Így lehet análisan szexelni, hogy kellemes legyen elejétől a végéig

A megfelelő szex kellemes érzéseket ad. Hogyan készüljünk fel, hogyan gyakoroljuk először, hogy ne fájjon? Az egyszerű tippek segítenek a szórakozásban és új érzések felfedezésében.

Mikor ajánlott análisan szexelni

A szex nagyon intim folyamat, és megvalósításához fontos a megfelelő idő és hangulat kiválasztása. A gyakorlathoz fontos, hogy több feltételt tartsunk be:
Kölcsönös vágy. Csak akkor, ha mindkét résztvevő készen áll a kísérletekre, érdemes kipróbálni. Nincs szükség arra, hogy nyomás alatt egyetértsünk, ha csak a pár egyik tagja mutatja a vágyat. Az elutasítás bármely személy joga, és nincs szükség a meggyőzésnek.
Nagyszerű érzés. A szex blog is írja, hogy a partnereket az érzéseiknek kell vezérelniük. Ha kényelmetlenség van, pl. ha az elmúlt 5-7 órában nem volt bélmozgás, akkor érdemes egy másik pillanatot választani. A folyamat csak akkor lesz kellemes, ha nincs semmi zavaró tényező.

Megfelelő előkészítés. A kapcsolat speciális kenőanyagot és óvszer használatát igényli. Ha a kiegészítők nincsenek kéznél, jobb, ha elhalasztjuk a kísérletet. Bármely életkorban megpróbálhat behatolni a végbélnyílásba. Az első tapasztalat érdekes lesz mind 20 év, mind 55 év múlva. De a megfelelő előkészítés és a helyes mozgások fontosak a szex cikkek szerint is.

Hogyan készüljünk fel a szexre

A felkészülés folyamata nagyon egyszerű: előzetesen el kell mennünk a toalettre, hogy kiürítsük a beleket. És közvetlenül szex előtt zuhanyozzunk le. Ezek az eljárások elegendőek ahhoz, hogy minden jól menjen.

Kell-e korábban beöntést csinálnunk?
A belek mosása nem szükséges. A beöntést meg lehet tenni, hogy magabiztosabbnak érezzük magunkat, segít eltávolítani a maradványokat, de anélkül is minden jól megy.
A beöntés állhat 200-300 ml vízből, amely segít mosni a vékonybéleket. Ez nem bonyolult eljárás, amely 10-15 percet vesz igénybe. Célja a pszichológiai nyugalom. A terjedelmesebb beöntés nem ajánlott. Provokálhatja a széklet mozgását, amitől a hatás az ellenkezője lesz.

Le kell borotválni a szőrszálakat a végbélnyílásunk körül?
Nem kötelező eltávolítanunk őket. A hajvágás, az epilálás személyes döntés, a saját kényelmünkkel kell társítani, nem pedig a szexuális kapcsolat típusával.

Piszkos a szex?
Az ujjak, a pénisz vagy más tárgyak a végbélnyílásba merülnek, piszkos lehet. De ha óvszert használunk, nem lesz az.  A folyamat során a széklet elvesztése nem valószínű. Lehet, hogy a szag jelen van az “eltávolítás” idején, de akkor újra kell mennünk  zuhanyozni.
Az anális szex nem perverzió, hanem egyfajta intim élmény,
amely sok kellemes pillanatot adhat. És ha mindkét partner számára elfogadható az ilyen kapcsolat, akkor érdemes kipróbálni.

Kiegészítők a szexhez
A szexhez további dolgokra lesz szükségünk. Kellemessé és biztonságossá teszik a kapcsolatot, segítenek a pihenésben, a szórakozásban. Nélkülük nem szabad elkezdenünk gyakorolni.
Síkosító. Speciális kenőanyagra van szükség, javítja a csúszást, megvédi a finom bőrt a repedésektől. Több száz különböző kenőanyagok kaphatók. A szilikon alapú opciók víz alatt is használhatók.
Óvszer. Nemcsak a betegségek ellen védenek, hanem higiéniai célokra is szolgálnak. A pénisz nem érintkezik a bél tartalmával, védelmet nyújt a húgycső gyulladása ellen. Az óvszerek vastagabbak, mint a hüvelyi szex esetében, mivel a súrlódási erő nagyobb, de az érzések nem csökkennek.
Anális szexuális játékok. Egy olyan attribútum, amely segít felkészülni a behatolásra, kellemesebbé teszi az érzéseket. Nem kötelező tartozék, de velük az anális mindig érdekesebb.
Minden tárgyat kéznél kell tartanunk hogy ne teljen el sok idő a keresésükkel.

