Milyen kritériumok alapján válasszuk ki a szexuális játékokat

A legjobb szexuális játék megvásárlásához tudnia kell, hogy milyen céllal fogja használni! A felnőtteknek szánt termékek funkciókban, alkalmazási módokban különböznek egymástól. De nem csak ezek a kritériumok. A szexuális játékok típusairól később tárgyaljuk. Mi másra kell figyelni a választás során?

Anyagok. Az intim játékok érintkezésbe kerülnek a test legkényesebb részeivel. Ezért fontos, hogy gondosan mérlegeljünk a bevonat kiválasztásánál. Egyes anyagok nem okoznak allergiát, irritációt. Komplex tesztelési rendszeren mennek keresztül. Ezért ajánlott olyan termékeket vásárolni, amelyek bevált gyártóktól származnak, akik felelnek a minőségért. A leggyakoribb anyagok: szilikon, PVC, TPR vagy TPE, üveg, fém.  A szexuális játékok speciális festékekkel, készülnek amelyek teljesen semlegesek és biztonságosak.

Célállomás. Minden szexuális játék bizonyos funkció betöltésére készül. Például vibrátorokat gyártanak  különböző pontokhoz, csikló, G-pont. A hüvelyi golyók erősíthetik az izmokat vagy a maszturbációt. A vákuumszivattyúk erektálják a péniszt. Tudva azt, hogy mit vár a vásárlástól, jelentősen szűkítheti a választást. Előzetesen meg kell határozni az alkalmazás céljait, hogy ne csalódjon az eredményben. Vannak olyan eszközök, amelyek stimulálják a különböző területeket, például a masszírozók, jobban megfelelnek azoknak, akik még nem tudják, mit akarnak.

A szex számára több száz szexjáték vállalat hoz létre termékeket. Orosz, európai, amerikai, kínai stb. A gyártó vállalatok nagy gondot fordítanak a termékek minőségére. A jól ismert márkák termékei közül választva nagyon jó minőségű szexuális játékokat vásárolhat. A kevéssé ismert cégek olcsóbb játékszereket kínálnak, de nem mindig rendelkeznek garanciával.

Ár. A szexuális játék vásárlásakor a költségekre való összpontosítás nem mindig hasznos. Jobb figyelni a funkciókra, az anyagokra. Minél összetettebb a működése, annál drágább lesz a termék. Néha inkább többet fizet valaki egy akkumulátoros eszközért, mert nem akar elemek után szaladgálni. A szexuális játékokat különböző áron értékesítik, szerény összegért, vagy  prémium terméket jelentős áron.

A szexuális játékok típusai. Minden modern szexuális termék 3 nagy kategóriába sorolható: szexuális játékok férfiaknak, nőknek és pároknak. A termékek többsége együtt és egyedül is alkalmazhatók. Milyen termékek vannak az egyes kategóriákban? Miben különböznek egymástól?

Szexuális játékok nőknek

A nők intim termékei segítenek növelni az izgalmat, közelebb hozni az orgazmus pillanatát, vagy varázslatos örömöt okozni. Ezen kívül vannak olyan dolgok, amelyek segítenek az egészség javításában, az izmok rugalmasabbá tételében.

Vibrátorok
A legkelendőbb szexuális játékok a vibrátorok. A modern modellek fallikus alakúak vagy ultramodernek lehetnek. Nagyok és kicsik, különböző zónákat stimulálnak. Mindegyiket egy lehetőség egyesíti – kellemes rezgésmódok különböző intenzitással. Minél több mód és sebesség van, annál izgalmasabb az alkalmazás.
A csikló stimulánsok a test legkényesebb részét érintik. Masszírozzák a csiklót, segítve a szex  élvezetét. Párban is használhatók.
A hüvelyi szexuális játékokat bevezetik, ki-be mozgatják, míg egyes modellek nemcsak rezegnek, hanem pulzálnak, forognak. Néhányan még előre is mozognak a kezek segítsége nélkül.
Az anális vibrátorok speciális korlátozókkal vannak felszerelve, hogy a készülék ne csússzon be.
A nyúlvibrátorok belülről egyidejűleg masszírozzák a hüvelyt, és kívül megérintik a csiklót. A kettős expozíció ideális a maszturbációhoz. A vibrátor a leguniverzálisabb játék, mert különböző területeken stimulál.

