Általános GYIK szexjátékokhoz

Szeretjük a játékok széles választékát, amelyeket örömre vágyó ügyfeleinknek kínálhatunk, szeretjük látni, ahogy izgalmas, tech-előremutató újonc szexuális játékok gördülnek be / rezegnek, és szeretünk részt venni a szexuális kifejezéshez és a szexuális pozitivitáshoz való hozzáállás megváltoztatásában.

Úgy döntöttünk, hogy blogidőt töltünk a jó öreg klasszikusokkal, azokkal a szeretett alapokkal, a legnépszerűbb szexuális játékokkal, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és az örökké bestsellerekkel. A szexshop blog általános GYIK szexjátékokhoz.

1. Hogyan kell megfelelően tisztítani és gondozni a játékot?
A tisztításhoz eszköztisztítót, toycleanert kell használni, speciális tisztítószert, amelyet a játékok gondozására terveztek. A játék használata után vigye fel a szükséges mennyiségű tisztítót az eszköz teljes felületére, és öblítse le a maradék kenőanyagot a tiszta vízzel! A szilikon játékok semleges pH-szappannal is moshatók és alkoholmentes fertőtlenítőszerrel kezelhetők. Nem javasoljuk a játékok mosását TPE-vel szappannal, mert elronthatja az anyagot. (A játék anyagára vonatkozó információk megtalálhatók a termék csomagolásán vagy weboldalunkon)

Hagyja a játékot szobahőmérsékleten megszáradni a fürdőkádon vagy a szobában, és miután megszáradt, rejtse el egy zsákban, vagy tegye egy tokba!

A TPE-vel ellátott játékokat speciális helyreállító porral kell kezelni – ez olyan ápolószer, amely lehetővé teszi a játékok gondozását a tárolás során, és tökéletes állapotban tartva, meghosszabbítja “életüket”. Egy idő után, a használatok során, elhalványulhat a színe, elveszítheti rugalmasságát és ragadóssá válhat – ez teljesen normális. Ennek elkerülése érdekében kezelje a mosott és száraz játékot hintőporral – bezárja az anyag pórusait, így a felületén szennyeződés nem halmozódhat fel!

Javasoljuk, hogy ezt 2-3 alkalommal ismételje meg fel, amikor úgy érzi, hogy elkezdett tapadni az eszköz! Közvetlenül a használat után érdemes megtenni. Vigyen fel port a játék száraz külső és belső (ha maszturbátor) oldalára, kezével terjessze szét az egész felületre, és helyezze tárolóba! A következő használat előtt a port le kell mosni!

2. A szexuális játékok tárolásának általános szabályai
A játékot szövettáskában vagy a játékhoz mellékelt speciális tokban kell tárolni (például Fleshlight vagy Tenga maszturbátorok)! Ha több játéka van, mindegyiket külön kell tárolni! Soha ne tárolja együtt a hüvelyi játékokat mert ez nem higiénikus!
Az is fontos, hogy a játékot száraz helyen, elemektől és közvetlen napfénytől távol tárolja! Ha a játék elemmel működik, javasoljuk, hogy távolítsa el, mielőtt elrejtené a játékot a hosszú távú tárolás érdekében!

3. Vízálló játékok
Ha a játék elemmel működik vagy akkumulátorral rendelkezik, figyelnesen olvassa el az utasításokat a nedvesség elleni védelemmel kapcsolatban!
Minden játék mosható folyó víz alatt, de óvatosnak kell lennie a mosáskor, hogy a víz ne kerüljön a töltőportba és az akkumulátorokba. A játéknak azt a részét, amely a lehető legközelebb van a töltőnyíláshoz, vízzel vagy tisztítófolyadékkal megnedvesített nedves ruhával törölheti.

Az IPX4 és IPX5 szintek azt jelentik hogy alapszintű védelmet nyújtanak a nedvesség és a víz fröccsenésétől, az ilyen játékokat nem szabad vízbe meríteni vagy zuhanyozni. Az IPX6 szint garantálja a játék védelmét a zuhany alatt, de nem mély vízben való használatra tervezték. Az IPX7 védelmi szintű játék legfeljebb 30 percig képes ellenállni a vízbe merítésnek egy méter mélységig, így biztonságosan magával viheti a fürdőkádba. Felhívjuk figyelmét, hogy csak teljesen száraz játékot tölthet fel! Az elemek nélküli játékok teljesen vízállóak, így vízbe meríthetők.