Pozíciók
Lehet-e a szexet bármilyen pozícióban gyakorolnunk? Igen. De akármelyik nem mindig kényelmes. Az első szexhez legmegfelelőbb pozícióiról fogunk beszélni.
Térdkönyök. A fogadó partner letérdel és a könyökén nyugszik. Az aktív partner hátul van. Annak érdekében, hogy mindenki számára kényelmesebb legyen, egy párnát helyeznek a térd alá.
Misszionárius párnával. Amikor a fogadó fél a hátán fekszik, a fenekéhez való hozzáférés nem túl kényelmes. De a fenék alatt elhelyezhetünk egy párnát, így a pozíció megváltozik. Az ilyen póz előnye az, hogy megfigyelhetjük egymás arckifejezéseit, a helyzet ellenőrzéséhez. És a lábak emelése is lehetséges lesz a belépési szög megváltoztatására.
Az ő oldalán. A klasszikus kanál póz is alkalmas a szexre. Az aktív partner hátulról telepedik le, zökkenőmentesen belép a végbélnyílásba. A mozgások amplitúdója kicsi, a sérülés valószínűsége minimális.
Szexelhetünk ülve, fekve, állva. Gyakorolhatunk a padlón, az ágyon, egy széken, az ablakpárkányon. Több száz kényelmes póz van, és könnyen kísérletezhetünk.

Behatoláskor legfontosabb a belépési szög. Könnyen beállítható úgy, hogy párnát helyezünk a test alá. Megváltoztatva, kellemesebb érzéseket fogunk tapasztalni. Például a K-pont stimulálása orgazmust okozhat. A férfiak szeretik a prosztatára gyakorolt hatásokat.

Hogyan lehet először szexelni?
Vannak egyszerű szabályok – hogyan kell először megfelelően részt venni a szexben. Ezeknek a tippeknek a követése védelmet nyújt a sérülések ellen és segít a szórakozásban.
1. A játék a végbélnyílás külső stimulációjával kezdődik. A partnernek lazítania kell és izgatottnak kell lennie. Az előjáték lehetővé teszi a félelem csökkentését, a feszültség enyhítését. Néha helyénvaló egy erotikus masszázzsal kísérleteznünk, hogy a külvilágról a belső érzésekre váltsuk a figyelmet.
2. Kenőanyagot alkalmazunk a végbélnyílásra és a kezekre vagy a szexuális játékra. A kenésnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy ne sértsük meg a bőrt. Néha pótólnunk kell a folyamat közben. A víz alapú készítmények elpárologhatnak, így a kiegészítés hasznos lehet.
3. A merítés első szakasza az egyik ujj bevezetése. A körkörös csavarozó mozdulatokkal zökkenőmentesen merítjük az ujj egy falanxát. Aztán álljunk meg, legyen időnk hozzászokni, majd tovább mozogjon az ujjunk mélyebben. Két záróizom van, amin át kell haladnunk.
4. Amikor az ujjunk könnyen csúszik, nincs izomgörcs, hozzáadhatunk egy második ujjat. És ismét, óvatosan lépjünk be és vegyük ki! A hirtelen mozgás tilos!
5. Az ujjak számát 3-4-re lehet növelnünk. Ez a pénisz átmérőjétől függ, amelyet a jövőben a lyukba szánunk. Minél nagyobb a méret, annál szélesebbre kell tervezni a lyukat!
6. Amikor az ujjak könnyen áthaladnak, elkezdhetünk behatolni. Ezen a ponton 100% -ban kenőanyagot kell hozzáadni. Megváltoztathatjuk a pózt egy megfelelőbbre, hogy kényelmes legyen.
7. A pénisz óvatosan elkezd süllyedni a lyukba. Fontos, hogy azonnal áthaladjon mindkét záróizomon, merítse el a fejét! És amikor a bejáraton áthaladt, újra meg kell állni! Az ujjak és a pénisz különböző testrészek, így fontos a megszokás.
8. Ezután elkezdhetünk  transzlációs mozgásokat kis amplitúdóval. Először simán, majd egy kicsit gyorsabban, tartva a ritmust. Nem ajánlott teljesen kivenni az első percekben, mert a végbélnyílás akaratlan tömörítése előfordulhat, és a belépés előtt újra ki kell nyújtania a lyukat.
9. Az aktív mozgások megengedettek az utolsó szakaszban, ha a fogadó félnek tetszik. Az aktus végén vegyük ki a péniszt a testből, de ne hirtelen, hanem simán és óvatosan!
Lásd még: Hogyan lehet orgazmust elérni a szexből? Tippek valódi nőktől?

