Vibrátor használati ajánlások, az ánusz izgatása is hatalmas élmény

Gondolkodsz egy vibrátor vásárlásán, de nem tudod, hogyan kell játszani vele? A készülék használatának nincs jó vagy rossz használati módja – csak az, hogyan akarsz örömet szerezni. Ebben a cikkben számos ajánlást találsz, ami segít abban hogy ez az élmény a lehető legkellemesebb és biztonságosabb legyen!

Vibrátor, mi az?

A vibrátor egy szexuális játék, amelynek feladata a nyílások stimulálása hogy hihetetlen érzéseket tapasztalj maszturbáció vagy szex közben. Ezek különböznek a kialakításban, az anyagban, az alakban, méretben, a textúrában (sima és bordázott). Különböző kiegészítő funkciókkal rendelkeznek: forgás, bővítés, fűtés. Egyes modellek használhatók  vízben való játékhoz. Vannak olyan eszközök, amelyek távirányítóval rendelkeznek – okostelefonon keresztül vagy távirányítóval vezérelhetők. A rezgő dildónak is nevezett vibri üzemelhet elemekkel, vagy újratölthető akkumulátorral.

A szex shop üzletben kapható vibrátor fő előnye a sokoldalúság: nemtől vagy szexuális irányultságtól függetlenül élvezhető. A hüvelynek és a végbélnyílásnak sok idegvégződése van, így néhány perc stimuláció után orgazmust tapasztalhatsz.

Biztonsági szabályok vibrátor használatakor
A kellemes és biztonságos játék érdekében fontos, hogy kövessünk néhány szabályt:
Az anális vibrátornak táguló talppal kell rendelkeznie. Ez nem teszi lehetővé, hogy a készülék a szükségesnél tovább becsússzon.

– Mindig alkalmazz kenőanyagot! A végbélnyílás nem rendelkezik természetes kenőanyaggal, ezért fontos, hogy ilyet használjon, hogy a játék bevezetése sima és biztonságos legyen! A használandó síkosító a készülék anyagától függ, például egy vízbázisú kenőanyag alkalmas szilikon vibrátorhoz.
– Ha még nem ismered a játékot, vegyél egy kis eszközt (legfeljebb 3 cm átmérőjű), hogy megszokd az érzéseket!
– Cselekedj fokozatosan! Annak érdekében, hogy a játék örmet okozzon – ne rohanj! Győződj meg többször arról, hogy elegendő-e a kenőanyag!

Ne használd ugyanazt a vibrátort a hüvely vagy a végbélnyílás stimulálására a fertőzés megelőzése érdekében! Tegyél óvszert a készülékre, ha hüvelyi módon szeretnéd folytatni a simogatást az anális játék után!

Megfelelően tisztítsd a játékszert! Használat előtt és után mindig mosd le a vibrátort meleg vízzel és enyhe szappannal vagy speciális tisztítószerrel ami szexuális játékokhoz kapható! Ez segít megőrizni integritását és elkerülni az egészségügyi problémákat. A legjobb, ha a játékot egy speciális táskában vagy dobozban tárolod, így elkerüli a por és a szennyeződés a készüléket!

