Miért van szükségem síkosítóra? Mítoszok és valóság

Miért jó szexnél és önkielégítésnél a síkosító? A síkosító segít abban, hogy megszűnjön a közösülés közben a hüvelyi szárazság és feszültség. Ezenkívül redukálja a szex okozta fájdalmat és kellemetlen érzeteket. A síkosító segít megakadályozni a szexuális úton terjedő betegségek terjedését, mivel csökkenti a sérüléseket a bőrön. A síkosító segíthet a szexuális élvezet növelésében is, mivel fokozza csúszós érzetet.

Hihetetlen számú kérdést tesznek fel azok az emberek, akik soha nem használtak kenőanyagokat, vagy hozzászoktak ahhoz, amit a gyógyszertárban értékesítenek. „Elvittem, ilyen ostobaságot” – mondják. Nos, a kedvencem az, hogy „Ez mind marketing, kenőanyagokra nincs szükség.” Ma megpróbáljuk eloszlatni az összes mítoszt és válaszolni a legnépszerűbb kérdésekre.

Mítosz 1. „Ha egy lány szexelni akar, akkor nem lesz szükség kenésre
De a természetes kenés mennyisége számos tényezőtől függ. Például a ciklus napjától kezdve a táplálkozásból és az ivóvízből, az egyéni jellemzőkből. Vagyis, amikor egy lány izgatott, a kenés nem mindig elegendő a szexhez.  Mert a nyálkahártyán egyáltalán nincs kenőanyag.

Mítosz 2. „A nyál jobb, mint a kenőanyag
Inkább próbáljon ki egy kenőanyagot, és azonnal meggondolja magát! A nyál gyorsan szárad, baktériumok is vannak a szájban, és igen, megzavarhatja a mikroflórát. A problémák természetesen jelentéktelennek tűnhetnek, de miért kockáztatnak annyira, ha ez a fajta „kenőanyag” nem előnyös a klasszikus kenőanyagok helyett.

Mítosz 3. „Használhat olajat
Nagyszerű lehetőség előjátékhoz, gyengéd masszázs olajjal, miért nem próbálja ki? Ez természetesen lehetséges, előjáték sorárn biztonságos az intim örömökhöz, . Az Eska, a Shunga, a JO és sok más cég olajokat kínál intim masszázshoz, összetételük biztonságos és nem károsítja a hölgy mikroflóráját. Minden más lehetőség a pH-megsértést okozhatnak, és allergiás reakciót, cystitist, vaginosist, vaginitist okozhatnak. De nem kompatibilis a szilikon játékokkal és óvszerekkel.
Az olaj jó ápolásra, gyengéd érintésre, pihenésre, de csak külsőleg. Térjünk vissza az 1. ponthoz: „kenőanyag, ez az ápolás”!

Mítosz 4. „Nagyon érzékeny vagyok minden kozmetikára, semmi sem felel meg nekem
Még az ilyen hölgyek számára is vannak Med jelzésű kenőanyagok változatai. Kifejezetten szuperérzékeny mikroflóra, rendkívül finom összetétellel készültek. Általában illatanyagok és speciális effektusok, például melegítő vagy hűtő hatás nélkül.

Mítosz 5. „És ha a kenőanyag bennem marad, káros
Egyszerűen nem lehet. A női test ciklusa úgy van elrendezve, hogy maga a hüvely megtisztuljon és megújuljon, teljesen észrevehetetlen számunkra. És ha nem beszélünk patogén baktériumokról, nincs miért aggódni. Sőt, a douching, hacsak orvos nem írja elő, nem hasznos. Megváltoztatja a pH savasságát, amely megvéd a fertőzésektől.

  • Miért jó az intim síkosító? Az intim síkosítók különböző márkákban és különböző minőségekben kaphatók. Az egyes márkák és minőségek eltérő módon működhetnek, de általában jó hatást érhet el. A legjobb, ha kipróbál egy különböző márkát és minőséget, hogy megtudja, melyik a legjobb Ön számára.

Nem szórakozásként, hanem önmaga és partnere iránti aggodalomból  vegye a kenőanyagot! A szexuális élet azonnal új színekkel fog játszani, az aktus hosszabbá, szelídebbé, keményebbé és abszolúttá válhat. A kenőanyagok valóban feszegetik a szerelem, a szenvedély és a szex határait.

