Hogy használjunk szexuális játékot az előjáték során

Az előjáték egy fantasztikus folyamat, amely segít abban, hogy Ön és partnere a nemi közösülés aktusáig hangulatban maradjon és maradjon. Felpörgetheti partnere várakozását, és még robbanékonyabbá teheti üléseit az előjátékos szexuális játékokkal. Sokan, akik hosszú távú kapcsolatokban vannak, a szokásos szexuális akciókat használják, különösen az előjáték során.
De az előjáték már jóval azelőtt megkezdődhet, hogy más érzékszerveken, például látáson és szagon keresztül megérintené partnerét. Számos szex shop felnőtt szexuális játékot és előjátékos ruhát használhat, hogy bekapcsolja partnerét, és megőrjítse anélkül, hogy megérintené őket.

Ahelyett, hogy azonnal szexuális játékokat használna az intenzitáshoz és az orgazmushoz, próbáljon könnyebb érintéseket, alacsonyabb beállításokat használni, és a nyilvánvaló zónák helyett több erogén zónát lefedni az egész testben. Ez arra készteti partnerét, hogy menjen, és még robbanékonyabbá tegye az utolsó felvonást.

Az előzetes simogatások nem különböznek egymástól, nem változatosak. Hogyan oldhatom meg ezt a problémát?

Például, ha egy nőnek csiklóstimulációra van szüksége az orgazmus eléréséhez, akkor egy szexuális játék használata erre az erogén zónára az előjáték vagy a közösülés során érdekes módja lehet a szenvedély tüzének meggyújtásának.

Nincs izgalmasabb, mint egy szexuális játékot egy partnerre bízni az előjáték során. Serkentheti a test erogén pontjait, amíg egy lépésre nem leszel az orgazmustól.

Ez egy fantasztikus módja annak, hogy felfedezzék egymás testét, és valóban megszabaduljanak a megszokott simogatásoktól. Használd kedvenc szexuális játékszeredet – futtasd végig a mellbimbóin, a hasán, a combjain, majd a csiklóján! Ez hihetetlen várakozást és türelmetlenséget kelt. És segít felkészülni a behatolásra.

Mi van, ha partner kényelmetlenül használja a szexuális játékot az előjáték során?
Nagyon gyakran a nők attól tartanak, hogy ha szexuális játékot használnak az intimitás során, akkor a partnernek ez nem tetszik. Feleslegesnek érzi magát, vagy azt gondolja nem tud tetszeni a partnerének. Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők körülbelül 40% -a használt vibrátort a partnerrel való előjáték során, és nem bánta meg. A szexuális játékok fokozzák az összes érzékszervi élményt, új szempontokat adnak az intim kapcsolatokhoz, érdekesebbé és változatosabbá teszik a simogatást.

Hogyan adjunk hozzá egy szexuális játékot egy előjátékhoz?
A legjobb módja annak, hogy egy szexuális játékot belefoglalj az előzetes simogatásába, ha beszélsz erről partnereddel. A beszélgetésnek nem kell kínosnak vagy vádlónak lennie, sőt, nagyon izgatóvá teheti. Súgd a kedvesed fülébe, hogy szexuális fantáziád van, miközben ő egy játékkal simogat téged. És azt akartad, hogy este valósággá váljon. Ha zavarban van, hogy ezt személyesen mondod, küldj neki erotikus üzenetet!
Amikor eljön az ideje az eszköz használatának,  pontosan mutasd meg neki, hogyan kell simogatni!

Miután a partnered felkeltett, adj neki egy szexuális játékot, hogy a nemi szervek kivételével mindenhol megérintheti a testét. Engedd meg, hogy elmerüljön az érzésekben, és élvezze a bőr érintését. Kérd meg, hogy összpontosítson minden erogén területére: nyakra, mellekre, mellbimbókra, hasra vagy bármely más helyre, amely a legjobban tetszik!

Miután a teste felizgult, simogassa nemi szervét a készülékkel. Szex közben is használhat szexuális játékokat. Például legyen ő felül, és nyomja a vibrátort a csiklójához, miközben mozog, hogy fokozza az élvezetet!

Milyen szexuális kiegészítők használhatók?

Vibrátor – A klasszikus modell ideális az előjáték javításához. A rezgések nagyon hatékony hatást gyakorolnak az erogén területekre, ezért a gyengéd érintések ezzel az eszközzel erőteljes erotikus vágy kialakulásához vezethetnek egy partnerben. Egy ilyen játék a legmegfelelőbb egy nő számára, mivel az érzékeny pontok stimuláló ereje közvetlenül befolyásolja orgazmusát. De a férfiak számára a rezgéseknek való kitettség is kellemes lehet.

A klasszikus eszközök mellett bármilyen vibrátort használhatsz, amilyet csak akarsz. A szexboltokban a rezgő játékok széles választéka áll rendelkezésre
– a G ponthoz;
– csikló számára;
– kettős stimulációhoz;
– a kettős behatoláshoz.

