Miért van szükség anális dugóra és hogy kell használni

Sokan, akik diverzifikálni akarják szexuális életüket, szexboltba mennek vásárolni. Az intim üzletek sokféle játékot kínálnak, amelyek közül a plug  análdugó, nagyon népszerű. Egy ilyen kényes tartozék megvásárlása előtt részletesen meg kell vizsgálni a termék jellemzőit és használati szabályait! Ez segít elkerülni a plug hibás használatát, és óriási örömet szerez.

A klasszikus dugó három elemből áll: egy hegyből, egy vékony lábból és egy széles alapból, amely korlátozóként működik. A széles alap megakadályozza, hogy a játék felcsússzon a belekbe, és a testmozgás során a helyén tartsa.

A szexi kiegészítő díszítőelemekkel is kapható: strasszok, tollak, szőrme lehet rajta. A dugó anyaga leheti szilikon, rozsdamentes acél, amelynek alján színes kő van: kék, piros és lila.

Ez az elegáns szexuális játék sima könnycsepp alakú, hegyes fejjel, amely a legkényesebb bevezetést biztosítja. A plug alján van egy poliéderes kő, amely különleges varázst és fényt ad a terméknek. Ha kiváló minőségű acélból készült, nem okoz allergiát, ideális az anyagokkal szembeni túlérzékenység esetén.

A használat célja, hogy örömet szerezzen. Figyelemre méltó, hogy mind az örömszerzés külön eszközeként, mind a további játékok előkészítéseként használható, mivel lehetővé teszi az izmok ellazítását nagyobb eszköz számára. Az orgazmus elérése szex közben a folyamat egyik kulcsfontosságú pontja, és az orgazmus nem kevésbé valóságos, mint az összes többi.

A Plug tökéletes mind azok számára, akik csak diverzifikálni akarják az intim élet rutinját, mind azok számára, akik ki akarják próbálni a szórakozást, de nem tudják, hol kezdjék.

7 szabály a dugók használatára

Az egyik legérdekesebb az anális szex erotikus játékai. Az ilyen típusú, kompetensen kiválasztott játék sok kellemes érzést adhat Önnek. De ne feledje a 7 alapvető szabályt a dugó használatára, ami kellemessé, fájdalommentessé teszi a folyamatot.

Először is fontos a mérete. A dugók mérete eltérő és 1 és 10 centiméter között mozog. Nem nehéz kitalálni, hogy a kis dugók kezdőknek alkalmasak, és nagyok a nagy méretet befogadók számára. Természetesen először érdemes kis méretű, kb. 3 cm-es dugót vásárolni Egy ilyen dolog biztosan nem okoz fájdalmat, és ha ez nem elég mérets az Ön számára, akkor nagyobb méretű modelleket választhat. A lényeg az, hogy ne vegyünk első alkalomra nagyot, hanem fokozatosan növeljük a játék átmérőjét.

A második szabály a kenőanyag jelenléte. A legfontosabb dolog egy kiváló minőségű kenőanyag megvásárlása, amely nemcsak kényelmesebbé teszi az alkalmazást de megvédi a sérülésektőől, és nem roncsolja a játék anyagát. Érdemes rögtön megjegyezni, hogy kenőanyagként nem lehet nyálat, bébi krémet vagy vazelint használni!

Harmadik szabály: Fokozatos bevezetés.
A végbélnyílás meglehetősen keskeny, és az odakerülő tárgyak éles merülése szakadásokat okozhat. A szexuális játékokat fokozatosan kell bevezetni a végbélnyílásba, hogy hozzászokjon a tárgy jelenlétéhez. A záróizmot lazítani kell, és ez csak lassú gyakorlással érhető el. A legtöbb dugó kúp alakú, ami lehetővé teszi, hogy finoman és fájdalommentesen kiterjessze a végbélnyílást.

A kényelmes pozíció a negyedik szabály. A dugó bevezetésének legmegfelelőbb pozíciói a testtartás, a térdelés és a medence hátrahúzása, guggolás vagy a hátán fekvő póz.

