Hogyan lehet őrült orgazmust elérni? Az 5 legjobb szexjáték nőknek!

A női orgazmus témája mindig releváns, és milyen csodálatos, hogy most már nem tabu. De sok mítosz keletkezett körülötte, mint például az orgazmus típusai, a többszörös orgazmus és a G-pont keresése.
Ha a felnőtteknek szánt játékok segítsége nélkül szeretné elérni az öröm legmagasabb pontját, megpróbálhatja átképezni a csikló idegvégződéseit, hogy megtapasztalja a lágyabb stimuláció örömét, javasolja a szexológus. Ehhez vibrátort kell használnia, hogy elérje az orgazmus határát, majd tegye félre, és ujjaival vigye magát a csúcspontra. Fokozatosan csökkenteni kell a vibrátor teljesítményét, amíg egyáltalán nincs rá szükség.

Vibrátorok: Hogyan lehet legyőzni a mindenre kiterjedő irányítást
A szexológusok azt mondják, hogy a nők számára könnyebb elérni az orgazmust egyedül, maszturbáció közben, mint a partnerrel való szex során. Ez azért van, mert a nők általában mindent irányítanak, és nehezen tudnak ellazulni és teljes mértékben megbízni partnerükben. A klasszikus vibrátorok segítenek az orgazmus elérésében.

Különböző típusokban és formákban kaphatók, különböző méretekben és anyagokból. A megfelelő eszköz kiválasztása után a nők néhány perc alatt földönkívüli örömet érhetnek el. És ha megtanítja partnerét egy ilyen játék használatára, sokkal könnyebb lesz bízni és együtt orgazmust elérni.

Nőcsábászok: egyedül és párban
A Satisfyerek és Womanazierek érintésmentes csiklóeszközök, amelyek gyengéd masszázs vagy vákuumstimuláció segítségével segítenek az orgazmus elérésében. Most ezek az eszközök hihetetlenül népszerűek, és minden nap egyre többen kedvelik.

Nagyon könnyen használhatók, sokféle csiklóstimulációs móddal rendelkeznek. Használhatók önmagukban, előjátékként és még a klasszikus szex során is további stimuláció céljából. Kiváló minőségű, gyakran vízálló szilikonból készült, de kenőanyagokat kell használni!

Rezgő masszírozók: öröm csak neki
Egyszerűen fogalmazva, csikló vibrátor. A masszírozó készülék a fej miatt működik, amely a tengelye körül forog, és különböző típusú rezgésekkel rendelkezik. Ennek a játéknak a rajongói azt állítják, hogy a használatából származó orgazmus elkerülhetetlen, és az alkalmazás módja sokkal szélesebb, mint gondolnánk.

A rezgő masszírozó nemcsak a csikló stimulálására használható, hanem más érzékeny területekre, például mellbimbókra is. Nos, tetszés szerint használhatja – egyedül, klasszikus szex közben vagy előjátékként.

Hüvelyi golyók: az egészségre
Valamilyen oknál fogva a nők kerülik ezt a gésagolyók szexuális játékot. Használata nem csak az örömszerzés, hanem az egészség megőrzés szempontjából is fontos. A golyók segítségével Kegel gyakorlatokat végezhet, amelyek edzik és erősítik a medencefenék izmait, és segítenek megőrizni őket jó állapotban.

Gyakran előfordul, hogy az ilyen gyakorlatokat szülés után kell elvégezni, gyenge hasi izmokkal rendelkezők esetében, vagy hasi szerveken végzett műtétek után.  A golyók különösen stimulálják az orgazmust. Lehetnek klasszikusak, különböző anyagokból és további rezgési funkcióval rendelkezhetnek.

Azoknak, akik szeretik a kísérleteket! Lehet olyan játék, amely használat előtt előkészítést és türelmet igényel. De az eszközök ügyes használata további izgalmat ad. Különböző formájúak és méretűek, különböző anyagokkal, vibrációs funkcióval és anélkül. Kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak érdemes kísérletezni.


Mi a női orgazmus? Milyen típusú orgazmus létezik?

Az orgazmus a csúcs, a szexuális izgalom csúcspontja, amelyet hatalmas öröm és öröm érzése kísér. Az orgazmus meglehetősen összetett pszichofiziológiai folyamat, és az agyban, a fülek között fordul elő, nem pedig a lábak között, ahogy sokan gondolják. Annak a ténynek köszönhetően, hogy egy nő érzékenyebb és romantikusabb természetű, az érzelmi intimitás, a partnerébe vetett bizalom és megbízhatósága nagyon fontos neki, abban, hogy hogyan kezeli őt, milyen gyakran vannak konfliktusok, nézeteltérések, veszekedések.

Ha a kapcsolat harmonikus és érzéki, akkor megmutathatja valódi érzéseit, szenvedélyét és lelkesedését, és végül orgazmusát anélkül, hogy zavarba jönne vagy visszafogott lenne. Tisztán fiziológiailag a hüvely külső részének több összehúzódása, görcse jellemzi, amelyek átlagosan 3-5-20-30 másodpercig tartanak. A lokalizáció szempontjából alapvetően: csikló – a nők mintegy 70-80% -a tapasztalja, hüvelyi – 10-15% és vegyes típusú orgazmus, amelyet a nők körülbelül 5-10% -a tapasztal. A nemi közösülés során orgazmus fordulhat elő – ez egy koitális orgazmus, és a nemi közösülésen kívül önstimulációval történik.

Az áramlással az orgazmus egyszeri, többszörös vagy többszörös orgazmusra, rövid távra és elhúzódóra oszlik. Intenzitás szerint: gyenge, mérsékelt, erős. Vannak más, meglehetősen ritka orgazmusfajták is: az U pont stimulálásával járó sugár vagy spriccelt orgazmus – ez a húgycső pontja és a parauretrális mirigyek szekrécióinak szekréciója, amelyek általában a húgycső védelmének funkcióját végzik. Vannak még nyaki, mellbimbó orgazmus, alvási orgazmus és mások. Ha ez nem spriccelt orgazmus, akkor a csúcspont pillanatában a nő nem választ ki semmit, ellentétben egy férfi magömlésével, ezért egyes nők szimulálhatják orgazmusukat.

Igaz, hogy minél hosszabb az előjáték, annál valószínűbb, hogy orgazmusa lesz?
Az egyik legfontosabb szexuális szakasz az előjáték vagy az előjáték, ahol általában az izgalom folyamata és különösen a nemi szervek zajlanak, amelyben az emberi érzések minden elemzője részt vesz: vizuális, halló, szagló, tapintható, ízléses. Leginkább a férfiak szeretnek többet nézni, a nők pedig hallgatni. Nem csoda, hogy azt mondják: egy férfi szeret a szemével, és egy nő a fülével. Fontos, hogy mindegyik erogén zónát keressünk, gyengéd hatást gyakoroljunk ezekre a zónákra, kedvező környezetet teremtsünk, az előjáték időtartamát és még sok más.

Ennek a szakasznak az egyik kulcsfontosságú tényezője a hangulat és a megfelelő gondolatok mindkét partner fejében, amelyek nem zavarják, hanem csak segítenek a maximális öröm elérésében és megtapasztalásában. Idő szempontjából az előjáték szakasz többnyire 15-20 percig tart, de természetesen vannak egyéni variációk is: valaki szereti a gyors és villámgyors szexet minimális előjátékkal, és valakinek fontos az élvezet nyújtása.