Ajánlások a vibrátor használatához

Szervezeti intézkedések – Mielőtt elkezdenéd a játékot, végezz egy kis előkészítést! Ellenőrizd a vibrátor akkumulátorának töltöttségi szintjét, vagy cseréld ki az elemeket! Készítsd a kenőanyagot,a törölköző vagy a  szalvéták mellé.
Hozz létre érzéki hangulatot! – A zuhanyozás vagy a fürdőzés nemcsak a tisztaság kérdésének megoldásában segít, hanem a további pihenésben és a ráhangolódásban is. Győződj meg róla, hogy a helyiség megfelelő hőmérsékletű! Tompítsd el a lámpákat, kapcsold be a szexi lejátszási listát, gyújts meg egy aromagyertyát! Intézd úgy, hogy a körülötted lévő környezet a lehető legkellemesebb legyen! Ha nem vagy elég izgatott, a rezgések kényelmetlenséget okozhatnak. Játssz a  partnereddel, fordíts nagyobb figyelmet partneredre pl. hosszú előjáték, vagy érzéki masszázs segítségével! A független simogatásokhoz audio erotikát hallgathatsz, stimulálhatod a test más erogén zónáit (kézzel vagy más szexuális játékokkal).
Foglalj kényelmes pozíciót! – Feküdhetsz párnákkal a hátad és a feneked alatt, és a lábad a mellkashoz húzhatod. Kényelmes négykézlábra állni.
Játssz a vibrátorral! – A rezgés nagyszerű módja annak, hogy felkészítse a végbélnyílást a behatolásra. Kapcsold be a vibrátort, és futtasd a combok, a fenék, a gát belsejében! Lassan, egy csábító körkörös mozdulattal irány a záróizom. Amikor úgy érzed, készen áll, lassan helyezd be az anális vibrátort!

Tipp: nem szükséges azonnal bekapcsolni a rezgést, anélkül is elindítható a játék. És amikor megszokott a készülék keltette érzés önmagában, futtasd a legalacsonyabb sebességgel.

Fedezd fel a vibrátor különböző módjait és jellemzőit! – Ha jól érzi magát, fokozatosan áttérhetsz az erősebb rezgési módokra. Ha a vibrátornak további funkciói vannak, mint például az alkalmazáson keresztüli vezérlés, fűtés vagy forgatás, kísérletezz ezekkel a beállításokkal, hogy megtaláld az ideális lehetőséget!
Pihenj és érezd jól magad! – Ha kényelmetlenséget érzel, tarthatsz szünetet, és visszatérhetsz az előjátékhoz, vagy továbbléphetsz más típusú stimulációra. Ne feledd, hogy a szexuális játéknak örömet kell okoznia! Lehetséges, hogy a vibrátor használatának első kísérletétől nem kapod meg a kívánt érzéseket. Néha időbe telik, hogy teljes mértékben élvezetes legyen az új szexuális játék.

A stimuláció örömteli, de mindig fényesebbé tehető, ha a test más érzékeny pontjait is érinted. Maszturbáció közben simogasd a vibrátorral a mellbimbókat, a combokat stb! Ha a partnereddel vagy, mondd el neki azokat a helyeket, ahol és hogyan lehet még megérinteni.

A fenék masszázsa szex előtt.

Az erotikus masszázs nagyszerű előjáték. Masszírozd meg a fenekét, hogy felébreszd az izmokat, és fokozatosan felkészüljön a behatolásra!
Vibrátorok – Amikor úgy érzed hogy a nemi szervek stimulálásától közel az orgazmus, húzd ki a
játékot, hogy az érzések még fényesebbek legyenek! Ennek a módszernek a elsajátítása azonban időbe telhet. Meg kell találni az egyensúlyt a gyors és a lassú között, hogy a váltás ne legyen túl éles, és ne vezessen a végbélnyílás finom szövetének károsodásához.

Szükség szerint tarts szüneteket! A játék túl intenzív is lehet, ha a partner még nem szokta meg, ilyenkor szünetet tarthatsz, hogy erőt gyűjtsön az új menetekhez. Szenteld ezt az időt a játék tisztítására, vagy csak pihenj!

  • Más szexuális játékok kiegészítéseként a vibrátor használható még átható szex, orális simogatás vagy BDSM során is.

Ha a vibrátor távirányító funkcióval rendelkezik, add a lehetőséget a partner kezébe. Hagyd, hogy eldöntse, mi lesz az intenzitás és a rezgés mód, miközben élvezi a játék érzéseit. Az ilyen eszközök nyilvánosan is használhatók, a legfontosabb az, hogy figyeljünk az óvatosságra!

A távoli játékokhoz az alkalmazáson keresztül vezérelt vibrátorok az ideiglenesen elválasztott párok számára is nagyszerűek. Csak telepítsd a programot egymás telefonjaira, csatlakozz az interneten keresztül, és a virtuális szexet élvezheted, amennyit csak akarod!