Különböző formájú szexuális játékok kaphatók. Stimulálják a hüvelyt és a végbélnyílást. Ugyanakkor rugalmas és merev modellek is vannak, reálisak és szokatlanok.

Reális dildók
Nagyon hasonlítak az igaz péniszre. Úgy néznek ki, mint egy férfi pénisze, hajlattal és erezettell rendelkezhet. Rugalmas, és bőrszerű speciális anyagokból készülnek. Meleg tapintásúak. A létrehozás során nagy figyelmet fordítanak a részletekre, így a hasonlóság csodálatos. Különböző zónák stimulálására alkalmasak, herezacskóval és anélkül. A törzs, a fej, a herék alakja más, mindenki megtalálhatja magának a tökéleteset.

Nagy dildók
Az óriások lehetővé teszik, hogy érezze a terjeszkedést és a nyújtást. Vannak hosszú szex játékok, és nagy átmérőjűek. Javasoljuk, hogy nagy mennyiségű kenőanyaggal használja.
Dildók tapadókoronggal. A tapadókorong egy plusz előny, a hsználat során. Segítségével bármilyen sík felületre rögzíthető, kézzel tartás nélkül használható. Ilyen eszközre lehetőség van beleülni. A tapadókorong a simogatások korlátozójaként is szolgál.

Szokatlan alakú dildó
A fallosz másképp nézhet ki. Például a zooerotika egy fantázia a mesés állatok nemi szerveinek témájában: avatarok, sárkányok, dinoszauruszok stb.
Dildók a hevederekhez. A fallosz speciális bugyihoz csatlakoztatható. Külön-külön is használható, a testhez való rögzítéshez készletben / dildó + heveder / kapható. Mind a nő, mind a férfi használhatja.

Hüvelyi golyók
A hüvelyi izmok erősítésére szolgáló szimulátorok a Kegel szimulátorok és a hüvelyi golyók. Számos női betegség megelőzésére, a szülés utáni helyreállításra, a szexuális készségek tanítására használják őket. A hüvely izmainak irányításának képessége segít könnyebben elérni az orgazmust, többszörös élvezetet tapasztalni.
A hüvelyi golyók ma egyszerűek vagy összetettek lehetnek. Vannak okostelefonok által vezérelt modellek. Egy speciális alkalmazás figyelemmel kíséri a gyakorlatok végrehajtását, tanácsot ad azok végrehajtásáról. Rezeghetnek is, ami azt jelenti, hogy maszturbáció lehetséges velük.
A hüvelyi golyók átmérője, súlya, anyaga különbözik. A legkelendőbbek a kerek modellek. Az ilyen szimulátorok kényelmesen viselhetők, akár a munkahelyen is, anélkül, hogy felhívnák magukra a figyelmet.

Női vákuumszivattyúk
Vákuum segítségével vérbőséget okozhat a kívánt területekre. Ha vákuumszivattyúval jár el az erogén zónákon, javíthatja az élményt. Szivattyúkat készítenek létre a perineumhoz, a mellbimbókhoz. Vannak kis modellek is a csikló számára.
A női vákuumszivattyúkat rezgéssel szerelik fel, hogy a folyamat érdekesebbnek tűnjön. Fontos azonban megérteni, hogy a szivattyúra pontosan az előjátékhoz van szükség, a jövőben más simogatásokkal is be lehet fejezni egy partnerrel vagy más szexuális játékokkal.

Szexuális játékok férfiaknak

A férfi szexuális játékok az öröm és az egészségfejlesztés termékei. A férfiak számára a legtöbb intim termék nem alkalmas páros használatra, inkább maszturbációra készülnek. A modern modellek egyedi formájúak, érdekes műszaki megoldásokkal és kellemes anyagokkal rendelkeznek. Milyen szexuális játékok léteznek a férfiak számára?

