Jég vibrátor

Nem mindegy mit dugsz be, vagy mivel simogatod magad! Legyen jó tapintású, a vibráció hangjára ne ébredjen fel a szomszéd, és nézzen ki jól.
jeg_vibrator_Intim_Center_Bp_AstoriaA jég vibrátor, kicsi, felső rész anyaga szilikon ebben van a vibrátor is. A vibrátor tartalmazza az elemeket 2db. kicsi gomb elem.
Az elemek cserélhetők! A alsó részbe vizet öntünk, rárakjuk a tetejét majd be a mélyhűtőbe, pár órára. Víz helyett lehet mást is belerakni, például üdítőt.
Hossza (jéggel) 9cm, átmérő: 1-4 cm. A sok más hasonló és ötletes vibrátorokkal együtt a terméket az Intim Center üzletben, Bp. Károly krt. 14. sz. alatt megvásárolhatja, vagy telefonon postai utánvétel megrendelheti.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!