4. A menstruációs csészék gondozása
A kényelmes adagolás érdekében használjon vízbázisú vagy víz-szilikon kenőanyagot! Cserélje ki a tálat naponta legalább kétszer (12 óránként) vagy szükség esetén gyakrabban. A tál cseréjekor öblítse le egy toiklinerrel folyó víz alatt. Ha nincs játéktisztító a közelben (például munkahelyen vagy nyilvános WC-ben), egyszerűen öblítse le a tálat tiszta vízzel, vagy akár törölje le nedves alkoholmentes ruhával! A ciklus után javasoljuk, hogy forraljuk a tálat 5-7 percig. mielőtt elrejtené egy tasakban a következő hónapig!

5. Hogyan válasszunk kenőanyagot?
A kenőanyagok különböznek attól függően, hogy milyen alapon készülnek. Kenőanyagok vannak víz, szilikon, víz-szilikon, olaj és víz-olaj bázisokon. A vízbázisú kenőanyagok univerzálisak, mert maszturbálhat és szexelhet velük – kompatibilisek a védelmi termékek és a szexuális játékok minden anyagával. Az egyetlen kivétel a poliuretán termékek, ezért ellenőrizze a vízbázisú kenőanyag kompatibilitását az ilyen termékekkel, ha együtt kívánja használni őket! (Ezt az információt fel kell tüntetni a kenőanyag palackján vagy a gyártó honlapján)
A vízbázisú kenőanyagok hidratálják a nyálkahártyát és összekeverik a természetes kenőanyaggal. Ha hipoallergén kenőanyagra van szüksége, válasszon olyat, amely nem tartalmaz glicerint!

A víz-szilikon kenőanyagok szintén sokoldalúak – kompatibilisek a szexuális játékok anyagával. A kiválasztott kenőanyag kompatibilitását ellenőrizheti a palackon vagy a gyártó honlapján.

A szilikon alapú kenőanyagok ideálisak a zuhany alatti szexhez, érzéki intim masszázshoz és simogatáshoz, valamint azok számára, akik a leginkább hipoallergén terméket keresik. Hosszú ideig nem száradnak ki és csúsznak, csúszóréteget hozva létre a bőr felületén. A szilikon kenőanyagok használhatók minden termékekkel, az ilyen kenőanyagok NEM kompatibilisek a szilikonból, TPD-ből és TPE-ből készült játékokkal, mivel a kenőanyagban lévő szilikon reakcióba léphet a játék anyagával, ami romlást okozhat.

Az olaj alapú kenőanyagok vonzóak lehetnek az olajtextúrák ínyencei számára – viszkózusak és csúszósak. A legtöbb olajos és víz-olaj kenőanyag azonban NEM kompatibilis a védőszerekkel és a szexuális játékszerekkel. Ellenőrizze a kiválasztott olajkenőanyag kompatibilitását! (Ez az információ megtalálható a kenőanyag palackján vagy a gyártó honlapján)

A kenőanyagokat szobahőmérsékleten, napfénytől távol tárolja! A lejárati idő magán a palackon van feltüntetve. Feltüntethető a kenőanyag lejárati ideje, vagy a felbontás utáni eltarthatósági idő – akkor a kenőanyagot a megadott időn belül fel kell használni! A felbontás utáni eltarthatósági időt a palackon 6M, 12M vagy 24M felirattal is jelölhetik (6, 12 vagy 24 hónappal a felbontás után). Javasoljuk, hogy írja be a nyitás dátumát a palackra jelölővel, vagy adjon hozzá emlékeztetőt a naptárhoz a megfelelő dátumról, amikor meg kell változtatnia a kenőanyagot!

Szex vagy maszturbáció közben adja hozzá a kenőanyagot amennyit jónak lát, és annyiszor, amennyit csak akar – nincs egyetlen helyes séma, mert mindenkinek megvannak a saját preferenciái! Kísérletezzen, hogy megtalálja a tökéletes kombinációt!

A szex után nem szükséges lemosni a kenőanyagot, mert biztonságos a bőrére, és a hüvely megtisztítja magát és egyensúlyban tartja a mikroflórát, de mindig lemoshatja a kenőanyagot, ha úgy érzi, hogy szüksége van rá. A vízbázisú kenőanyagokat meleg vízzel, a szilikon és olaj alapú kenőanyagokat pedig meleg vízzel és testtisztítóval / intim higiéniai termékkel, vagy szalvétával törölni a maradványokat – továbbra is javasoljuk a második lehetőséget, mert a fennmaradó szilikon kenőanyag emellett gondoskodik a nemi szervek bőréről.

