A gésagolyó az, amivel a párok is szívesen játszadoznak

A gésagolyó vagy más néven szexgolyó körül buja történetek keringenek azzal kapcsolatban, hogy valójában mire jó, kik használják, és hogyan lehet bevetni az ágyban. A különbség a legtöbb szexuális játékszer és a gésagolyó között, hogy ez valójában egészségügyi szempontok miatt, speciális edzésként is alkalmazható. A love balls szexkütyü, a kegel izmok erősítésére is alkalmas.

Az apró súlyokkal ellátott szerelemgolyók, a gömbök erősítik és rugalmassá teszik az intim izmokat, így a hüvely, a húgycső és a végbél izomzatát is. A gésák persze arra is rájöttek, hogy a golyók használata nemcsak egészségügyi előnyökkel jár, hanem a szexet is élvezetesebbé teszi. A teljes gésagolyó élvezet és hüvelyizom erősítő cikket itt olvashatod el:

A szexgolyó élvezetek kellemes mellékhatása, hogy növeli a nők szexuális aktivitását, fokozza a gyönyört, miközben a szex is könnyen színesíthető vele.

Szexgolyó, gésagolyó rendelés
Az intim shop webáruházából itt választhatsz gésagolyót

Gésagolyó személyes vásárlás
Intim Center szex shop üzlet Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

A hüvelygolyó, vagy gésagolyó nem más, mint kettő, zsinór segítségével összekötött golyó és az ehhez rögzített kihúzó zsinór. Nevével ellentétben nem csak gömb, hanem tojásdad alakú is lehet. A golyó belsejében apró súly található, amely a mozgás következtében, a falnak ütközve vibráló érzést vált ki. Ennek köszönhetően a hüvelyt összehúzásra készteti. Tehát az egyszerű szerkezettel komoly eredményeket és pozitív változásokat lehet megtapasztalni.

Hogyan használjuk a gésagolyót
Fő feladata a hüvely izmának erősítése és ezzel az inkontinencia megelőzése. Másrészt az alsótáji edzés koránt sem elhanyagolható, hiszen a nők számára fokozza az élvezetet szex közben és megnöveli az orgazmus hosszát. Megkönnyíti a szülést, illetve a kor előrehaladtával a gyengülő izmok ismét megerősíthetőek a golyók segítségével. A gésagolyó használatról cikk itt olvasható.

Mire figyeljünk?
Óvakodjunk a krómborítástól. Legyen szó bármilyen szexuális játékszerről vagy segédeszközről, nem ajánlott ezeknek a termékeknek a beszerzése és rendszeres használata, mivel a króm kopik és lepattogzik. Ez pedig nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem egészségügyileg sem biztató. Másrészt érdemes egy darabból álló gésagolyót választani, mert a ragasztott, összeillesztett részek széteshetnek az intenzív és rendszeres használat során.

Kezdőknek
Minél nagyobb, annál jobb. A gésagolyó használatának egyik célja a hüvely izmának erősítése. Azok, akik még csak most kísérletezgetnek, és először tapasztalják meg milyen érzés a golyó felhelyezése és fenntartása, könnyebben ráéreznek a technikára, ha egy méretes darabot választanak. A tojásdad forma szintén megkönnyíti a kezdők dolgát, mivel ahhoz jobban hozzá tud simulni a hüvely fala. Természetesen síkosító legyen a kezünk ügyében. Sokkal kellemesebb a felhelyezés és emellett segíti a mozgatást.

Haladóknak
Akárcsak más felnőtt játékok esetében, itt is nagy választék között keresgélhetnek a szexuális kalandok kedvelői. Méret, forma, súly és kialakítás mind megválasztható. Több hetes használat után, a második szintre lépve, a speciális technikák segítségével egyre ügyesebben kezelhetjük és mozgathatjuk a golyókat. Persze nem feltétlenül kell egyedül élveznünk a helyzetet. Remek vágyfokozó és izgató eszköz lesz bárki kezében, csak engedjük szabadjára a fantáziának az ágyban. Gésagolyók, szexgolyók nagy választékban források: Szexpláza, Napidoktor.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!