Útmutató a vibrátorokhoz

Olvasd el – a legteljesebb útmutatónk minden típusú rezgő játékhoz! Egy kis elmélet! A rezgés fényes érzéseket adhat hozzá, és a hátulról belépő rezgés is teljesen leírhatatlan érzést nyújt – ez nagyon hasonlít a testen terjedő forró borzongáshoz, és ilyen érzés semmi mással nem érhető el – ennek elengedhetetlen feltétele a rezgés. Adj hozzá egy nagyon pikáns lelkesedést a saját érzéseihez;
– felgyorsítja (vagy akár meg is találja) az orgazmust;
– erősebbé teszi;
– és szabadítsd fel a tested minden lehetőségét
– rezgés hozzáadásával!

Különböző típusú szexuális játékok vannak rezgéssel
– minden méretben, a miniatűrtől a kezdőkig az óriásokig vagy a kifinomultak számára;
tágítók;
– reális falloszok;
– hevederek;
– prosztata masszírozók, amelyeket mind a fényes férfi örömre, mind a potenciával kapcsolatos problémák megelőzésére terveztek.
És most elmondjuk, hogyan válassz olyan játékot, amely sok örömet fog okozni, hogyan dönts a választáskor, és mely vibrátorokra kell figyelni.

Rezgő dugók – A legegyszerűbb vibrátorok teljesen sallangok nélkül készülnek.
A vibrátor alapmodellje, amelyet kifejezetten a végbélnyíláshoz készítettek, több mint tucat éve változatlan marad – ez csak egy sima bot, így néz ki.
Igaz, az egyszerűség és az olcsóság mellett ennek a modellnek egy hátránya van: a korlátozó hiánya. Vele együtt irányítania kell a szenvedély impulzusait annak érdekében, hogy… Hmm… hogy ne veszítsd el / becsúszás /!  Ezért nem mindenki számára alkalmas.
De ha tudod, hogyan irányítsd magad, és ne léped túl a megengedett határokat – vegyél egy ilyen vibrátort, legalább próbáld ki! Teljesen univerzális, és rezgése kellemes a csikló számára.

Sokkal elterjedtebbek azok a játékok, amelyek alapja, egy korlátozó, amely nem teszi lehetővé, hogy a játék a szükségesnél tovább csússzon, mert egy izgatott ember sokszor figyelmetlen, pedig a szex után a játékszert el kell távolítani. A korlátozó lehet tapadókorong, egyenes keresztrúd alakú, vagy akár enyhén ívelt, anatómiai forma is.

A következők felelnek meg Önnek:
– A bejárat átmérője mindössze 1 cm (majdnem olyan, mint egy ujj), egy kis, akár 3 cm-es kiterjesztés és multivibration – egy csodálatos dugó mind a végbélnyílás kialakulásához, mind a előkészítéshez.
– A kis géldugók, vagy az  egyszerű, rezgéssel ellátott szexuális játékok , nem igényelnek speciális készségeket.

Plug vibrációval és távirányítóval

Nagyon kényelmes, nem kell hátra nyúlni a sebesség megváltoztatásához. Nagyon gyakran az ilyen játékok akkumulátorokkal működnek – nem kell cserélni az elemeket. Már vannak érdekes lehetőségek az okostelefonról történő vezérléssel.
A legmenőbb, amely az okostelefonokhoz csatlakozik, a Hush a Lovense márkától, csak töltse le a speciális alkalmazást, és a szokásos módok mellett lehetőséget kap arra, hogy saját rezgésmintákat hozzon létre, vagy akár azt is megteheti, hogy a plug reagáljon a zene ritmusára.
Különleges bónusz: egy ilyen forgalmi dugót még a világ másik feléről is irányíthat – hatalmas plusz a szerelmes párok számára, akik néha kénytelenek különválni.