6. A kenőanyagok kompatibilitása azokkal az anyagokkal, amelyekből a játékok készülnek
A játék anyagára és a kenőanyag alapjára vonatkozó információk megtalálhatók a termék csomagolásán, a gyártó honlapján és a weboldalunkon. Ha a játék szilikonból vagy TPD-ből (hőre lágyuló gumiból) készül, használhat hozzá víz- vagy vízalapú kenőanyagot.

Ha a játék TPE-ből (hőre lágyuló elasztomer) készül, akkor csak vízbázisú kenőanyagokkal használható. Különösen speciális viszkózus kenőanyagok készülnek maszturbátorok számára.

Ha a játék üvegből vagy fémből készül, bármilyen kenőanyagot használhat: vizet, szilikonot, olajat és hibrid alapokat.

7. Az előjátékról: stimulánsok, hosszabbítók, masszázsolajok és gyertyák
A stimulánsok (gélek, krémek, spray-k és szérumok) stimulálják a véráramlást a bőr felszínére, és bizsergő, hő- vagy hideg érzést keltenek, valamint növelik a nemi szervek érzékenységét. Alkalmazhatók a péniszre, csak a makkra, csiklóra, vulvára. Az alkalmazandó termék mennyisége az egyéni érzékenységtől és preferenciától függ, de mindig kis mennyiséggel kell kezdeni, majd utána várjon 2-5 percet. És ha a hatás nem elég erős, adjon hozzá további adagot! Az általános használati ajánlások a gyártó utasításaiban találhatók. Óvatosan ellenőrizze a stimuláns kompatibilitását védőtermékekkel és szexuális játékszerekkel; egyes gélek, krémek, spray-k és szérumok NEM kompatibilisek, de a webhelyünkön található termékek többsége kompatibilis, ezért mielőtt a terméket védelem céljából felhelyezné, vagy behatolással szexre váltana, távolítsa el a stimuláns maradványait, ha az utasítások javasolják! (A stimuláns kompatibilitására vonatkozó információk megtalálhatók a csomagoláson vagy a gyártó honlapján)

A masszázsolajokat és masszázsgyertyákat csak külső masszázshoz használják, NEM használhatók belső stimulációra vagy kenőanyagként. Ezenkívül az olajok elpusztítják a latex szerkezetét, ezért legyen nagyon óvatos, ha a masszázst olajokkal végzi, majd óvszeres aktussal folytatja! A masszázs gyertyák alacsony hőmérsékletűek, hogy ne égesse el a bőrt. Hagyja a gyertyát egy bizonyos ideig, hogy elegendő olaj olvadjon (átlagosan 20 perc), majd oltsa el a tüzet, és öntse a fűtött olajat a kezére és a bőrre a kezéből. Ha az olaj hőmérséklete kényelmes, akkor az olajat közvetlenül a bőrre öntheti. A kis gyertyák (30 ml) akár 5 órán át is éghetnek, ha nem ürítik ki az olajat, de ha a gyertyát kifejezetten masszázsra használja, a kanóc azonnal vagy többször is éghet. Ha a kanóc teljesen kiégett, és nincs mód a maradék olaj szokásos módon történő megolvasztására, akkor a gyertyát vízfürdőben megolvaszthatja.

A hosszabbító spray-t nemi közösülés előtt (5-20 perc, az eszköztől függően) kell alkalmazni az erektált péniszen. Az alkalmazandó termék mennyisége az egyéni érzékenységtől függ, általában 2-4 spray. Ha a hosszabbító kompatibilis az óvszerrel vagy a játékszerrel, néhány perc után viselheti a terméket, de ha a hosszabbító NEM kompatibilis, várjon, amíg a spray teljesen felszívódik a bőrbe (ha a hosszabbító gél formájában van, akkor a bőrbe masszírozható, és ha szükséges, szalvétával távolítsa el a maradékot)! (Az eszköz kompatibilitására vonatkozó információk megtalálhatók a csomagoláson vagy a gyártó honlapján)

8. Bőrtermékek gondozása
A bőr, amelyből a bdsm és tuha márkák készülnek, már speciális termékkel van impregnálva hosszú távú használatra, így nem igényel különleges ápolási termékeket. Ne mossa a termékeket vízzel, alkohollal és/vagy speciális bőrápoló termékekkel. A szennyeződés tisztításához elegendő óvatosan törölni a szennyezett területet enyhén nedves ruhával, vízbe mártva. A bőr fertőtlenítéséhez elegendő óvatosan törölni a termék kívánt részeit alkoholmentes antiszeptikus ruhával.
A bőrtermékeket közvetlen napfénytől távol tárolja! Az ostorokat, a floggereket  függő helyzetben kell tárolni, minden mást – szövetzsákokban.