Maszturbátorok

A kiváló minőségű maszturbátorok enyhíthetik a szexuális feszültséget. Használhat maszturbátort páros szex közben, hogy segítsen a befejezésben. A maszturbátorok számos modellje létezik, amelyek maximális népszerűségnek örvendenek.

Reális maszturbátorok. Nagyon hasonlítanak a valódi testekhez. Vannak hüvelyek és szájak. Szimulálják a  lyukba merülést. Az emberi bőrhöz hasonló anyagokból készülnek. Lehetnek kis méretűek vagy terjedelmesek. A kis eszközök használat közben kényelmesen tarthatók a kezében, könnyen szállíthatók. A nagyokat sík felületre szerelik fel, állva, vagy akár fekve is használhatók. A valósághű maszturbátorok között találunk olyan szexuális játékokat, amelyeket pornó filmcsillagok vaginájáról másolnak. Velük felismerheti a szex lehetőségét kedvenc színésznőjével.

A legkorszerűbb maszturbátorok. A különleges és érdekes funkciók jelenléte több érzelmet ad, mint egy hétköznapi ember. A rezgés, a fűtés, a forgások segítenek a maszturbáció diverzifikálásában, lenyűgözővé és érdekessé teszik azt. A formák, az expozíció módszerei, a méretek és az anyagok nagyon változatosak.

Teljes méretű maszturbátorok. Ilyen eszközök közé tartoznak a férfiaknak szánt nagy szexuális játékok, például a szexbabák. Vannak reálisak, nagyon emberszerűek, vannak felfújhatóak.  Minden babának több lyuka van a behatoláshoz. A lényeg  hogy emberméretűek, és biztosan nem fog unatkozni velük.

Prosztata masszírozók
A férfi masszírozó egyedülálló dolog. Leggyakrabban a prosztatagyulladás megelőzésére és kezelésére vásárolják. Otthon is végezhet masszázst, amelyet gyakran az orvosok írnak elő. Csak a megvásárolt modellhez kell hozzászokni, és kiváló kiegészítője lesz a maszturbációnak vagy a szexuális kapcsolatnak.

A prosztata masszírozók rezgéssel vagy anélkül kaphatók. Távirányítóról vagy a játékszer gombjairól vezéreljük, illetve a nem vibrátorosakat kézzel kell mozgatnunk. A csomagoláson latható, hogyan kell helyesen behelyezni. A prosztata mirigyének legtöbb masszírozója kis átmérőjű, nem tágítja az ánuszt. Megfelelő alkalmazással nincsenek kellemetlen érzések. De nem szabad elfelejtenünk a kenőanyagokat!

Vákuum
A  vákuumszivattyú segítségével egyszerre több probléma is megoldható. Például gyorsan okozhat erekciót. Ez különösen igaz a szabálytalan izgalommal rendelkező férfiakra. Érdemes 2-3 percig szivattyúval dolgozni, erekciós gyűrűt felhelyezni, és a harci készenlét biztosított.

De leggyakrabban vákuumszivattyúkat vásárolnak a pénisz növelésére. Ebben az esetben rendszeres edzésre van szükség a pénisz szöveteinek nyújtásához. Kiegészítheti őket speciális krémekkel és masszázzsal. A szivattyú hatása 2-3 hónap elteltével észrevehetővé válik.

A vákuumszivattyú nem játék, hanem egy orvosi szimulátor, amely bármilyen életkorban használható. Fontos azonban, hogy gondosan olvassa el az utasításokat, és ne siettesse az eredményeket, hogy ne legyen sérülés!

Szexuális játékok két embernek

A szexboltokban lévő áruk nagy részét pároknak szánják. Ezek olyan dolgok, amelyek lehetővé teszik az intimitás diverzifikálását, az izgalom növelését. Több ezer dolog javíthatja egy pár életét. Mit választanak a házastársak a leggyakrabban?