Dupla hüvelyi vibrátorok
Ha lány vagy, és szeretnéd tudni, milyen az, amikor egyszerre két lyuk van stimulálva, próbáld ki a dupla rezgést! Az ilyen játékok hüvelyi falloszai klasszikus méretűek, – mindig vékonyabbak, de a mozgások teljes szinkronizálását kapják.
Bár ezek a játékok nem hagynak helyet a partnernek, és jobban megfelelnek az egyéni maszturbációnak, őszintén ajánljuk őket a teljes körű élvezethez.

Prosztata masszírozók
Nem titok, hogy a férfiak még mindig szórakoztatóak, és a prosztata rendkívül érzékeny szerv, amely megfelelő stimulációval szó szerint elvihet a mennybe.
Tehát ha férfi vagy, és tapasztalni akarsz új érzést, ami egy igazán erős és hűvös orgazmus, akkor ez az egész rész neked szól.
A fő különbség az ilyen masszírozók és a szokásos dugók között egy különösen ívelt forma, amely lehetővé teszi a prosztata lehető legpontosabb megtalálását. A prosztata masszírozók rezgéssel vagy anélkül érkeznek – ízlés kérdése, de továbbra is javasoljuk a rezgést – több élvezeti lehetőséget kínál.

Kizárólag a prosztata masszírozókra szakosodtak, és tökéletesen csinálják. Pontosan kalibrált anatómiai formák és méretek, a legmagasabb osztályú orvosi szilikon, lenyűgöző minőség még a legkisebb részletekben is és erőteljes vibrációs elemek – ezek nagyon kellemes férfi játékok, amelyek minden bizonnyal megérik a pénzt.

Strap-on rezgéssel
Nem csak a leszbikus lányok engedik meg magukat a felköthető eszközöket, de legyünk őszinték: leggyakrabban klasszikus nő-nő párok használják őket. Nagyon gyakran a hevedereket vibroelemekkel egészítik ki. A rezgéssel ellátott hevederek között különböző, de nagyon érdekes lehetőségek állnak rendelkezésre. Pántos bugyi, kiegészítve távirányítókkal például:
– Öv nélküli hevederek rezgéssel, amelyeket a hüvely izmai tartanak.
– A rezgéssel ellátott hevederek között valóban van amit választani érdemes, ha a pár gazdag szexuális életet él.
– Valósághűek rezgéssel az örömökért.
– Kapható nagy méretű, rezgéssel rendelkező, ami inkább a végbélnyílásra, mint a hüvelyre van tervezve.
Ez ilyen egyszerű. A női hüvely mélysége feszítetlen állapotban csak 7-10 cm. Igen, a hüvely szex közben nyúlik, de nem annyira – néha a nőknek még a valódi pénisz is kényelmetlen, ha már nagyobb, mint a klasszikus 13-16 cm.

Tehát ha lát egy szerény méretű falloszt, tudja: kifejezetten a végbélnyílásra tervezték.
Például egy elegáns vibrátor, aminek rezgése van, amelynek munkahossza 24,5 cm, nem valószínű, hogy teljesen belép a hüvelybe, de sok örömet fog okozni a hátsó bejáratnál (ha természetesen a kezelője megfelelően képzett, hiszen egy kezdőnek nem szabad ilyen műveletet engedni).

Nagy méretű játékok
És végül, az ökölvívás hívei számára rezgéssel ellátott kezek vannak – tenyér és ököl. A betanított lyuk örülni fog. Te is.

Kenőanyagok
Nem számít, milyen méretet kedvelsz a behatoláshoz mindig használj kenőanyagot! A végbélnyílás nem választ ki természetes kenőanyagot, és szinte lehetetlen még egy kis játékot is bevinni szárazon. Fájni fog, kellemetlen lesz. Ezért ne hezitálj, kendd be!

A kenőanyagok különböző alapokkal készülnek. A leggyakoribbak a víz, a szilikon és az olaj.
Az olaj kenőanyagok mindig vastagok és “tartósak”, de nem kompatibilisek a szilikon szexuális játékokkal. Annak érdekében, hogy ne kövess el hibát – vegyél bármilyen vízbázisú kenőanyagot! Szerencsére a választék hatalmas – bármilyen típusú behatolásra alkalmasak, és kompatibilisek a szexuális játékok minden anyagával.