5 szexuális játék párok számára, akik merész kísérletekről álmodnak

Ha valami szokatlant szeretne kipróbálni az ágyban, ha már belefáradt a klasszikus szexbe, nézzen be egy szexboltba, már az egyszerű dolgok segítenek valami teljesen új megtapasztalásában! A modern technológiáknak köszönhetően, a korszerű szexjátékszerekkel könnyen visszatérnek a szenvedélyhez és segítenek új érzések megnyitásában. Érdemes 5 szexuális játékot választani, amelyek valóban megváltoztatják intim életét!

Milyen szexuális játékokat válasszon egy pár számára?
Minden intim dolog a változatosság érdekében jön létre. A vibrátorok, kenőanyagok, bilincsek jelenléte az ágyban pedig új érzéseket kelt. Ezért párnak szexjátékot bármit megvásárolhat, és az alkalmazással végzett kísérletek után elégedettek lesznek. És ha több játékot használ, egymással kombinálva, nem fog unatkozni.

Meg kell találni azokat a játékszereket amelyek a legjobban megfelelnek a párnak! Mindkét partner élvezi őket. És velük sok különböző fantáziát valósíthat meg. Az 5 legjobb elem egy családi hálószobához:
– Vibrátor két fő részére
– Tojás vibrátor
– Masszírozó.
– Mini vibrátor
– Rezgő erekciós gyűrű

Figyeljen az új modellekre ezekben a kategóriákban, amelyek ötvözik a kiváló minőséget és az új technológiákat!  Minden, ami eddig rutinszerű és megszokott volt, velük fényesebb és izgalmasabb. Funkcióik meghökkentik a képzeletet. És ezeket a modelleket minden párnak érdemes megvásárolnia.

Masszírozó a test minden részére

A masszírozó nem csak szexuális játékszer. Hasznos elem, amely bármikor segít enyhíteni a fájdalmat, a feszültséget. Használhatja a hátra, a lábakra és még az arcra is. És ez nem csak kellemes, hanem hasznos is.

Minden otthonban jó masszírozóra van szükség. A szexbolt modelljei pedig megbízhatóak, tartósak és könnyen kezelhetők. Könnyen tisztíthatók, nem kell különleges körülmények között tárolni. És nem vonzzák magukra a figyelmet, ártalmatlannak tűnnek, nem hasonlítanak nagyon a szexuális játékokhoz.

Minél több módja van a masszírozónak, annál érdekesebb használni. A legjobb masszírozók szexhez és még sok máshoz
Satisfyer Wand. Egy nagy masszírozó, amely nem fél a nedvességtől. Használhatja a fürdőszobában is, és kellemes és kényelmes. Szilikon bevonat, stílusos csomagolás – mindezek a modell előnyei. Nagyon hosszú ideig lesz társa az ágyban, és hatalmas számú üzemmóddal várja a tulajdonosokat.
Dorcel kettős orgazmus. A kétoldalas masszírozót különböző simogatásokhoz tervezték. Egy rész 7 különböző sebességgel rezeg. Külső erogén zónákhoz használják. A második rész forog, és ez a tökéletes megoldás a testbe merítéshez. Alkalmas hüvelyi és szexuális használatra. A bevonat orvosi szilikon, biztonságos és praktikus. 2 erős motor belsejében. A teljes hossza 23,5 cm. Nem fél a víztől.

Lovense Domi 2. Az okostelefonról vezérelt masszírozó áldás a modern kütyük rajongói számára. A módokat önállóan lehet feltalálni, és számuk nem korlátozott. Lehetőség van a zene vagy a környezeti hangok ütemére is rezegni, ami szintén nagyon vicces. Természetesen a vezérlés rendelkezésre áll, és gombok vannak a tokon, de okostelefonról még érdekesebb irányítani. Közepes méretű – hossza 23 cm. Nagyon csendesen működik. Belül egy erős akkumulátor, a töltési idő 90 perc. Alkalmas a test minden részének masszírozására. Nedvességálló.

Mini vibrátor

A kis vibrátor, amely könnyen illeszkedik a tenyerébe, úgy van kialakítva, hogy stimulálja a külső erogén zónákat. A mellkas, a hát, a csípő, a nemi szervek megérintése égő vágyat okoz. És így szex előtt ugrathatja magát vagy partnerét. És a közösülés során egy ilyen játék simogatja a testet, közelebb hozva az orgazmus pillanatát.