A vibrátor előjáték nem csak a nőknek jó. Férfi partnere élvezheti az előjátékot vibrátorokkal is. Golyós vibrátorokkal stimulálhatja mellbimbóit, herezacskóját, frenumát és perineumát.
Ha rendben van egy kis anális előjátékkal, használhat vibrátort a végbélnyílása körül. Akár egy kicsit nagyobb vibrátort is becsúsztathat a végbélnyílásába, és alacsonyan tarthatja, hogy finoman stimulálja a prosztatáját, fokozva az élvezetét. Kemény és kész marad, ha ezeket az érintéseket könnyűnek és ugratónak tartja. Akár párvibrátorral is.

Az intim szexáruház választékában olyan érdekes kiegészítők találhatók az előjátékhoz, mint a tollakkal ellátott pálcák. Óvatosan csúsztasd őket a test fölé, vagy csiklandozd a legérzékenyebb helyet, a lényeg az, hogy ne vidd túlzásba. És ha bekötött szemmel játszotok, az érzések még élesebbé válnak, mert a partner nem fogja látni, hogy a toll legközelebb hol fog megérinteni.

Sikosító – Az előjátékhoz az melegítő hatású kenőanyag tökéletes. Alkalmazásának köszönhetően egyszerre több probléma is megoldható:
Az érzékenység növekszik. Mivel több vér rohan a nemi szervekre, az idegvégződések munkája aktiválódik. Minden érintés fényesebbnek és erősebbnek érezhető.
Hosszabb ideig tart a vágy érzése. A kenőanyag időtartama 30-90 perc, ebben az időszakban a vágy nem csökken, és egy nőnek lehetősége van több orgazmus elérésére.
A nemi közösülés folyamatában való csúszás simábbá válik. Ez akkor fontos, ha kevés természetes kenés keletkezik. A pénisz könnyen behatol a hüvelybe, és a mozgások csak örömet okoznak.

A kenőanyagot előzetesen fel kell használni a nemi szervekre – a készítmény 5-7 perc múlva kezd hatni, és a maximális hatás 15 perc múlva érezhető. Ha a kenőanyag szilikon alapú, akkor víz alatt is használható, és a zuhany kiváló lehetőség lehet az előjátékhoz.
Az szex előjáték segít fizikailag és érzelmileg a test és az elme szexre hangolásában. Ennek során a partnerek jobban megismerik egymás szexuális preferenciáit és vágyait. A szexuális játékok segítenek változatosabbá tenni az intim életet.

Fétis termékek – Semmi sem olyan szexi, mint találkozni valakivel, akinek ugyanolyan szintű törése van, mint te. Ha partnerének bizonyos fétisei vannak, a fétis termékek tökéletes módja annak, hogy hangulatba hozzák őket.

A dolgokat könnyűnek és egyszerűnek tarthatja szemmaszkokkal, bilincsekkel vagy rabszalaggal. Ha igazán szereted a BDSM-et, akkor egy teljes fétis játékkészletet kaphatsz ostorokkal és még a kedvenc evezőkkel is, hogy a dolgokat a következő szintre emeld. Végül is ki ne szeretne egy-két jó szexis verést?

Dildók – A dildó előjáték és a dildók szex közben kiváló módja annak, hogy élvezze a behatolást, függetlenül attól, hogy partnere férfi vagy nő. Ezek a szexuális játékok jelentősebbek, mint a vibrátorok, és fallikus formájúak a teljes átható érzés érdekében.

Sokféle formában vannak. Például egyszerre stimulálhatja a csiklóját, herezacskóját vagy végbélnyílását. Egyes dildók lehetnek speciálisan íveltek, vagy hagymás hegyekkel és texturált területekkel rendelkezhetnek a g-pont és a prosztata stimulációjához. Használhatók intenzív kettős penetration nőkre, szórakoztató orális játékra a férfiak közötti behatoló szex során, valamint a nők számára, hogy felcseréljék a dolgokat és rögzítsék férfi partnereiket.
Nem számít, hogyan használják őket, szórakoztató új elemet adnak hozzá, amely emeli a szexet.

Használjon szexuális játékokat a szexuális élet fokozásához

Mint látható, a szexuális játékok kiváló módja annak, hogy felpezsdítsék az egész szexuális élményt, az előjátéktól a behatolásig.

Lassan kezdheti a dolgokat, és szexi fehérneművel, gyertyákkal, hordható vibrátorokkal és fétis termékekkel állíthatja be a hangulatot. Ezután lépjen be az intim érintésbe masszázsolajokkal és vibrátorokkal. Készítse fel partnerét a behatolásra anális előjátékkal, és használjon szexuális játékokat, például rezgő péniszgyűrűket a behatoló szex fokozására.

Itt, az INTIM CENTER szexshop boltban már 33 éve úgy gondoljuk, hogy a szexnek mindenki számára élvezetes és egészséges élménynek kell lennie. Ezért kínálunk kiváló minőségű luxus szexuális játékokat és szextermékeket, amelyek fokozzák előjátékát és szexuális kapcsolatát. Nyugodtan tekintse meg gyűjteményünket még ma. Imádni fogod mindazt, amit kínálunk neked és a partnerednek is.