Hogyan kell szexelni? Egyszerű biztonsági szabályok
A cselekvések sorrendje egyértelmű. De mi van, ha valami nem a terv szerint megy? Vannak egyszerű szabályok, amelyeket fontos betartanunk.
Ha a fogadó partnernek fájdalmai vannak, abba kell hagynunk. Néha ez  fizikai érzés, és néha félelem. Mindenesetre szünetre van szükség. Ha a görcsök elmúltak – folytassuk, ha nem – fejezzük be a folyamatot!

Ha a pénisz nem illeszkedik, akkor a lyuk nincs előkészítve. Például az ujjainkkall mindent jól csináltunk, de miközben óvszert, kenőanyagot alkalmaztuk, a záróizom összeszorult. Ez gyakran előfordul, és újra meg kell dolgoznunk azért megnyissuk a végbélnyílást. Kevesebb időbe fog tenni, de mindenki elégedett lesz.
Ha vér jelentkezik, abba kell hagynunk! Ez akkor lehetséges, ha repedés alakult ki. Ebben az esetben menjünk a zuhany alá! Tilos folytatni! Ha kicsi a  seb begyógyul magátől,  egy nagy repedést  kezelnie kell egy proktológusnak.
Kenés és előkészítés nélkül nem léphünk be. Elfogadhatatlan, hogy összekeverjük a lyukakat szex közben. Ez sérülésekkel és fertőzékekkel járhat.. És fontos, hogy előzetesen megvitassuk a szex lehetőségét a partnerrel.

Szex után ne feküdjünk le anélkül, hogy ne látogatnánk meg  a fürdőszobát!
A szabályok betartása lehetővé teszi, hogy súlyos következmények nélkül a szexet folytassuk. A végbélnyílás a test nagyon érzékeny része, több ezer idegvégződéssel rendelkezik. A stimulációja sok kellemes élményt adhat. Ha sikerül megszabadulnunk a félelemtől, kiderül, hogy az érzések új világát nyitjuk meg. Az anál szex gyakorlása közben előfordulhat az érzés, hogy toalettere kell mennünk. Ez a test reflex reakciója a végbélnyílásban lévő tárgyra. Csak arról van szó, hogy a test nem szokott az érzésekhez, megpróbál megszabadulni egy idegen dologtól.

Fontos megérteni, hogy a bélmozgások nem fordulnak elő, nem kell félni!  5-10 alkalom tapasztalata után /a fenékbe való behatolás/, ez az érzés teljesen eltűnik. Ez átmeneti jelenség, amely eltűnik. Az anális orgazmus bárkivel megtörténhet, de időbe telik elérni. Meg kell tanulnunk pihenni, abbahagyni a félelmekre való figyelmet, és meg kell találnunk a megfelelő pontokat a stimulációhoz. Idővel ezek a feladatok megoldódnak. De ha azonnal orgazmust szeretnénk, akkor megkaphatjuk más területek stimulálásával. Például a lány a szexszel egyidejűleg simogathatja a csiklót.

Miért fordul elő fájdalom szex közben?

A szex közbeni fájdalom a hiba jele. Egyáltalán nem kellene folyamatban jelen lennie. Milyen cselekedetek okoznak kényelmetlenséget? Nincs elég kenőanyag. Kenőanyagot kell hozzáadnunk! A bejárat nincs előkészítve,a záróizomok nem nyúlnak a kívánt méretre. És több időt kell töltenünk a felkészüléssel. A partner nem kipihent. Túl hirtelen mozdulatok. Zökkenőmentesen és lassan kell mozognunk, figyelve a fogadó partner érzéseit.
Sérülés. Ha fájdalom jelentkezik, azonnal abba kell hagynunk. Ha a fájdalom a megállás után is folytatódik, meg kell állítanunk minden műveletet, és el kell halasztanunk a kísérleteket a következő alkalomra.

Hogyan lehet javítani a szex érzéseit

Az idegvégződések aktiválása. A végbélnyílást “alvó” zónának nevezhetjük a testen. Az emberek ritkán érintik ezt a területet, és nem gyakran stimulálják az ébredést. De ha elkezdjük, minden nap a terület kellemesebb élményeket ad. Ezért érdemes elkezdenük a maszturbációt. A bejárat körüli finom bőrt simogathatjuk, mini plugokat meríthetünk, vagy teljes értékű stimulánsokat használhatunk.

