Sikosító, Aquaglide

sikosito_AquaglideSzexshop ajánlat, sikosítás péniszre és segédeszközökre, vagy simogató kézre. AQUAglide Original sikosító, 50 ml.
50 ml-es kiszerelés. AQUAglide  Vízbázisú síkosító gél optimális síkosító hatással, íz- és illatmentes! Óvszerrel is használható, vízben oldódó és zsírmentes. Bőrgyógyászatilag és klinikailag vizsgált termék. Más kiszerelésben is kapható.
A sikosítók széles választékából, ezt a terméket is megvásárolhatja az üzletünkben, vagy telefonon postai utánvétes szállítással megrendelheti a sikosítók oldalról.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!