A vibrátorok közül a mini vibrátor ideális a csikló simogatásához hüvelyi szex közben. A mini vibrátor nem okoz féltékenységet, ártalmatlannak tűnik, bár stimulációja nagyon észrevehető. Egy ilyen játékot könnyű magával vinni, kirándulni, mivel kevés helyet foglal el. És még az első randin sem sokkolja új partnerét.

Melyik mini vibrátort válasszuk egy párnak?
Spinnator Satisfyer Lay-on édes csemege. Egy vibrátor, amely úgy néz ki, mint a fagylalt. És a felső  rész forog. A mozgó puha bordák érintése, amikor megérinti az erogén zónákat, örömöt okoz. Csak 4 üzemmód, de ez elég a szórakozáshoz. Két gomb vezérlése a testen. Nagyon kényelmes dolog, ami sok kellemes érzést ad.
– We-Vibe távirányítású modell. A végén lévő különleges forma hasonlít a fülekre. És ők azok, akik stimuláció közben tökéletesen megragadják a csiklót, boldogságot adva. Az érintés tetszeni fog, nemcsak csiklóra, hanem a herezacskó vagy a pénisz fejének simogatása is emlékezetes lesz. Az oszcillációs módokat könnyen létrehozhatja az alkalmazás segítségével. A folyamat során azonban megengedett a beépített mozgásminták kiválasztása, közülük csak 10 van, amelyeket a ház gombjai kapcsolnak be. Ez a kis szexuális játék nem fél a víztől, kevés helyet foglal el, könnyen feltölthető. A termék az egyik leghíresebb márkából származik, garantálva a kiváló minőséget.
– Gvibe Gring. Az ujjon lévő gyűrű vibrátor és távirányító. Egyszerűen az erogén zónák stimulálására használják, ugyanakkor kombinálható a Gvibe márka más szexuális játékaival. A gyűrű nagyon kompakt, de mozgása erős. 6 mód közül választhat. A különleges forma bármilyen méretű ujjakhoz alkalmas, használatakor a játék nem veszik el az ágyban, kényelmes rögzíteni a kezére. A bevonat hipoallergén, a test nedvességálló, az akkumulátor újratölthető.

Erekciós gyűrű rezgéssel

Az erekciós gyűrűket úgy tervezték, hogy szabályozzák a nemi közösülés időtartamát, így teszik lehetővé a férfinak a gyors befejezést. De a rezgéssel rendelkező modellek még mindig simogatják a nőt, ami felgyorsítja örömének megközelítését. Ennek eredményeként az orgazmus szinkronizálható.

A péniszgyűrűt a pénisz aljára helyezik és szorosan körülveszi a testet. Segít fenntartani a stabil erekciót. Ezért egy ilyen dolog minden ember számára hasznos. És ha a rezgő rész beindul, akkor stimulálja a herezacskót, és a csiklót, ami szintén nagyon érdekes.

Melyik erekciós gyűrűt vásároljon egy párnak?
– Mi-Vibe. Egy okostelefonról vezérelt gyűrű. Természetesen alkalmazás nélkül is használhatja, de sokkal érdekesebb vele. Az oszcillációk erőteljesek, de csendesek. A méret univerzális, sok férfi számára alkalmas. Akár óvszerrel is használhatja. Vízálló, újratölthető, a jól ismert márkától. Ez egy olyan dolog, amit minden párnak érdemes választania, hogy több öröm legyen.
– Svakom. Gyűrű távirányítóval. Elég rugalmas, nem akcióidő elnyújtó. De rögzíthető a pénisz bármely részén. És a legtöbb helyzetben a nő perineumát is simogatják, ami súlyos izgalomhoz vezet. Összesen 5 üzemmód van, mindegyik 5 különböző sebességgel. Vezérlés a távirányítóról, ami nagyon kényelmes, nem kell elérnie a játékot a folyamat során. Jó minőségű, könnyű tisztítás, könnyű töltés.
– Satisfyer. Egy gyűrű, amely mind a törzs, mind a herezacskó köré tekeredik. Az ilyen kettős szorítás biztonságos, de valóban lehetővé teszi az ejakuláció pillanatának késleltetését. A csikló felületének speciális kiemelkedései vannak, amelyek a vibrációval való érintéskor boldogságot adnak.  A testen találhatók a gombok a vezérléshez. Összesen 5 üzemmód és 5 sebesség. Újratölthető, vízálló játék azoknak a pároknak, akik többet szeretnének kihozni a szexből.

