A rúd vibrátorok a klasszikus rezgő kéjrudak

A vibrátor belső mechanizmussal rendelkező fallosz helyettesítő szexjáték. Különböző sebességgel rezeghet. És vannak bizonyos működési módok is – ez a mozgások váltakozása bizonyos időközönként. Az üzemmódok és a sebesség megváltoztatásával minden alkalommal új élményekben lehet része.

A rúd vibrátorok a klasszikus rezgő kéjrudak sok nő kedvencei. A klasszikus vagy hagyományos vibrátor egy mesterséges fallosz, amelyet az öröm kedvéért hoztak létre. Külsőleg a férfi erekciós péniszére hasonlít: megismétli íveit, megkönnyebbülését.

  • Klasszikus rúdvibrátor személyes vásárlás: Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
  • Szuper rúd vibrátor rendelés az Intim Center szexshop kínálatából. Magyarországon bárhová rendelhetsz

Ez egy szexjáték a vaginális szex szerelmeseinek, de számos móddal. Az immerziós modell sokféleképpen alkalmazható, és gyakran párban is hasznos elem.

A klasszikus, motoros falloszt általában a hüvelybe merítik. De a használatnak nem szabad ezzel kezdődnie. Az izgalom fokozása érdekében ajánlatos először más területeket megérinteni a készülékkel: mellbimbókat, hasat, belső combokat. Ezután lépjen a csiklóhoz, és játsszon ezzel a területtel. A csiklóra mini vibrátorok is vannak. És csak ezután már érdemes áttérni a belső bemutatkozásra.

Ki vegyen klasszikus stimulánst?

Különböző célokra érdemes női vibrátort vásárolni. Remek ajándék lehet egy szeretett nőnek vagy egy jó barátnak. A vibrátorokról nem csak egyedülálló nők írnak véleményt, sokak számára hasznos lehet:
• Párok, akik szeretnék jobban megismerni egymást. Egy szexjáték segítségével egy nő bemutathatja, melyik simogatást szereti a legjobban. A maszturbáló hölgy látványa nagyon izgalmas, és képes változatossá tenni az ismerős intimitást.
• Olyan párok, ahol a nő több szexet akar, mint amennyit a férfi tud nyújtani. Néha az erőnek vége szakad, és akkor érdemes szexjátékot használni. Bármilyen körülmények között segít abban, hogy partnerének sok orgazmust szerezzen.
• Egyedülálló nők, akik szexuális szabadulást keresnek. A klasszikus maszturbációs vibrátor megfelelő. Segítségével nagyon gyorsan eléri az öröm csúcsát. Az üzemmódok megváltoztatásával sok érzelmet élhet át, amelyek határozottan javítják a hangulatot.
• Nők, akik tanulmányozzák testüket, és arról álmodoznak, hogy fokozzák az érzékenységet . A mesterséges pénisszel végzett kísérletek új erogén zónákat nyitnak meg. Segítségével különféle módon befolyásolhatja a testet, szokatlan válaszokat kapva. Egy jó intim dolog segít a preferenciák kialakításában, és ez egy biztos lépés a férfival való nagyobb öröm felé.
• Nők, akiket erotikus készségekre oktatnak. Vibrátorral fejlesztheti szexuális készségeit. Használhatja óvszer felhelyezésére a szájával, sugárhajtású orgazmus elérésére, vagy egyéb izgalmas gyakorlatokra, amelyeket a gyakorlat tökéletes elsajátításáig nem ajánlott a férfinak bemutatni.

Hogyan használjunk vibrátort nők számára?

A vibrátor transzlációs mozgásokat végezhet… A súrlódások lehetnek aktívak vagy lassúak. De néha elég csak behelyezni a készüléket és bekapcsolni a vibrációt az orgazmus eléréséhez. Hogy pontosan hogyan kell cselekedni, minden nő maga dönti el. De minél több mód van egy szexjátékban, annál érdekesebb az alkalmazása.

Az intim játék érzéseinek maximalizálása érdekében ajánlott síkosítót vásárolni . A kenés finomabbá teszi az érintést. Különleges összetételre különösen akkor van szükség, ha egy nőnek kevés a természetes kenése.

Érdemes klasszikus vibrátort vásárolni, hogy új érzéseket szerezzünk. Sok cég gyárt hasonló modelleket, és katalógusunk tartalmazza a legjobb lehetőségeket. Kiváló minőségű vibrátorokat választunk biztonságos anyagokból. Vonzó árakkal is rendelkezünk. Annak érdekében, hogy ne tévedjen az eszköz kiválasztásakor, olvassa el a vibrátorok típusairól és azok jellemzőiről szóló cikket.