Női szexuális játékok és afrodiziákumok a csodás örömöket támogatják

A nőknek szánt szexuális játékok mindig az orgazmus elérésének, a stressztől való megszabadulásnak és a jó egészség és hangulat visszaszerzésének módja volt.. A statisztikák szerint a nők 80% -a maszturbál, ebből 26% -uk női vibrátorokat használ erre a célra, amelyek masszírozzák a csiklót vagy a vulva területét, és 10% -uk vibrációs játékot használ kizárólag a hüvelybe való behelyezéshez. A maszturbáló nők 50% -a legalább egyszer használt vibrátort, és egynegyedük rendszeresen használja őket.

A Müncheni Szexológiai Központ kutatása szerint a rendszeres női maszturbáció hozzájárul a fényes orgazmushoz, amikor partnerrel szexel. Ezenkívül a női szexuális játékok egyedül és előjátékként is használhatók egy partnerrel.

Milyen intim szexuális játékokat válasszon a nők számára?

Női játékok felnőtteknek – az Intim Center szexbolt különböző női játékokat kínál ügyfeleinek. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a kedvét a választási lehetőségek sokféleségében, érdemes eldönteni, hogy milyen célból vásárol női felnőtt játékokat. Ahhoz hogy élvezze a csikló stimulálását, a kis csiklóvibrátorok, a rezgő tojás, a vibrációs bugyi és még sok más alkalmas.

Ha kísérletezni szeretne a mesterséges pénisz méretével, alakjával és színével, különféle falloszok és vibrátorok lehetnek alkalmasak az Ön számára. Ha egyszerre szeretné felfedezni testének lehetőségeit és szórakozni, akkor a hüvelygolyók vagy a G-pont női vibrátorai lehetnek a legjobb választás.

A szexbolt webshopjában megrendelt szexuális játékot elküldi a megrendelőnek utánvéttel az ország bármely pontjára. Most már nem kell feszengenie, amikor szexboltba megy, csak látogasson el weboldalunkra és rendeljen! Biztos lehet benne, hogy megrendelése bizalmas csomagban érkezik.

Miért hasznos a nők számára, ha felnőtteknek szóló női játékokat használnak?
Intim szexuális játékok nőknek. A női maszturbációban nincs semmi elítélendő, sőt, az Egyesült Államok tudósai tanulmányt készítettek, amelyben több mint száz nőt vizsgáltak meg, és érdekes következtetést vontak le. A tanulmány eredményei szerint a 30 és 33 év közötti nők, akik rendszeresen maszturbálnak, több orgazmust tudtak tapasztalni egy nemi közösülés során, mint azok, akik időről időre maszturbálnak. Így a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a maszturbáció feltárja a női szexualitást, fényesebbé téve azt.

A saját testének vizsgálata lehetővé teszi a nő számára, hogy megértse, mit akar a szexben, megtanulja megtapasztalni az örömöt és orgazmust elérni. Ha felnőtteknek szóló játékokat vásárol nőknek, fényesebbé teheti egyéni időtöltést, és felfedezheti az élvezet új, tisztán női aspektusait.

Leírások a szexuális játékokról a nők számára
Mielőtt szexuális játékokat vásárolna, elolvashatja az adott játékról szóló véleményeket. Általánosságban elmondható, hogy a nők véleményeket hagynak az általuk kipróbált játékokról. Ezenkívül olyan férfiaktól is találhat olvasnivalót, akik azt mondják, hogy miután női szexuális játékokat vásároltak feleségüknek, családi szexuális életük egyre jobb lett.

BDSM

Szereti a szerepjátékokat a szadizmus és a mazochizmus elemeivel? Szeretné élvezni az alávetettség vagy a dominancia érzését szex közben? A fűszeres sado-mazo játékok nélkülözhetetlen tulajdonságai a BDSM szexuális játékok.