  • A kenőanyag vagy intim kenőanyag  speciális gél, amely a nemi szervekre alkalmazható a szexuális érzések javítása érdekében. Ez nemcsak a kísérletek szerelmeseinek szükséges – a kenőanyagok hasznosak lesznek azok számára is, akik hagyományos szexet folytatnak.

Milyen kenőanyag jó maszturbáláshoz

A nemi szervekkel való bármilyen érintkezéshez hidratálószerek használata szükséges. Ebben a tekintetben a különböző gyógyszertárak és szaküzletek kenőanyagokat árulnak szexuális stimulációhoz, maszturbációhoz és nemi közösüléshez. A kenőanyagok összetételükben  /víz, szilikon, olaj / különböznek, mindegyik típusnak előnyei és hátrányai vannak. A cselekvés és a hatás elve szerint is megoszlanak. Mi legyen a maszturbáció kenőanyaga? Mit válasszon a bemutatott fajták közül?

Milyen kenőanyagot válasszon a maszturbációhoz
Az intim kenőanyag megvásárlása előtt fontos, hogy megismerkedjen a rendelkezésre álló tartománnyal, összetétellel, felhasználhatósággal!  A szexológusok a következő ajánlásokat adják a választáshoz:
– a korai orgazmus elkerülése érdekében a nemi szervek fokozott érzékenységének hátterében hosszan tartó kenőanyagok alkalmasak a készítményben lévő hűtőkomponensekkel;
– a szexuális stimuláció érzésének fokozása, az erogén zónák felébresztése, érzékenységük növelése érdekében megpróbálhatja melegíteni a gerjesztő kenőanyagokat,
– ha a stimuláció során szexuális játékokat használnak, ebben az esetben fontos a megfelelő alap kiválasztása, az eszközök anyagával kombinálva;
– a stimulációhoz a készítményben megnövekedett sűrűségű és érzéstelenítő szilikontermékek kiválóak, csökkentik a behatolásból eredő kényelmetlenséget, maximális csúszást biztosítanak a nyálkahártya sérülésének veszélye nélkül;
– a test különböző részeinek stimulálására és az erotikus masszázsra olajos krémek ajánlottak, amelyek nem igényelnek állandó alkalmazást, mivel hatékonyan hidratálnak és nem száradnak meg;
– a hüvely stimulálására a vízkenőanyagok biztonságosak és hatékonyak lesznek, nem szárítják a nyálkahártyát, nem okoznak allergiás reakciókat.

Ha orális simogatást kell végezni, ebben az esetben csak különböző gyümölcs- és bogyós aromájú vízkenőanyagok használhatók. Ajánlott minőségi termékeket vásárolni bevált és megbízható gyártóktól.

Mit lehet használni kenőanyag helyett, otthoni javaslatok

Nem minden ember engedheti meg magának, hogy kenőanyagot vásároljon. Ezért felmerül a kérdés, hogyan lehet otthon előállítani a kenőanyagot maszturbációhoz. A fórumok leggyakrabban azt írják, hogy a következő alternatív lehetőségek segítségét veszik igénybe:
– nyál (túlzott használata mikrobák behatolásához vezethet);
– zsíros tejföl vagy tejszínhab (mosást igényel, különben irritációt okoz);
– növényi zsírok (hidratálják, de irritálhatják a nyálkahártyát);
– zúzott banán (baktériumforrás lehet);
– különböző kozmetikumok (egyesek égést, kiütést, duzzanatot okozhatnak);
– gyermekolajok (biztonságos összetételű, de gyakori használat esetén elősegíti a gomba fejlődését);
– vazelin vagy kókuszolaj (vastag zsírszerkezet eltömíti a pórusokat);
– glicerin (nehéz lemosni, felborítja a nemi szervek mikroflóráját);
– masszázsolaj (ideiglenes használatra alkalmas csak, mivel allergiát és gombát vált ki);
– higiéniai termékek – tusfürdő, sampon, folyékony szappan (a készítmény összetevői agresszívek a nyálkahártyákra).

A fentiekből arra lehet következtetni, hogy a házi alternatív kenőanyagok nem alkalmasak állandó használatra. Ellenkező esetben irritációval, allergiával, nyálkahártya szárazságával, gombás fertőzés kialakulásával szembesülhet.

Nemi síkosítók témakörben merészebben fogalmazott és illusztrált cikkek itt: