A csodálatos női orgazmus és fázisai, hogyan élvezz nagyokat?

A női orgazmus egy erőteljes és intenzív élmény, amely különböző fizikai, lelki és érzelmi érzéseket hoz létre. Az orgazmus során számos hormon és neurotranszmitter szabadul fel, amelyek segítenek az elégedettség és a nyugalom élményének növelésében. A női orgazmus lehet egyedülálló vagy párban megélt, és bizonyos esetekben akár több percig is eltarthat.

Az önkielégítés közbeni, vagy szex alatti orgazmus megélése az egyén sajátos tapasztalásától függően változhat. A női boldogság útján minden nőnek más élménye van. Maszturbálásnál és közösülésnél is fokozható az orgazmus szexjátékszerekkel. A női orgazmus, az élvezés kilenc lépcsője a Tao szerint:

1. A nő zihálni kezd.
2. A nő a száját használja, és hívogatóan kiölti a nyelvét a férfi felé.
3. Még aktívabb lesz, és erősen megragadja a férfit.
4. A hüvelyi izmai összehúzódnak, és még több hüvelyi váladék termelődik. A nő ezt a szintet „orgazmusként” azonosítja. A legtöbb nő ezen a szinten meg is áll, a férfiak pedig elégedetten hátradőlnek „jól végzett munkájuk” után. Viszont a rövid visszavonuló, valamint a nő testének leginkább megfelelő stimuláció újrakezdése után a nő könnyedén eljuthat a következő szintre.
5. Minden ízülete ellazul. Lehet, hogy  szeretné megharapni a férfit. A szexuális éhség újra hevessé válik.
6. A nő többet mozog, lábával, karjával igyekszik minél szorosabban átölelni a férfit, hogy a lehető legközelebb húzza magához.
7. Majd magánkívüli állapotba kerül, esetleg elkezd sírni (egyáltalán nem a fájdalom miatt), ezen kívül zsibbadtnak érezheti az ajkát és a karját. Elveszíti a tér- és időérzékét, sőt néha félelmet és bizonytalanságot is érez, hogy ezt nem tudja tovább folytatni.
8. Izmai teljesen ellazulnak és a lélegzetvétele egy pillanatra elakadhat vagy lelassulhat. Az ilyen szüneteket nyögések vagy kiáltások követik. Félhet a kilencedik szintre való lépéstől (amivel kapcsolatban az az érzése támadhat, hogy mindjárt elájul vagy meghal).
9. Gyakorlatilag „kis halálként” éli meg az orgazmust, és teljesen összeomlik. A kilencedik szinten ejakulálhat is. Azon tűnődhet, hogy fel tud-e állni egyáltalán. Ezen a szinten teljesen megadja magát a férfinak, és megnyílik neki.

Természetesen az egyéni megélések lehetnek mások, de ha jobban megvizsgáljuk főleg a 9. lépcsőt, érthető az, mikor juthatunk el igazán erre a pontra. Mennyi bizalom, megnyílás kell ahhoz, hogy ezt egy nő megélje, mennyi bizalom, megnyílás kell egy férfinak ahhoz, hogy ezt megadja.

9 tény a női orgazmusról, amelyek meglepik a férfiakat

Ha hinni lehet a statisztikáknak, a női orgazmus egy partnerrel egy szerencse stroke, amelyet nem mindenkinek adnak meg, és nem minden alkalommal, és átlagosan minden negyedik. Mert ha ez megtörténik, az úgy történik, hogy a férfiak irigylik a nőket! Íme, amit a férfiak szokatlannak találtak:
9 tény a női orgazmusról, amelyek meglepik a férfiakat.

1. Kifürkészhetetlen, mágikus képességgel vagy megajándékozva, hogy közvetlenül az első orgazmus után folytasd, és újat élj át. Legalább egy kicsit szünetet kell tartanunk.

2. Az orgazmus után úgy akarunk aludni, mint egy pohár meleg tej mézzel. És olyan vagy, mintha három csésze kávét innál. Azonnal meg kell vitatnia szó szerint mindent, ami az elmúlt hónapban történt velünk, minden tervet holnapra, holnaputánra és egész életében. Honnan származnak a hatalmak?

3. Az orgazmusod bonyolult, gyönyörű és izgalmas utazásnak tűnik. Ha megtervezi egy férfi útját az orgazmushoz, az csak egy egyenes vonal, amely felfelé és felfelé halad, majd élesen nullára csökken. A női orgazmus úgy néz ki, mint egy fejlődő akció, három mini-csúcsponttal, egy prológussal és beillesztett novellákkal a „Várj, ez a párna zavar” témában.