Masszírozó
Rezgő szexuális játékok, amelyek alkalmasak a különböző területek stimulálására. Leggyakrabban külső befolyásra vonatkozik. Simogathatják a mellbimbókat, a hasat, a belső combokat, a perineumot.

A szex masszírozók különböző formájúak, méretűek. Áramellátásuk is sokféle lehet. A legpraktikusabb modelleket  újratölthető akkumulátor táplálja, de kaphatók olyanok is, amelyek hálózatról, vagy elemekkel működnek. A masszírozók jellemzője a különleges forma, amely nem hasonlít szexuális játékra. Nyilt helyen hagyható, senki sem fogja kitalálni az alkalmazás célját. Jó megoldás egy nagy család számára, ahol sok kíváncsiskodó szem van.

A legtöbb szexuális játékot férfiak és nők egyaránt használhatják. Alkalmasak maszturbációra és páros kísérletekre. Egyes modellek segítenek az orgazmus elérésében, mások felkészítik a testet a szexre.

Milyen szexuális játékok vásárolhatók egy modern szexboltban?

Anális stimulánsok. Hosszú alakúak. Progresszív mozgásokhoz tervezték a kényes területen. A sima és dombornyomott modellek különböző élményeket nyújtanak. Mindig van egy korlátozó, hogy a készülék ne tűnjön el a testben.

Fenékdugók. Segítenek megszokni a végbélnyílásban lévő tárgy érzését. Segítségükkel kiderül, hogy mennyire teszi kellemesebbé a kapcsolatot. Fokozatosan behelyezve, ellazítja a záróizmot, így kényelmesebbé teszi a behatolást. És a kellemes ingadozások ezen a helyen és a terjeszkedés érzése adja a legerősebb izgalmat.

Anális strasszok. Egyfajta dugó, de speciális értékekkel. A strasszok díszítik a testet. Egy gyönyörű kristály elegánsnak tűnik a végbélnyílásban. A dekoráció nagyszerű ajándék lehet.

Anális karácsonyfák, láncok. Ezek olyan eszközök, amelyek kellemesek a testbe való belépéshez és eltávolításhoz. Ha a megfelelő pillanatot választja, az érzések sokszor érdekesebbé válnak. Különböző átmérőjű elemekből állnak pl. golyókból.

Vibrátorok pároknak
A kettes rezgő szexjátékokat előjátékra és szexre egyaránt használják. Nem zavarják a hüvelyi behatolást, hanem kiegészítik azt. A folyamat során a folyamat mindkét résztvevőjének erogén zónáit stimulálják. A V-alakú játék egyik része masszírozza a G-pontot, a másik a csiklót érinti. A szex során a készülék rezgését a férfi is érzi, a fej masszázsa segít abban, hogy több élményt érezzen.
A párok vibrátorai különböző területeket érinthetnek, például a partnerek végbélnyílásait. Számos lehetőség van az ilyen szexuális játékok alkalmazásának módjaira.

Pénisz kötődések
A legtöbb férfi mellékletet / extender- hosszabbító / a pénisz növelésére hozzák létre. 1-8 cm hosszúságot adnak hozzá, és növelik az átmérőt is. Vannak modellek, amelyek megkönnyebbültek, további stimulációt adnak a partnernek. Bizonyos típusú eszközök rezgéssel vannak felszerelve, ezt maga a férfi vagy lány is érezheti.

Erekciós gyűrűk
Az erekció fenntartására is szolgál. A maximális izgalom idején a testre kerül, lehetővé teszi a nemi közösülés időtartamának nyújtását. A modern erekciós gyűrűk különböző átmérőkben kaphatók. Némelyik vibrációs funkcióval rendelkezik. Képes masszírozni egy férfi herezacskóját vagy egy nő csiklóját. Egyes modelleket vezérelnek  okostelefonról.

