Sok férfinak vibrátor van a fenekében, szex vagy maszturbálás közben

A férfiaknak aranypontja egy gesztenye méretű mirigy, ami a testen belül, a húgyhólyag alatt helyezkedik el és úgy hívják, hogy prosztata. A végbélnyílás és a prosztata erogén zónák, és szex vagy önkielégítés közben sok pasi vibrátort vagy análdugót dug a fenekébe. Az élvezéshez vezető út, az ejakuláció mértéke és az élvezés maga szinte földöntúlian kéjes.

Az anális résznél rengeteg idegvégződés fut össze, amik izgatás hatására intenzív orgazmus idéznek elő. Azok, akik már átélték ezt a kéjes érzést, határozottan állítják, hogy teljesen más, mint a hímvesszőjük stimulálása okozta öröm.
Análszex közben különleges prosztata pontot a végbélnyíláson keresztül lehet elérni. Ez történhet ujjal is, de jobb ha inkább egy speciális segédeszközt férfi vibrátort használsz erre a célra. Erre főként akkor lehet nagy szükséged, ha épp nincs megfelelő partnered a szexuális együttlétekhez és magadnak kell megoldanod a kielégülést.

  • A végbélbe hatoláshoz jól jöhet egy prosztata vibrátor, aminek használatával könnyedén elérheted, stimulálhatod a férfi G-pontodat, sokan a g-pont vibrátorokat kedvelik.
    Az anális játékok alkalmával érdemes kéznél tartani olyan síkosítót, ami speciálisan az ánuszra lett kifejlesztve. Mivel itt az izomzat nagyon kötött, így előfordulhat, hogy a prosztata vibrátor behelyezése és mozgatása nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolod.

Ha a popónyílás környékére anál síkosítót kensz, akkor nem fogsz akadályokba ütközni.A férfiak közül rengetegen élnek a maszturbáció lehetőségével, még akkor is, amikor boldog párkapcsolatban élnek. Ennek az a magyarázata, hogy az erősebbik nem képviselőinek általában gyakrabban van szükségük az orgazmus átélésére, mint a nőtársaiknak. Ez viszont hamar előidézheti, hogy a maszturbáció unalmassá, hétköznapivá válik. A prosztata vibrátor használatával azonban egy kis izgalmat lehet vinni az örömszerzésbe akkor is, ha csak egyedül veszel részt benne.

Az ánusz izgatásának gondolatától sok férfi ódzkodik, holott erre semmi sem szolgáltat okot. A felvilágosult gondolkodásnak köszönhetően ma már mindenki úgy oldja meg a kielégülést, ahogy csak akarja. A férfi popó izgatása leginkább ujjal kezdődik. A partner prosztata masszázst ad, vagy a pasi saját magának izgatja a záróizmot, és a végbélnyílást.

Párban, egyedül, segédeszköz használatával, de már a leszbikus és homoszexuális együttlétek is elfogadottá váltak. A prosztata vibrátor alkalmazása egy lehetőség a sok közül, ami maximális élvezetet nyújt.

Sok nő és férfi szeretné kipróbálni ezt a szexpózt. A férfiakat az tartja vissza, hogy meleg dolognak tartják, vagy partnere biszexnek fogja tartani. A bevállalós pasiknál ez is lehet a szex egy része, amikor nő dug férfit felcsatolható dildóval.