4. Olyan sokféle orgazmusod van – csak egy egész menü. Ha összehasonlítja a szexet a vacsorával, akkor a férfiak egyszerűen rendelhetnek „némi ételt”, és a nők választhatnak egy ételt. És ez nagyszerű.

5. Az orgazmushoz még a hüvelyedre sincs szükséged. Ez még észbontóbb. Minden orgazmusunk a péniszhez kapcsolódik. A nőknek csiklói orgazmusuk vagy akár mellbimbó orgazmusuk is lehet. Nem értjük, hogy van ez.

6. Meddig tarthat. Ugyanannyi időbe telik, mint egy korty vizet kortyolni, miközben megállított tekintettel spirituális utazást teszünk az ismeretlen világokon keresztül, ahonnan nem térünk vissza a régihez.

7. Tényleg tudsz sportolni? Örömmé változtattad az edzést. Kár, mert a férfiak ilyen képessége lehet a legjobb motiváció az edzőterem rendszeres látogatására, és mégsem kapjuk meg ezt.

8. Az a tény, hogy az orgazmusod kegyetlenül becsaphat téged: úgy tűnik, hogy hamarosan eljön – de sajnos. Természetesen ez megtörténhet egy férfival, de az orgazmushoz vezető utunk egyenes, és nem könnyű elfordulni tőle. Ez egy egysávos út egy sík sivatagon keresztül. Olyan, mintha a nők a dűnék mentén haladnának – fel és le, és néha az autó megfordul, és alig tér vissza a pályára. Nagyon csúnya a testedből, hogy ezt tedd veled.

9. Miért adod fel olyan könnyen a saját örömödet? A férfiak nem szeretnek megállni, amíg el nem készülnek, a nőknek pedig nem. Ne elégedjen meg azzal, amije van, és ne utánozza az orgazmust – győződjön meg róla, hogy valóban megtörténik. Mindig.

Mi a női orgazmus?

Orgazmus. Nagyon sok vonzerő van ebben a szóban. Ez egy édes és titokzatos szó. Az orgazmust a szexuális izgalom legmagasabb pontjának tekintik, amely után a felhalmozódott szexuális feszültség élesen felszabadul. Az orgazmust kifejezetten hatalmas érzések jellemzik. Véleménye szerint orgazmus esetén egy nő nem lesz képes nem felismerni. Azonban nem olyan ritka, hogy olyan kifejezéseket halljunk: „Van néhány kellemes érzésem, de hogy orgazmusról van-e szó, nem tudom”, „Mondja meg, kérem, orvos, mi legyen az orgazmus, majd megpróbálok válaszolni arra, hogy tapasztalom-e.”

Szóval mi legyen az orgazmus? Milyen jelek lehetővé teszik számunkra, hogy kétség és habozás nélkül mondjuk, hogy a tapasztalt érzések orgazmus?
Nehéz ezt a kérdést egyértelműen megválaszolni. Az orgazmus meghatározására vagy leírására tett kísérletek sokféle érzékelési lehetőséggel szembesülnek. A nők gyakran úgy írják le, mint a tudat pillanatnyi leállítását, amelyet egy rendkívül kellemes érzés követ, amely a csikló területén fordul elő, és az egész alsó hasra terjed. Hő és bizsergés jelenik meg a nemi szervekben, amelyek szintén elterjedtek az egész testben. És végül, a legtöbb nő a hüvely külső részének, a medencefenéknek és a rektális záróizomnak az izmainak ritmikus összehúzódását érzi, ami erős fizikai érzéseket okoz. Ezeket az összehúzódásokat néha „borzongásnak” nevezik. A.S. Puskin verseiben az orgazmust „az utolsó borzongás pillanatának” nevezte.”

A medencefenék izmainak összehúzódása az orgazmus meglehetősen gyakori tulajdonsága, a fő és talán az egyetlen objektív jel, amelyet rögzíteni, mérni lehet, és amely lehetővé teszi, hogy teljes bizonyossággal mondhassa: „Igen, ez egy orgazmus.” Az összehúzódások ritmikusak. Az orgazmus kezdetén az izmok nagy intenzitással és gyakorisággal összehúzódnak, az összehúzódások közötti intervallum körülbelül 0,8 másodperc. Ezután csökken a kontrakciók erőssége, időtartama és gyakorisága. A rövidítések száma nagyon eltérő lehet: 2-4 rövidítéstől 10-15-ig vagy annál többig. Ezeknek az összehúzódásoknak az erőssége és időtartama is változhat. Azonban, és fontos tudni, hogy a nő által az orgazmus során tapasztalt érzések és érzések intenzitása nem függ egyértelműen az izomösszehúzódások erősségétől, időtartamától és intenzitásától.