Szex hinták, szexbútorok
A speciális bútorok nagyon kényelmesek a kísérletekhez. Például a hinták lehetőséget nyújtanak arra, hogy több mint 50 olyan pozíciót próbáljanak ki, amelyek lehetetlenek az ágyon. És a repülés érzését is adják. Ugyanakkor csökkentik a terhelést, hosszabb ideig szórakozhatnak, de fáradtság nélkül.
A szexbútorok kényelmes felfújható kanapékat, párnákat jelentenek. De magukban foglalják a szexgépeket is, amelyek fáradhatatlanul kielégíthetik a férfit vagy a nőt. Nagyon kényelmes a használatuk, kevés helyet foglalnak el, de ugyanakkor olyan érzéseket adnak, amelyeket egyébként lehetetlen elérni.

BDSM termékek
Használhatók kemény kísérletekhez vagy könnyű érzésekhez. Például a korbácsot valóban verésre használják, de gyakrabban vásárolják csak azért, hogy  stílusos képet hozzanak létre. Nem nehéz kiválasztani egy szép és praktikus dolgot, csak fontos, hogy foglalkozzunk a vágyakkal.

A nagy szexuális játékokkal végzett kísérletek kenőanyag nélkül lehetetlenek. A gyakori kenés nagy mennyiséget igényel, ezért ajánlott speciális géleket vásárolni nagy csomagokban.
Hogyan válasszuk ki az első szexuális játékot egy pár számára
Az első szexuális játék megvásárlása igazi kaland. Tudnia kell, mire van szüksége. Annak érdekében, hogy ne hibázzon, érdemes feltenni magának a kérdést – milyen érzéseket akar? A válasz jelentősen segít a választásban.

Milyen egyéb kritériumokra kell figyelni?
Vízzáróság. Illik tudni, hogy magával viheti-e a készüléket a fürdőszobába. A víztől nem károsodó szexuális játékok könnyen moshatók, kényelmesek a zuhany alatt is.
Töltési módszer. Az újratölthető szexuális játékok fali aljzathoz vagy USB-porthoz csatlakoznak. A belső akkumulátor sok éven át működik. Az elemes modellekhez azonban folyamatosan kell vásárolnia az elemeket, de az ilyen eszközök olcsóbbak.
Üzemmódok száma. Rezgő intim dolgok vásárlásakor tisztáznia kell, hogy hány mód és sebesség van, minél több van, annál izgalmasabb az alkalmazás folyamata!

Garancia
A jól ismert cégek garanciát vállalnak termékeikre. Szexuális játékokat vásárolhat az online áruházban, vagy offline ponton, ebben az esetben korlátozott számú áru közül kell választania, de a szexuális játékokat a kezében tarthatja, valódi formában értékelheti őket.

A szexuális játékok használatára vonatkozó biztonsági szabályok

Annak érdekében, hogy az intim árukkal való kölcsönhatás folyamata kellemes legyen, fontos, hogy kövessünk néhány egyszerű szabályt!
1. Minden alkalmazás után óvatosan tisztítsa meg a szexuális játékokat! Használat után azonnal mossa le, hogy a baktériumok ne szaporodjanak a felületen. Speciális tisztítószerek vagy enyhe szappan segítenek ebben.
2. Olvassa el az utasításokat! Megmondja, hogyan kell kezelni egy intim modult, hogyan kell tisztítani, és arról is szól, mit ne tegyünk vele.
3. Használjon szexuális játékokat kenőanyagokkal! A különleges összetétel nem irritálja az ember bőrét, és nem rontja a termék felületét. Tilos a bébi krém, a vazelin vagy más készítmények használata a kenéshez!
4. A szexuális játék egyedi elem. Ne adja kölcsön!
5. Nem használhat szexuális játékot hüvelyi szexhez akkor, ha korábban a végbélnyílásban volt! Alaposan tisztítani kell, majd csak azután a hüvelybe meríteni!
6. Ha repedések vannak a szexuális játék felületén, tilos használni! Ha az anyag elkezdte megváltoztatni a szerkezetét, ki kell dobni a terméket!
A szexuális játékok segítenek érdekesebbé tenni az ember életét. Enyhítik a szexuális feszültséget, segítenek pozitív érzelmeket szerezni. Fedezze az öröm új aspektusait!