Nagy méretű szexeszközök

Előfordul, hogy az óriás dildókat vásárolnak az emberek, hogy megvicceljenek valakit egy vállalati partin, vagy a barátjukon tréfálkozzanak stb. De legtöbb nagy méretűt gyakorlati célokra használják – mély behatolás, hüvelyi vagy anális öklözés. Rögtön meg kell jegyezni, hogy a nagy dildókkal való játék némi felkészülést igényel, és jobb, ha az első lépéseket egy tapasztalattal rendelkező partner felügyelete alatt tesszük meg. Legyen szó anális vagy hüvelyi behatolásról, az izmoknak jól el kell lazulniuk, hogy szokatlan méretű idegen testet engedhessenek be.

És természetesen fontos, hogy kiváló csúszó tulajdonságokkal rendelkező kenőanyagokat használjunk. Leggyakrabban a nagy dildókkal rendelkező szakemberek szilikon vagy zsíralapú kenőanyagokat használnak, amelyek vízzel elérhetetlen csúszást biztosítanak. A legtöbb esetben ezek a dildók olyan anyagokból készülnek, amelyeket bármilyen kenőanyag – PVC, TPE, TPR – megenged. De vannak olyan példányok, amelyek különleges kezelést igényelnek. Ugyanis csak vízbázisú kenőanyagokat használhat, mosás után pedig a kötelező kezelést talkummal vagy speciális porral a pórusok teljes nedvességének teljes eltávolítása érdekében.

Néha nagy dildókat használnak pántként /strap on/. De nem minden bugyi alkalmas erre. Először is, a dildo méretei miatt nagyobb lyuk kell a vak-u-lock csap számára, amelynek szintén különösen nagynak kell lennie. Ugyanez a helyzet lehet a tapadókoronggal is – az O-gyűrűnek a szokásosnál nagyobbnak és erősebbnek kell lennie. Ezek a rögzítési módok a gyakoriak.

Online áruházunkban vásárolhat hatalmas dildót, kényelmes szállítással Magyarországon. Ha szeretné, ellátogathat az üzletünkbe is, 1052 Budapest Károly krt.14. félemelet!

Nagy játékok lehetnek a különféle vibrátorok, nagy dugók, amelyek mérete meghaladja a 18 cm-t. Az ilyen modellek nagy örömet okozhatnak egy kifinomult felhasználónak, mivel megtöltik az érzékeny területek maximális mennyiségét, és kellemes belső teltségérzetet okoznak.

Fontos, hogy egy nagy játék csak azok számára alkalmas, akik kellő tapasztalattal rendelkeznek az eszköz használatban. Alkalmazása bizonyos pszichológiai és fizikai előkészítést igényel, különben nem érez elégedettséget, inkább csak kényelmetlenséget.

A hatalmas játékok valósághű kialakításúak lehetnek, vagyis a lehető legjobban hasonlítanak a férfi péniszéhez, de lehet kúpos, sima vagy bármilyen más eredeti formájúak.

Nagyon könnyű nagy játékokat vásárolni személyesen, Budapesten az Intim Centerben. Vagy weboldalunkon be kell lépnie a kívánt termék oldalára, el kell olvasnia a leírást, a jellemzőket és csak rendelnie kell! Az értékesítés és szállítás Magyarországon történik futárszolgálattal, rövid időn belüli futamidővel, diszkréten.