Felcsatolható dildó nőknek és férfiaknak is kapható

Mi az a felcsatolható dildó? A felcsatolható dildó egy olyan eszköz, amelyet a nők használhatnak a szexuális öröm eléréséhez. Általában olyan formában készülnek, mint egy hüvelyi játékszer, és általában vibráló módon működik. A felcsatolható dildók különböző alakokban, méretekben és színekben készülnek, mindegyiknek más és más célja van. A különböző felcsatolható dildók segítségével a nők különböző módokon élvezhetik a szexuális örömöt, különösen akkor, ha a dildók a testükre vannak rögzítve, ami lehetővé teszi számukra, hogy mozgás közben is élvezhessék a szexuális élvezetet.

Fekete szintetikus bőrhámmal felcsatolható semleges bőr színű pénisz, a vágyaid szabaddá eresztéséhez. A szexuális gyönyör élvezéséhez a fekete bőrhámot úgy alakították ki, hogy viselése kényelmes legyen. A pánt, vagy öve méretileg állítható. Az eres pénisz hossza 12-30 cm is lehet, az átmérője 2,5-8 centiméteres méret sávban mozog általában.

Megvásárolható az Intim Centerben, vagy megrendelhető a shopban itt.
Kétféle felcsatolható vibrátor létezik: üreges és normál. Előbbit férfiak használhatják, hogy “belebújva” kemény vibrátort varázsoljanak péniszükből. A különbség a normál vibrátorral szemben az, hogy itt nem kézzel kell használni a terméket, hanem a partnerünk felcsatolva használhatja.

felcsatolhato_dildo

Pántos szexjátékok
Azok, akik a BDSM stílusában akarnak szórakozni, egyre inkább napról napra válnak, és a legnyilvánvalóbb kiegészítők ellenére a játékok között a vezető a heveder. Lássuk, mi ez és mire használják. A pánt egy intim játék, amely övhöz vagy bugyihoz van rögzítve. Mind az azonos nemű, mind az ellenkező nemű párok használják. A női partnerek kizárólag játékokra használják, helyettesítve a férfi péniszt, ami kielégítheti a női igényt az ilyen örömre. Olyan párok is használják, akik új oldalról szeretnék megismerni egymást, annyira felderítetlen és csábító. Ebben a helyzetben az ember lehetővé teszi a lány számára, hogy a másik oldalról érezze magát, ez egyfajta bizalmi cselekedet, amelyről nem mindenki dönt.

Többféle típusúak, annak ellenére, hogy sokféle anyag, szín és forma létezik, amelyek sokszínűségükkel csodálkoznak. De lehetnek klasszikusak is, azaz öveken vagy szíjakon, és öv nélküliek, kizárólag nők számára. Kifejezetten úgy jönnek létre, hogy mindkét partner maximális élvezetet kapjon a cselekvés aktív és passzív résztvevőjébe való behatolás miatt. Szexboltunk ezeknek a lényeknek a legszélesebb választékát kínálja Önnek. A legfontosabb, hogy itt az ideje, hogy feszegessük a határokat és élvezzük ezt a gyönyörű találmányt!