A medencefenék izmainak összehúzódása az orgazmus fiziológiai összetevője. Ez a meglehetősen szabványos fiziológiai reakció sokféle érzéssel jár és telített. A sokféleségük vezet ahhoz, hogy nem eléggé világos elképzelés van arról, hogy mi az orgazmus, hogy képtelenség egyértelmű meghatározást adni neki. Az orgazmust kísérő érzések, az érzelmi árnyalatok és a megfelelő érzések leírása a különleges, szokatlanul erős, élénk reakcióktól, az úgynevezett „felszállástól”, „szárnyalástól”, „robbanástól”, „eksztatikus lavináig” a sokkal lágyabb, kevésbé feszült és élénk érzésekig terjed, egészen a nagyon sápadt, érzelmileg jelentéktelen és néha még kellemetlen vagy fájdalmas is. Ezek az érzések és tapasztalatok nemcsak a különböző nőknél, hanem egy nőnél is eltérőek lehetnek az élet különböző időszakaiban és még a menstruációs ciklus különböző fázisaiban is, különböző partnerekkel, különböző körülmények között stb.

Az orgazmust kísérő érzelmi-érzéki aura jellege elsősorban pszichológiai tényezőktől függ, mint például a hangulat, a partnerrel való kapcsolat jellege, az öröm érzelmi várakozása, a nemi közösüléshez és a partnerhez való hozzáállás. A romantikus, szerető, meleg, kritikátlan hozzáállás a partnerrel szemben általában hozzájárul a tapasztalatok nagyobb élességéhez. A partner racionálisabb, pragmatikusabb nézete, még jó szexuális technikával is, az érzések élességének csökkenéséhez vezethet.

Így az orgazmus két összetevőből áll: fiziológiai és pszichológiai (a perineum izmainak összehúzódásának fiziológiai reakciója és érzelmi tapasztalatok). Mindegyikük különböző mértékben fejezhető ki. Néha, amikor erős összehúzódásokat érez, az érzelmek gyengén fejeződnek ki. Ez fordítva történik. Előfordulhat, hogy egy nő nem ismeri egyértelműen a összehúzódások jelenlétét, még akkor sem, ha azok az orgazmus során jelen vannak. Ebben a helyzetben az érzelmi tapasztalatokra kell összpontosítania. Az orgazmikus érzések meglehetősen sajátosak, nehéz összetéveszteni őket, és egy nő érezheti az orgazmust, „felismerheti” azt, anélkül, hogy összehúzódásokat érezne. Másodlagos szerepet játszanak ebben a helyzetben.

Kétségek: „Ez egy orgazmus?”, mint általában, az érzelmi összetevő gyenge kifejezéséhez kapcsolódik. Olyan esetekben is megjelenhetnek, amikor a szexuális érintkezés során fellépő érzések nem felelnek meg a vártnak. Még mielőtt egy nő megtapasztalta volna az első orgazmusát, amikor egy partnerrel kommunikált, gyakran már hallott vagy olvasott valamit azokról az érzésekről, amelyeket állítólag kísérnie kell. Gyakran ezek meglehetősen lelkes vélemények, néha feltaláltak, még gyakrabban jelentősen javultak, vagy sok éven át az egyik legemlékezetesebb orgazmust írják le. Az emberi természet az, hogy emlékezzen a legélénkebb érzésekre, amelyek nem mindig merülhetnek fel, nem ismételhetők meg mindig, és még inkább nem tarthatók mindig változatlan állapotban. Ebben a tekintetben az orgazmussal kapcsolatos elvárások jelentősen túlbecsülhetők. Az elvárások be nem tartása csalódásokat, alacsony hangulatot okoz, és ezek viszont tovább csökkentik az érzések fényességét az orgazmus során.

Egy nő, aki aggódott az orgazmus során a „rossz”, „elégtelen”, „elhalványult” érzések miatt, azt mondta, hogy ifjúságában sok szerelmi regényt olvasott, amelyekből az orgazmus ötletét egy másik személy szokatlanul erős feloldódási érzéseként származtatta, esetleg eszméletvesztéssel, a lábak gyengeségével és az „égbe repülés” érzésével, „csillogó csillagokkal”. Arra számítottam, hogy az ember iránti szeretet, valamint a „különleges férfias tulajdonságai” garantálják az ilyen érzések megjelenését.

