Mi az a dildó? Milyet vegyek?

Szeretné bővíteni szexjáték gyűjteményét? Miket és milyen funkciókat kell keresnie? Egyszerűen fogalmazva, a dildó egy fallikus szexuális játékszer, amelyet szexuális élvezet biztosítására használnak behatolással (vaginálisan vagy análisan). Úgy tervezték, hogy utánozzák a pénisz bizsergő érzését. Legtöbbjüknek kúpos hegye és sima rúdja van. De talál ívelt elemeket is, amelyek eltalálják a G-pontot, bordákkal az extra stimulációhoz, és még kétoldalasak is a partnerrel való játékhoz.

Melyik a jobb? Ahhoz, hogy megtalálja az Ön számára legjobbat, figyelnie kell néhány kulcsfontosságú jellemzőre!

A legjobb műpéniszek 5 kötelező tulajdonsága

Több ezer lehetőség közül nehéz lehet megtalálni a tökéleteset. Szerencsére van néhány kulcsfontosságú jellemző, amelyek segíthetnek a döntésben. Az alábbiak megkülönböztethetik a dildókat: méret, szín, lágy megjelenés, merev tengely, reális jellemzők, tapadókorong alap.

1. Megfelelő méret
Nem akarja, hogy túl kicsi vagy túl nagy legyen. Az általánosan keresett méret 17 és 20 cm közötti hosszúságú. Ez a terjedelem valóban passzol minden ízléshez és örömhöz.

2. Lágy test
Az igazi felálló pénisz meglehetősen puha, különösen a fej és a tengely teteje. Ez lehetővé teszi a mély behatolást és védi a hüvelyt és a végbélnyílást durva szex ellen. Tehát a dildónak is lágynak kell lennie.
Ha túl merev, rendkívül természetellenesnek tűnhet. Összességében lágynak kell lennie. A puhaság a realizmus érzetét kelti (a legtöbb ember számára hatalmas izgalom), és lehetővé teszi, hogy nyomás alatt zsugorodjon, jól illeszkedve a hüvelybe vagy a végbélnyílásba.

3. Merev rúd
A puha külső kiegyensúlyozásához a legjobbnak azonban kemény magja / váza / van. Senki sem akarja, hogy félútig menjen be, majd gondot okozzon a továbbtolódás, mert túl hajlékony – ez oka lehet annak, hogy megölje a hangulatot (különösen, ha egyedül csinálja).
A kemény, merev mag stabilizálja a tengelyt, és tökéletes tartást biztosít, miközben puha a külső. Így olyan terméket kap, amelyet könnyű beilleszteni, de mégis valódinak tűnik.

4. Reális jellemzők
Sok vibrátorral ellentétben általában úgy néz ki és érzi magát, mint egy igazi pénisz. Tehát reális jellemzőket kell keresnie, amikor megvásárolja a tökéleteset! Ez magában foglalja a pénisz különálló fejét a tengely tetején, a heréket a tengely alján (bár ez preferenciától függ) és a tengelyen lévő vénákat. Adjon hozzá néhány extra bordát és gyűrődést a textúrához, és a lehető legközelebb lesz a valósághoz anélkül, hogy valaki nadrágjába kelljen nyúlni. A reális nagyon valós pszichológiai hatással van a felhasználóra, mivel el tudja képzelni, hogy egy igazi pénisz teljesíti legszexisebb fantáziáit.

5. Tapadókorong alap
A tapadókorongos talpak minden bizonnyal opcionális funkció, de maximális sokoldalúságot kínálnak. Bár rendben van, ha fekve használod, mindig érdekes más pózt próbálni. A tapadókorong számos módot kínál a hihetetlen orgazmus elérésére, valamint a pózok váltogatására.
– Rögzítse egy lapos székhez, hogy egy kis motoros akciót hajtson végre! Egyszerűen emelje fel a csípőjét és mozogjon! Végezzen teljes guggolást térdével a mellkasáig! Ez hihetetlen behatolást biztosít.
– A kutyapóz szórakozásához rögzítse a falhoz, és egyszerűen hajoljon előre és előre, hogy szimulálja a hátulról történő behatolást. Sokak kedvence, hogy megtapasztalhatja ezt a pózt, ezért a legkelendőbb a tapadókorong funkció.
– Rögzítse a zuhanyfalhoz nedves és vadvízi játékhoz.
– Rögzítse a falhoz az orális szex szimulálásához (nagyszerű módja annak, hogy gyakorolja, vagy felizgassa partnerét az előjáték során).

Ilyen dildótípusok közül választhatsz

Szexuális irányultságától függetlenül szórakoztató módja annak, hogy feldobja mind a maszturbációs foglalkozásokat, mind a szexuális életét. Különböző formákban, stílusokban és méretekben kaphatók, garantáljuk, hogy minden ízlésnek van megfelelő. Ennyi típus mellett rendkívül nehéz lenne mindet kiemelni itt. De úgy gondoltuk, hogy megosztunk néhányat a piac legjobb kategóriái közül, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy teljesen elégedett vagy.

