Vibrátorok használata pároknak a mennyei kéjhez

Vibrátorok alkalmazása pároknak. A legtöbb pár vibrátort úgy tervezték, hogy stimulálja mindkét partnert szex közben. De az alkalmazási terület sokkal szélesebb. A pároknak készült szexjátékok lehetővé teszik, hogy sok különböző intim elképzelést valósítson meg. A gyakorlatban is kiderül, hogy ez egy univerzális játék a különböző fantáziákhoz.

Leggyakrabban a modell hasonló a V betűhöz, vagy U betűhöz hasonlít. Ívelt test egy vagy két motorral. Az egyik a nő csiklójára simul, a második a hüvely belső falán lévő G-pontot masszírozza. Ebben az esetben a játék nem zavarja a hüvelyi érintkezést. A pénisz mellécsúszik a hüvelyben lévő ághoz és korlátozás nélkül mozoghat. De a párvibrátor klasszikus V alakja nem az egyetlen forma. A párok nagyon gyakran használnak más modelleket.

Pároknak vibrátorok? A vibrátorok különösen jó ajándék lehetnek a pároknak. A vibrátorok segíthetnek abban, hogy fokozzák a szexuális élményt, és különféle ötleteket kínálnak a pároknak a szerelmi életük felfrissítéséhez. A vibrátorok különösen jó pároknak, mivel lehetővé teszik, hogy együtt élvezzék az együttes játékot. A vibrátorok segíthetnek abban is, hogy a nők könnyebben elérjék a orgazmust.

Hogyan használhatók az eszközök?

A rezgés alkalmas az orgazmus elérésére akár partner nélkül. Segít enyhíteni a feszültséget, megtapasztalni az orgazmust. A szexeszközzel történő maszturbáció nagyon szórakoztató, néha kiderül, hogy egymás után többször is megtapasztalja az öröm csúcsát.

Nőknél – csak helyezzen egy vibrátort a csiklóra, és az üzemmódok megváltoztatása közben érje el a csúcsot! Vagy helyezze be a játékot, ha a forma megengedi, és élvezze a mozdulatokat!
Férfiaknál – a stimulátort helyezze a herezacskóra, és kezével vagy más szexuális játékkal stimulálja a péniszt!

A virtuális szex vibrátorokkal érhető el, amelyek szinkronizálódnak az okostelefonok alkalmazásaival. Az ilyen eszközöket távolról lehet irányítani, és az irányítást a világ bármely pontjáról át lehet adni egy személynek. Ebben az esetben csatlakoztathatja a kamerát, hogy érdekesebbé tegye.

Párosan használható szexjátékokkal részt vehet távoli játékokban kedvesével. Vagy idegenekkel, ami szintén lenyűgöző. Ha a játék távirányítóval rendelkezik, akkor azt bárhol használhatja, nem csak az ágyban. Egy kis tárgyat könnyű elrejteni a női bugyiban, és bármikor bekapcsolhatja a játékot. Nagyon izgalmas lesz. Ez a vibrátoros bugyi, ami fehérneműből és vibrátorból áll.

A szex shop páros szexkütyü készüléket maga a nő, vagy esetleg a partner vezérelheti. Ugyanakkor mások nem fognak tudni erről semmit, mert az eszközök csendben működnek. Használata közben akár dolgozni is lehet.

A V-alakú játékok segítenek a kettős behatolás érzésében. A vibrátort a csiklóra és a hüvelybe helyezik, és a férfi behatol a végbélnyílásba. A játék kisméretű, így a maximális kitöltés érzése nem várható, de az élmények még így is kirobbanóak lesznek.

Ilyen érintkezés esetén a férfi nem fogja tisztán érezni a rezgést, csak gyengén, a bélfalon keresztül. De a nő sokkal kellemesebb érzéseket fog tapasztalni.

  • A V-alakú játék kiegészítheti az orális simogatásokat. Ez olyan művelet, amelyet meg lehet tenni az eszközzel. Amikor a  játék a herezacsra van téve, a rezgései fokozzák az érzéseket. Ebben az esetben a nő a szájával simogatja magát a péniszt, és kezével megváltoztathatja a rezgési sebességet, vagy kissé mozgathatja a vibrátort.

Annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen, hogy kellemes csúszás legyen a testen, érdemes egy kis kenőanyagot adni a készülékhez. Ideális ízre finom kenőanyag alkalmazása, hogy amikor belép a szájba, ne okozzon negatív érzéseket.

A párok vibrátora univerzális szexuális játék. Sok kellemes kísérletet hajthat végre. És az is lehetséges, hogy különböző pózokban alkalmazzuk. A modern modellek jól hajlanak, alkalmazkodnak a testformákhoz. Használatuk minden pár számára ajánlott!