A legérzékenyebb területek aktiválásához érdekes a rezgő szexuális játékok használata. Belesüllyednek a testbe anélkül, hogy zavarnák a mozgásokat. És bármikor a tulajdonos bekapcsolhatja a rezgést. Az eszközök csendben működnek, senki sem fog tudni a dugó jelenlétéről. A vezérlés távirányítóról vagy okostelefonról történik. Ne csak rezgéseket gerjesszünk, hanem a lehetőséget is, hogy szórakozzunk még zsúfolt helyen is!

Érzéstelenítő kenőanyagok
Az érzéstelenítésű kenőanyagok krémek, gélek vagy spray-k
formájában kaphatók. A behatolás előtt 10-15 perccel kell alkalmazni, hogy az összetevők kifejthessék a hatásukat.

Izgató kenőanyagok szexhez
A speciális effektusú kenőanyagok minden simogatást intenzívebbé és vonzóbbá tesznek. A stimuláló krémek véráramlást okoznak az intim területre, ennek eredményeként a szokásos mozgások eltérőnek tűnnek, érdekesebbek. A készítmény alkalmazható a végbélnyílásra, a csiklóra, a pénisz fejére. Alkalmas bármilyen szexuális élményre.
Melegítő és hűtési kenőanyagok
A kenőanyag hőmérsékleti élményeket adhat. Egy enyhe hideg vagy kellemes meleg kiegészíti a simogatásokat. A kenőanyagot a végbélnyílásra és a bőrre alkalmazzák, és nemcsak javítja a csúszást, hanem megváltoztatja az összes manipuláció benyomását is. Megengedett az ilyen pénzeszközök hüvelyi szexre való felhasználása.

Káros-e a szex az egészségre?
A tudósok nem jutottak konszenzusra – gyakran szexelhetünk vagy sem. De minden évben több gyakorló van, az ilyen kapcsolatok iránti érdeklődés növekszik. Ha mindent helyesen végezünk, a sérülések megelőzése érdekében, akkor a folyamat nem okoz kárt. De fontos, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy van némi veszély, és a következmények negatívak is lehetnek!

Repedések és könnyek. Akkor fordul elő, ha a műveletek spontának voltak, nem volt elég kenés, és az átjárhatóság nem alakult ki. Repedések kezeléséhez krémet kell vásárolnunk a gyógyszertárban, komoly sebekkel – forduljunk egy proktológushoz! És ha a szex után fájdalom marad a végbélnyílásban, akkor nem ismételhetük meg az eljárást a teljes gyógyulásig!
A mikroflóra megsértése. Ha análszex után a  péniszt a hüvelybe toljuk, dysbiosis és gyulladás lehetséges. A bél tartalma soha nem juthat be a hüvelybe! A hüvelyi szexre való áttéréshez mossuk le a péniszt, vagy az eszközöket!

Pszichológiai trauma. Ez a behódoláshoz és az agresszióhoz kapcsolódik. Ha a partner ellene van, nem lehet kényszeríteni. A zsarolás, a meggyőzés és más manipulációk nem segítenek neki ráhangolódni, hanem csak gyűlöletet okoznak az ilyen kapcsolat iránt. Fontos, hogy bízzunk, és kölcsönös vágyunk legyen az ilyen simogatások iránt!.
Nem kell elhinnünk a mítoszokat, hogy inkontinencia vagy ellenőrizetlen gázkibocsátás lesz közben! Ezek olyan tündérmesék, amelyeknek semmi közük a valósághoz.

Szexuális játékok szexhez

Az intim termékek segítenek felkészülni a szexre. Fájdalom nélkül kiterjesztik az átjárót, lehetővé teszik, hogy hozzászokjunk a fenekben lévő tárgy érzéséhez, megszüntesse a félelmet és az aggodalmat az ilyen érintkezésből. Különböző termékeket használhatunk, de kezdőknek hasznosak lesznek a szexbolt következő elemei:
Fenékdugó – plug. Kúp alakú eszköz vékony lábbal. Használatakor a végbélnyílás finoman kinyúlik. Átmérője 1 cm-től kényelmes méretű. Ha van egy dugó a fenékben, a hüvelyi szex érdekesebbnek tűnik, mivel a hüvely szűkül, mindkét partnernek intenzívebb stimulációja van.
Anális stimulánsok. A végbélnyílás transzlációs mozgására tervezték. Van egy speciális korlátozójuk, hogy ne tűnjenek el a test belsejében. A felületen lévő különleges elvékonyodás fokozza a masszázs hatását.
Anális golyósor. A bevezetés játékká alakítható, ami minden pár számára izgalmas. A maximális izgalom pillanatában érdemes kihúznunk a készüléket, ez sokszor fokozza az orgazmust.