9. Az ágynemű és a latex ruházat gondozása
A ruharuhákat és ágyneműket, harisnyákat és overallokat meleg vízben, finom eszközökkel és csak kézzel kell mosni. Ne használjon szárítót, a ruhaneműt levegőn kell szárítani, a harisnyát és az öveket előnyös vízszintesen szárítani.

Öltözködés előtt a latex ruházatot meleg vízzel kell mosni (a védő talkumpor lemosásához a felületről), várjon, amíg a termék megszárad, majd kezelje a ruházat belsejét speciális latex szerrel vagy szilikon kenőanyaggal, és vegye fel a terméket a testére. Előzetesen távolítsa el az összes ékszert a testről, és soha ne húzza meg a latexet öltözködés közben, hogy ne sértse meg!

A latex terméket óvatosan kézzel kell mosni kívülről és belülről meleg vízben folyékony szappannal, majd öblítse le a ruhákat tiszta vízben, és óvatosan rázza le a vizet! Lehetetlen dörzsölni és csavarni a latexet. Ne használjon szárítógépet vagy vasalót! Szárítsa meg egy fogason, először fordítsa ki a dolgot, és egy idő után vissza, csak szobahőmérsékleten! Mielőtt elrejtené a latexet a szekrényben, javasoljuk, hogy regeneráló port vagy talkumport alkalmazzon, hogy az anyag ne tapadjon össze!

10. A védőszerekről
Elhelyezés előtt mindig ellenőrizze a védőszer lejárati idejét! Javasoljuk, hogy kenőanyagot adjon hozzá, ha a terméket védelem céljából használja (gyakran a termékcsomagban lévő kenőanyag nem elegendő, ami túlzott súrlódást okoz, és a termék károsodik). Szex közben annyiszor adhat hozzá síkosítót, ahányszor szükséges, és ez teljesen rendben van:)

A védőtermékek kompatibilisek a víz, szilikon és vízbázisú kenőanyagokkal. De az olajok, a vazelin és a babaolajok nem használhatók – elpusztítják a termék anyagát és károsíthatják a mikroflórát.

Azt is javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy vízbázisú kenőanyagai kompatibilisek-e a poliuretán termékekkel a védelem érdekében! A poliuretán alkalmazási jellemzőkkel rendelkezik, és egyes kenőanyagokkal nem használható.

A védelmet szolgáló termékeket hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől távol tárolja! A védőszereket nem szabad 38 ° C felett vagy 0 Celsius foknál hűvösebb tárolni. Ne tartsa a biztonsági termékeket a pénztárcájában vagy a zsebében – a súrlódás minőségük romlásához vezethet.

11. Csatlakozás alkalmazásokhoz
Ahhoz, hogy egy játékot csatlakoztasson az alkalmazáshoz, be kell kapcsolnia az internetkapcsolatot és a bluetooth-ot a telefonon, valamint egy speciális bluetooth módot magán a játékon. Olvassa el figyelmesen az intelligens játékok kézikönyvét, ami általában részletezi, hogyan kell csatlakozni az alkalmazáshoz. Ha nem tudta csatlakoztatni a játékot a telefonhoz, vagy nem tartja a kapcsolatot, lépjen a telefon bluetooth-beállításaihoz, és szakítsa meg a párosítást, majd ismételje meg a párosítás folyamatát!

Ha Satisfyer eszközt csatlakoztat, magát a játékot is újraindíthatja, majd újra csatlakozhat. A játék alaphelyzetbe állításához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot 10 másodpercig, amíg 4 rövid, egymást követő rezgést nem érez (először 1 rezgés lesz, majd 2 rövid rezgés egymás után, majd 4 egymás után)!

12. Hiba- és jótállási információk
A játékra vonatkozó garancia az Ön telefonszámához kapcsolódik (vagy annak a személynek a telefonszámához, aki megvásárolta a játékot, ha például ajándékról van szó).

A boltunkból származó árukra garanciát vállalunk, amely megerősíti azt a kötelezettséget, hogy a terméknek nincs gyártási hibája. A garancia kiterjed a gyári hibára, a mechanikai sérülés nem tekinthető garanciális esetnek. A jótállási időszak alatt tartsa meg az eredeti játékdobozt, a dobozban lévő összes alkatrészt és a töltőt!