Ezek a szexuális játékok teljesen megváltoztatja az intimitást. Megvásárolhatja az egyiket, de jobb, ha mindent megveszi, hogy minden alkalommal kipróbáljon valami újat. A különböző módok, egyedi kezelőszervek lehetővé teszik, hogy az intimitás kiszámíthatatlan és kívánatos legyen.

A bemutatott termékek az Intim Center szex shop üzletben személyesen megvásárolhatók, vagy az online szexshop webáruházban megrendelhetők. De ez csak egy kis része a hatalmas tartománynak. Minden pár talál valami érdekességet a boltban.

Vibrátor két fő részére távirányítóval

A vibrátor különleges alakja különféle játékokhoz alkalmas. De leggyakrabban a játékot a klasszikus szex során a testek közé helyezik. Nem zavarja a mozgásokat, hanem egyszerűen kiegészíti azt, ami történik, új tapasztalatokat ad. A készülék rezgéseit egy nő érzi a csiklón és a G-ponton, egy férfi pedig rezgést érez a pénisz fején.
A legjobb modellek távirányítóval vannak felszerelve, az üzemmódok között a készülék megérintése nélkül válthat. És amikor az alkalmazásból történő mozgást irányítja, több ezer különböző rezgésmintát hozhat létre. Nagyszerű, hogy felváltva szabályozhatja, és ez növeli mind az ő, mind a férfi izgalmát.

A pároknak szánt vibrátorok melyik modelljét érdemes venni?
Satisfyer dupla öröm.  A vezérlése egy alkalmazásból történik a telefonon. Teljesen vízálló és erős motor jellemzi. A tökéletes megoldás nagyon szerény áron.
– We-Vibe szinkronizálás. A legendás We-Vibe márka modellje. Okostelefonról is vezérelhető, de van távirányító és gombok is a burkolaton. A stimulátor rugalmas, bármilyen testforma alá épül. 2 motor mozog a belsejében, rezgései  változatosak, a könnyűtől és a gyengédtől az intenzívig.
– Lelo Tiani. Prémium játék az európai Lelo cégtől. Vezérlés a távirányítóról, amely szintén rezeg, és külön játékként használható. De a lényeg az, hogy a távirányító mozgatásával megváltoztathatja az intenzitást. A távirányító megdöntése üzemmódváltást okoz, és ez ideális módja annak, hogy valamit megváltoztasson az orgazmus előtt, mivel senki sem akar gombokat keresni ebben az időben.

A szextojás egy nagyon hasznos játék, amely nemcsak örömre alkalmas. Természetesen orgazmust ad, de segít a medencefenék izmainak megerősítésében is. Segítségével érzékenységet alakíthat ki, visszaadhatja a hüvely rugalmasságát.
A vibrotojás egy nő hüvelyébe helyezendő, ahol oszcillációi izgalmat okoznak. De megérinthetik a külső erogén zónákat is. A legérdekesebb kísérlet a viselés. A tojást több órára be lehet helyezni a testbe, és az alkalmazásból bármikor be lehet kapcsolni. Ha unatkozik a munkahelyen, az edzőteremben vagy egy séta során, akkor orgazmussal kényeztetheti magát. Vagy adja át az irányítást egy partnernek, hogy irányíthassa az izgalmat.

A rezgő tojások legjobb modelljei
– Lovense. Vibroyaitozo a virtuális szexhez. Szinkronizálva van webkamerás csevegésekkel vagy más Lovense eszközökkel. A játékalkalmazásban, a csevegésben akár távolról is kísérletezhet egy partnerrel, vagy idegenekkel játszhat. A játék kényelmesen formázható, rengeteg funkcióval rendelkezik. Alkalmas szexre, maszturbációra és még edzésre is.
– Mi-Vibe. Rezgésszabályozás okostelefonról. Használhatja a beépített módokat, vagy kitalálhatja sajátját. Nagyon szép, színvonalas anyagból, teljesen vízálló. Hosszú szolgálatra tervezve. Egy ilyen játékkal akár munkába is mehet, bekapcsolhatja a készüléket, ha unalmassá válik, vagy fel akar dobódni.
– Lelo. Rezgő játék maximális szabályozási távolsággal. A távirányító 12 m távolságban is működik. Ugyanakkor maga a távirányító is rezeghet, ami nagyon kényelmes. A szinkronizálás lehetővé teszi, hogy a vezérlőelemet tartó partner érezze, hogy erősebb vagy gyengébb lett-e. Játék azoknak, akik csak a legjobbat választják.