A szexuális tevékenység megkezdése előtt a maszturbáció során többször is orgazmust tapasztalt, kellemes érzések kíséretében, de nagyon messze a várttól. A szexuális élet egy fiatalemberrel kezdődött, akivel mélyen szerelmes volt, az első nemi közösülésnél nem merült fel orgazmus, de a partner a csikló kézi stimulációjával érte el. Az orgazmus nem úgy történt, ahogy a beteg várta, és sápadt volt, és egyáltalán nem a várt módon. Súlyos csalódást tapasztalt, volt egy érzés, hogy a partner „nem illik”, egy idő után az orgazmust nagy nehézségekkel kezdték elérni, fájdalmas érzések kíséretében.

Sok nő észreveszi, hogy az orgazmikus érzések élénkebbek a partnerek érzelmeinek intenzitásának pillanataiban. A szexuális és erotikus témákról folytatott beszélgetések, erotikus gondolataik és fantáziáik nyílt megvitatása gyakran fokozza az érzékiséget és különleges fénnyel színezi a hétköznapi testi érzéseket. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy egy nő szereti a fülét. Ez a kifejezés közvetlenül kapcsolódik az orgazmushoz.

Így egy nő érzelmi állapota hozzájárulhat ahhoz, hogy még enyhén kifejezett fiziológiai reakciók (a medencefenék gyenge, kis izomösszehúzódásai) esetén is az orgazmust erősnek és nagy elégedettséggel járónak fogják érzékelni. Az ellenkezője is lehetséges.
Az orgazmus nemcsak a nemi szervek, hanem az egész test reakciója is. Az orgazmus során a bőr intenzív vörösödése, az egész test izmainak fokozott feszültsége van. Lehetséges izomgörcsök és a végtagok görcsei, rövid távú zsibbadás érzése az egész testben.

Az arcizmok akaratlan összehúzódása az orgazmus során jelentősen torzíthatja az arcvonásokat, „szexuális grimaszokat” hozhat létre, amelyeket a partner az elégedetlenség, a fájdalom, a kellemetlen érzések kifejezéseként érzékelhet. Tudnia kell, hogy az arcvonások torzulása akaratlan reakció, amely magas szintű izgalmat, a tapasztalatok őszinteségét, az érzések mélységét és intenzitását jelzi. Egyes nők nagyon aggódnak a „csúnya” ellenőrizhetetlen grimasz lehetősége miatt, attól tartva, hogy a partner ilyen reakciót illetlennek, nem vonzónak talál, csúnyának látja és kiesik a szerelemből.

Az ilyen félelmek és aggodalmak arra kényszeríthetik a nőt, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje a nemi közösülés során az arckifejezést, a testtartást stb., Ami nagymértékben gátolja a szexuális reakciók kialakulását, és gyakran az oka annak, hogy a nemi közösülés során visszatartják az orgazmust, majd a kellemes érzések hiányát a nemi közösülés teljes folyamata során. Másrészt egy nő őszinte érzéki reakciói a nemi közösülés során, beleértve az arcvonások szexuális torzulását is, nagyon erős szexuális ingert jelenthetnek a partner számára.

Az egyik nő, nagyon vonzó magának, kifejezett nehézségeket tapasztalt az orgazmus elérésében. Orgazmusa rendkívül ritkán fordult elő (elszigetelt esetek), annak ellenére, hogy férje előzetes simogatást végzett, változatos, intenzív, hosszan tartó szexuális stimulációt használt. A szexuális kapcsolat helyzetének részletes megvitatása és tisztázása után arról számolt be, hogy közben folyamatosan a figyelem zónájában marad, és számos saját reakcióját ellenőrzi. Kényelmesebb lesz pontról pontra felsorolni őket.

– Először is, az intim kapcsolatok során szükségesnek tartotta a fej helyzetének figyelemmel kísérését – az állát kissé fel kell emelni, hogy a második álla ráncai ne legyenek észrevehetők.
– Másodszor, jobb, ha az arcot a profilban a férjhez fordítja – akkor saját véleménye szerint szebbnek tűnik.
– Harmadszor, vissza kell húzni a gyomrot, mivel nem elég lapos, és még jobb, ha takaróval fedjük le, és egyáltalán nem mutatjuk meg.
– Negyedszer, figyelemmel kell kísérni az arc kifejezését, mérsékelten szenvedélyesnek kell lennie, de túlzott mértékűség nélkül, elrontva a jellemzőit.
– Ötödször, a kontrollnak a frizurára is ki kell terjednie, arra, hogy a haj szétszóródik a párnán. És így tovább.

Nem meglepő, hogy egy ilyen gazdag „munkaerő-aktivitással”, hogy nyomon kövesse és beállítsa ezeket a paramétereket, ez a nő nem tudott pihenni és örömmel érzékelni a simogatásokat, a szexuális stimulációt, elvonta a saját érzéseit. Innentől kezdve nehézségek merültek fel az orgazmus elérésében.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!