Az ötödik szabály a viselés ideje. Nemcsak az ágyban, hanem a testben való viselésre bárhol is használható. Ebből a célból feltalálták a speciális korlátozóval ellátott forgalmi dugók modelljeit. A szilikon dugó akár 10 órán át is lehet a szervezetben, és nem károsíthatja az egészséget. A fém- és üvegjátékok legfeljebb 5 órán át viselhetők. A polivinil-kloridot és a hőre lágyuló gumit nem szabad 3 óránál hosszabb ideig használni!
A hosszú távú kopás érdekében érdemes a legrugalmasabb modelleket választani, amelyek nem nehézek, mert a nehéz dugók túlságosan megnyújthatják a záróizmot.

A tisztítás szabálya. Természetesen minden használat után a plugot meg kell tisztítani! Ehhez a szokásos víz és szappan mellett használjon speciális fertőtlenítőszereket, amelyek nem teszik lehetővé a baktériumok megmaradását a játék felületén!

A hetedik szabály az alkalmazás gyakorisága. Ha sebek vagy fájdalmak vannak, akkor a következő alkalommal a dugó használatával várjon, amíg  meggyógyul! Ne vigyük túlzásba, de ne tagadjuk meg magunktól az örömöt sem!

Anális izgatás szexjátékokkal

A szexhez használt vibrátor egy intim játék, amelyet mindkét nem használhat. Ezzel az eszközzel elérheti a végbélnyílás kiváló minőségű stimulálását, és valóban teljes elégedettséget érhet el. Ezenkívül ez a játék segít partnerének felkészülni a szexre, és a végbélnyílást a kívánt állapotba fejleszteni. Sok pár szeretné kipróbálni a szexet, de sok oka és félelme van annak, hogy a kísérlet nem lesz sikeres. Az ilyen negatív tapasztalatok elronthatják az egész hangulatot. Egy kis vibrátor tökéletes a szex megnyitásához egy párban, hogy a legkíméletesebb és legsikeresebb legyen.

Ezek a játékok radikálisan különböznek méretükben és funkciójukban a szokásosaktól: alapvetően kisebb méretűek, anatómiai alakban különböznek, és korlátozóval vannak felszerelve, amely megvédi a játék belsejének bevezetését. A szex nemcsak egy nőnek, hanem egy férfinak is örömet okozhat. Az ügyesen kiválasztott férfi vibrátor vagy prosztata masszírozó megfelelő használat mellett felejthetetlen örömet és új érzéseket nyújthat választottjának.

Anál vibrátorok típusai
A sima alakú vibrátorok nagyszerű lehetőség kezdőknek. Hosszú formájúak és sima felületük van a leginkább fájdalommentes bevezetéshez. A játék sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy hüvelyi stimulációra is használhassa.
Bordázott vibrátorok – az ilyen típusú játékok felületét sok dudor, pont és szabálytalanság borítja a legérzékenyebb területek további masszírozásához.
A kettős vibrátorok a lányok játékmodelljei, amelyek két eljárással rendelkeznek a hüvely és a végbélnyílás egyidejű stimulálására. A kettős stimuláció sokkal gyorsabban segít elérni az erőszakos és fényes orgazmust.
Az antennákkal ellátott vibrátorok ívelt formájú és kis folyamatokkal rendelkező játékok – „antennák” az érzékeny területek pontstimulációjához.
Vibrációs ujjak – kerek formájuk miatt a stimuláció mellett dilatátorként is működnek, ami nagyon fontos a partner szexre való felkészítéséhez.
vibrátor tágulással – ezek a modellek körtével vannak felszerelve, amelynek állandó megnyomása növeli a játék méretét a behatolás után.

Függetlenül attól, hogy milyen személyes tapasztalata van a szexben, amikor játékot választ hozzá, egyértelmű célt kell kitűznie. Ha először szeretné kipróbálni ezt a fajta szexet, szerezzen be egy kis vibrátort 10-15 cm. Ha biztos benne, hogy elég tapasztalt ebben a kérdésben, akkor kereshet magának egy dimenziósabb modellt. Csak olyan jól bevált anyagokban bízzon, mint a PVC, a latex, a szilikon stb. Ne felejtsük el a kenőanyagokat, ezek a szex szerves részét képezik.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!