják eldönteni a méret, a szexuális játékok készletei eladásra kerülnek. Ezek 3-5 különböző hosszúságú terméket tartalmazhatnak.

Az ideális méret az, ami ez?
Kíváncsi amerikai tudósok, akik néha megtalálják azokat, akik a legbizarrabb tanulmányokat akarják szponzorálni, az ideális pénisz képletét szeretnék levezetni. És teljesítették a terveiket!

Néhány szó az óriásokról
A 3D nyomtatón 100 péniszmodellt nyomtattak, amelyek hosszúságban és szélességben különböztek egymástól. Olyan nők kontrollcsoportjának osztották ki őket, akiknek meghatározott ideig kellett tesztelniük, és gondosan kitöltötték a kérdőíveket, megjegyezve az érzések intenzitását, a használat kényelmét és hasonló pillanatokat.

Ennek eredményeként meghatározták az ideális szerv méreteit: hosszúság 16 centiméter, kerület 12,2 centiméter. Egy ilyen játékkal a kísérlet résztvevői szerint nem félnének semmilyen gazdasági válságtól és szezonális depressziótól.

Néhány szó az óriásokról
Annak ellenére, hogy minden biztosítékot, hogy a méret nem számít, néhány hölgy szilárdan meg van győződve az ellenkezőjéről. Leggyakrabban ezek szenvedélyes bűbájosok, erős szexuális alkotmánnyal. Vannak azonban szelíd romantikus fiatal hölgyek is, az éjszaka leple alatt, titokban álmodva az átlag feletti méretű tagokról. A felnőtt üzletek ilyen célközönsége számára van egy speciális árukategória – óriás.

Az ilyen hossza mindig több mint 20 centiméter. Az egyes példányok akár 50 centiméter hosszúak is lehetnek. Nagy kérdés, hogy be lehet-e vezetni egy ilyen játékról a hadsereg teljes hosszába. De csak egy ilyen játék érzése a kezében néhány hölgyet jobban fordít, mint bármely előzetes simogatás.

Tapasztalt szerelmes szórakozás szexuális játékok, kiválasztásakor azt javasolja, hogy még mindig összpontosítani a természetes mérete a férfi méltóság a természetben. Különösen, ha egyetlen vagy első szóját vásárolják, olyan szűrőket kell választania, mint a 10-15 centiméter.

Egy intim eszköz, amely megfelelő méretű, igazán értékes akvizíció lesz. És a szenvedély forró hullámai, amelyek lefedik a testet, az édes remegés minden szervben, a gyors szívverés, a csábító elpirulás és az orgazmus robbanásveszélyes fantasztikus ereje egyszerűen garantált.