A BDSM szexuális játékok különféle eszközöket kombinálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy megmutassa az egyik partner fölényét vagy alárendeltségét a másiknak. Az ilyen szexuális játékok közé tartozik a bilincs, a gags, az ostor, a nyakörv stb. Ezenkívül szinte a BDSM  szerves jellemzője a BDSM stílusú ruházat. Az ilyen ruhák tökéletesen illeszkednek a testhez, lehetővé teszik a test elrejtését, a partner mozgásszabadságának korlátozását, vagy a férfi vagy női alak minden varázsának hangsúlyozását.

Az online áruházunk széles körű áru kínálattal rendelkezik. A dominancia minden ismerője talál egy érdekes játékot vagy kiegészítőt, amely segít a szex fényessé és változatossá tételében.  Ezért, ha árut szeretne vásárolni a fétis szekcióból, javasoljuk, hogy tanulmányozza az Intim center  szexboltunk BDSM választékát!

Most már tudja, hogy a legjobb hely, ahol kiegészítőket vásárolhat a sado-mazo szerepjátékokhoz, az Intim Center.  Az áruk széles választéka, alacsony árak és gyors kiszállítás Magyarországon – látogasson el a BDSM attribútumok online áruházába!

Női gerjesztő afrodiziákumok

Az afrodiziákumok és a nők serkentőszerei olyan eszközök, amelyek növelhetik a nők szexuális vágyát és izgalmát. A női gerjesztő afrodiziákumok típusai.
Mielőtt stimuláns gyógyszereket vásárolna egy nőnek, érdemes kitalálni, hogy milyen női serkentőre van szüksége. Szexboltunkban ilyen vágyfokozókat vásárolhat:

1. Női afrodiziákumok külső használatra. Ezek izgató spray-k, gélek, krémek, amelyeket a csiklóra, a szájszárazságra és bizonyos esetekben a hüvely falára alkalmaznak.
2. Női afrodiziákumok orális adagolásra. Ezek közé tartoznak a nőknek szánt stimuláns gyógyszerek stimuláló cseppek, kapszulák formájában.

Hogyan működnek az afrodiziákumok és hogyan kell használni ezeket a kórokozó gyógyszereket
Női izgató afrodiziákum – hatására a  női szeméremajkak vérrel töltődnek amitől megnagyobbodnak, és a labia majora csökken. Ennek következtében a labia minora és a csikló előre tolódik, ami a hüvelycsatorna megnyitásához és megnagyobbodásához vezet. Minden női izgató afrodiziákumot arra használnak, hogy egy nő relaxációt, szexuális izgalmat, vágyat és hosszan tartó orgazmust érjen el.

Az izgalom eszközeinek használata következtében a nők úgy érzik, hogy a vér a nemi szervekre rohan, és fokozott érzékenységet okoz. Az idegvégződésekből a jeleket gyorsabban továbbítják az agyba, a bőr és a nyálkahártyák vérrel vannak feltöltve, felmelegedve, és minden érintés és stimuláció jobban érezhető ami izgalmat okoz.

Ha stimulánsokat vásárolt nőknek krém, gél vagy spray formájában, akkor alkalmazza őket a külső nemi szervekre. Az afrodiziákum alkalmazása előtt érdemes allergiás vizsgálatot végezni a csuklón.

Az orális adagolásra szánt női afrodiziákumai lehetnek akció előttiek ( azonnali hatásúak ), vagy kúraszerű szedésre kifejlesztettek. Az azonnali hatású női kórokozót 30-120 perccel a nemi közösülés megkezdése előtt kell bevenni. A rendszeres szedésre készült női afrodiziákumot naponta – 30-60 – napig kell szedni, hogy érezzék az alkalmazásának eredményét.

Afrodiziákum nőknek – vélemények
Afrodiziákum spray nőknek  széles választéka megtalálható a  szexboltban. Afrodiziákumot rendelhet az ország bármely városába szállítva. A bolt választékában különböző női afrodiziákumok találhatók, a végső választás előtt érdemes elolvasni a gyógyszerekről szóló véleményeket! Azok a nők, akik afrodiziákumokat használtak, véleményeket hagynak a tapasztalataikról.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!