Realisztikus dildókKétoldalas dildóExkluzív dildók

Kétoldalas
Duplázd meg, duplázd meg a szórakozást! A kétoldalas kategória általában két stílust tartalmaz:
– A kétfejűek mindkét végén péniszfejek vannak. Általában tengelyhosszuk 30, 40 vagy 45 cm. Ezt a típust leggyakrabban partnerrel való játékra használják, így mindkét ember élvezheti ennek a rosszfiúnak a perverz behatolását.
– Másrészt a kettős behatolású U-alakú kifejezetten a hüvelybe és a végbélnyílásba való kettős behatolásra tervezték.
A kétfejű extra hosszú rúdjával nagyon perverz játszani, akár a partnerével játszik, akár egyedül. Szeretjük az extra hosszúságot, mivel több teret ad a munkához, és így sokkal könnyebb manőverezni, ha valamilyen szóló akcióban vesz részt. És a kettős behatolás nagyon erotikus, mivel teljesen kitölti az összes lyukat. Míg természetesen a kettős fejet U-alakúra hajlíthatja, általában a kettős behatolású változat egyszerre jobban behatol a hüvelybe és a végbélnyílásba.

Óriás
A big szót keresi? Nagy kell ahhoz, hogy beteljesítse a fantáziáját? Ezek a nagy, vastag és nagyon szép dildók teljesen feltöltenek.
Az óriásnál edzeni kell, és fokozatosan növelni kell a méretét. De ha egyszer odaér, ez a széles csík hihetetlenül erotikusnak és teljesen szemtelennek tűnik. Ne felejtsen el sok kenőanyagot használni, és lassan kezdje!

Üveg
Sima siklás, a súlya érezhető a kézben, finom hullámok és dudorok – mindez fantasztikus szexuális élményt teremt. Az üveg előnye, hogy Pyrex üvegből készül, így törésállóak és nem törnek el, ha leejtik.
Az üveg a párok kedvence, mivel nagyon erotikusnak tűnik, amikor az egyik partner figyeli, hogy a másik behatol vele. A nők gyakran előnyben részesítik az üveget, mert hipoallergén és nem porózus, így rendkívül biztonságos a használata és könnyen kezelhető.

Rezgő
A vibrálás tökéletes kiegészítője a szórakoztató szabványnak. Ezt már vibrátornak nevezzük. Ahogy zümmög a testében, az izmok megfeszülésének érzése (és ezáltal az orgazmus) fokozódik. A rezgésnek általában két motorja van: az egyik közvetlenül a makk pénisz alatt a mély belső érzéshez, a másik pedig a rúd közepén a hüvelynyílás közelében lévő rezgéshez.
Ez az egyik legjobb lehetőség, ha sokoldalúságot keres, mivel használhatja a rezgés funkciót, amikor extra stimulációra van szüksége, vagy egyszerűen kikapcsolhatja, amikor nincs rá szüksége.

Hogyan kell gondoskodni a dildóról

Ne feledje, hogy nem minden anyag egyforma! Tehát a takarítási rutinnak nem kell egy kaptafára készülnie. Az megfelelő tisztítása rendkívül fontos az Ön biztonsága és egészsége szempontjából. Az alábbiakban röviden áttekintjük, hogyan kell gondoskodni és tisztítani.

Mindig olvassa el a játék használati útmutatóját az adott termék gondozására és az anyagok lebontására vonatkozó utasításokért.

Ellenőrizze, hogy vízálló-e
Ha vízálló, ebben az esetben nyugodtan merítse használat közben vagy tisztításkor, anélkül, hogy félne a megsemmisítéstől. De ha nem, használjon jó játékápoló folyadékot vagy habot a tisztításhoz és fertőtlenítéshez! Minden használat után tisztítsa meg, hogy megszabaduljon a fennmaradó baktériumoktól, különösen, ha az anyag porózus! A baktériumok fertőzésekhez vezethetnek – és ez nem szexi.

Határozza meg, hogy miből készül
Az anyag, amelyből készült, meghatározza, hogyan kell tárolni és milyen kenőanyagokat használhat. Például, ha az Ön ABS műanyagból készül, általában bármilyen kenőanyagot használhat, a vízbázisútól a szilikonig. Ha többnyire szilikon alkatrészekből áll, akkor általában ragaszkodnia kell a vízbázisú kenőanyagokhoz, mivel a szilikonzsírról megállapították, hogy idővel korrodálja a szilikont. A legjobbak sokféle anyagból készülnek, amelyek mindegyike különböző tisztítási és tárolási módszereket igényel.

Tárolja megfelelően
Először is, a szilikonot mindig egymástól távol kell tárolni! Ezen túlmenően a legjobb, ha egy speciális zsákban vagy tokban tároljuk, hogy ne gördüljenek egy fiókba, és ne feküdjenek szabadban, ahol por, szösz és egyéb baktériumok gyűlhetnek össze rajtuk.

Még akkor is, ha rejtve tartja, mindig öblítse le a játékokat, mielőtt használná őket, minden esetre! A teste érzékeny, és tisztelettel kell kezelni, ezért bölcs dolog további óvintézkedéseket tenni a használat előtti tisztításkor.

Hozza ki a legtöbbet az Intim Centerből
Vásároljon az Intim Center szexbolt és online szexshop széles választékunkból, hogy megtalálja a megfelelő szexuális játékot Önnek vagy partnerének! A legreálisabb lehetőségektől a kétoldalas, tökéletes dupla behatolásig mindenki számára van valami. Kérdése van, vagy további információra van szüksége az internet legjobb gyűjteményéről? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!