Intim pénisznövelő termékek, hogy meglegyen a kellő méret

Számos mód van a pénisz méretének növelésére műtét nélkül. Ezek lehetnek rövid távúak és állandóak is. Az állóak a következőkre oszthatók:

Krémek és gélek masszázshoz és nagyításhoz. Képesek fokozni az erekciót. Különleges összetételük miatt ezek a termékek erős véráramlást okoznak a péniszbe, ami pozitív hatással van  méretére és gerjesztési állapotára. A pénisznövelő krémek és gélek rövid távra használhatók közvetlenül a nemi közösülés előtt. A tartós hatás érdekében a pénisz rendszeres edzése és masszázsa szükséges négy-hat hónapig.

Az egyik kedvenc a Titan Gel, amit rendelni és személyesen vásárolni is lehet az INTIM CENTER szexshopban.

Vákuum- és hidroszivattyúk. Speciális péinszpumpa eszközök, amelyek szivattyúval ellátott lombikok, amelyek belsejében vákuumot hoznak létre, ami aktív véráramlást okoz a pénisz üreges testébe. A péniszt a lombikba helyezzük, majd fokozatosan szivattyúzzuk ki a levegőt a kézi szivattyúval! A pénisz szivattyúk mind az erekció ideiglenes fokozására, mind a krémekkel és gélekkel párhuzamosan végzett állandó edzésre használhatók. A szivattyúk lehetnek levegővel, vízzel, manuálisan vagy automatikusan működőek.

Az orvosi pénisznagyobbító hosszabbítók. Olyan eszközök, amelyek a pénisz meghatározott helyzetben történő nyújtására szolgálnak. Különleges kialakításúak, fémcsapokkal és a fejhez való szorítóval. A hosszabbítókat állandó és rendeszeres edzésre tervezték a pozitív eredmény elérése érdekében, de a sima férfi maszturbátorok is sokat segítenek.

A péniszre húzható hosszabbító,  extender. Ezek a pénisz méretét változtatják a kívánt méretre. Növelhetik a pénisz hosszát és átmérőjét is. A főszerep mellett a fúvókák további stimulációt okozhatnak mind a felület változatos textúrája, mind a termék alján rezgéssel rendelkező speciális stimulátorok segítségével. A vibrációs stimulátor jelenléte pozitív szerepet játszik a szex minőségében és időtartamában. Gyakran a péniszen lévő rátéteket használják újrafelhasználható óvszerként is.

A péniszprotézis. Ez pántszalag analógja a férfiak számára. Ez egy üreges belső rész, amely hevederekhez vagy speciális gumipántokhoz van rögzítve. Ez a termék lehetővé teszi, hogy más méretet produkáljon meg partnere számára. Ezenkívül a péniszprotézis segít kielégíteni partnerét még merevedési zavar esetén is, a stabil erekció miatt.

A pénisz meghosszabbítására és megvastagodására irányuló műtétek

Péniszhosszabbító műtét (ligamentotomia) – A pénisz meghosszabbítására szolgáló műtét a leghatékonyabb módja a pénisz méretének növelésére. Átlagosan a pénisz, miután 2-4 cm-rel hosszabb lesz A hosszabbító rendszeres használata több hónapig további 2-4 cm-rel növeli a méretet.

A péniszsebészeinek meghosszabbítása a legtöbb esetben férfi kérésére történik. A sebészeti beavatkozás orvosi indikációi közé tartoznak a veleszületett patológiák és sérülések. Sok férfi azonban pszichológiai kényelmetlenséget tapasztal, ha kis méretűnek tartják. A pénisz hosszával való elégedetlenség szexuális problémákhoz és az életminőség csökkenéséhez vezethet. A negatív tényezők kiküszöbölésére, az önbizalom helyreállítására megoldás egy egyszerű művelet, a pénisz meghosszabbítása. Fizikai eszközökkel is lehetséges, mint például a péniszpumpa vagy más néven vákuumpumpa:

Módszertan – A pénisz meghosszabbítása érdekében műveletet hajtanak végre a felfüggesztő szalagon. A műtét során levágják, majd varratokat alkalmaznak. Ez az eljárás lehetővé teszi a pénisz meghosszabbítását a gerinccsont alól, ezáltal növelve annak hosszát.
Az ínszalagos készülék szövetei képesek gyorsan regenerálódni. Ha a beteg nem követi a szakember ajánlásait, a szalag együtt nő, és a hosszabbítás hatása eltűnik. Az eredmény megszilárdításához több hónapig húzóhosszabbítót kell viselnie! Minden beteg számára külön-külön készül.
A pénisz sebészeti meghosszabbítása körülbelül fél órát vesz igénybe, általános érzéstelenítéssel történik. A sebész hozzáférést biztosít a szövetekhez a herezacskóban lévő kis bemetszéssel, amely gyorsan gyógyul anélkül, hogy hegeket hagyna. A beteg két-három napig marad a kórházban, majd az orvos elmagyarázza neki a hosszabbító viselésének szabályait, és egyéni rehabilitációs programot dolgoz ki.

Péniszhosszabbító műtét
A pénisz sebészeti megnyújtása akkor szükséges, ha a pénisz hossza az erekció állapotában kevesebb, mint 12 centiméter. Úgy véljük, hogy ez a mutató a norma szélsőséges határa alatt van. A probléma operatív megoldása lehetővé teszi, hogy önbizalmat szerezzen, megszabaduljon a komplexektől, és teljes értékű embernek érezze magát.

A műveletet ligamentotomiának nevezik. Az eljárás során a sebész keresztezi a pénisz támasztó szalagját, mélyen leereszkedik a medencébe, csontjaira rögzül, vagy implantátummal rögzíti a szalagot. A következő lépés a pénisz belsejének kihúzása.
Az Andrológiai Tanszéken dolgozó szakemberek új technika szerint végzik a pénisz műtéti meghosszabbítását. Magas professzionalizmust igényel, bonyolultabb, mint a szokásos eljárás. Orvosaink azonban már számos sebészeti beavatkozást végeztek, garantálhatják a biztonságot és a hatékonyságot.

A pénisz megvastagodása

A pénisz megvastagodása az egyik legnépszerűbb művelet a férfi intim sebészetben. A művelet célja a pénisz tengelyének átmérőjének növelése. Jelenleg számos módszer és technika ismert és leírt a pénisz megvastagítására.

A pénisz megvastagodása kollagén mátrixszal
A pénisz megvastagodása kollagén mátrixszal – egy kollagén mátrix felszerelése a pénisz tengelyére, két henger formájában, kivágással a húgycső helyén. A mátrix falvastagsága 3-4 mm. A mátrixok telepítésének lényege, hogy elindítják a kötőszövet kialakulásának folyamatát. A mátrix 3-6 hónapon belül feloldódik, helyén saját szövet képződik. A pénisz megnagyobbodásának hatása a mátrixok használatából egyéni, és eltérő lehet. A posztoperatív időszak 2-3 hónap. A nemi közösülés a mátrix teljes reszorpciójáig korlátozott.

Gél implantátumok telepítése a pénisz megvastagítására
A pénisz megvastagodására szolgáló gélimplantátumok telepítése új módszer a pénisz megnagyobbítására (megvastagítására). Jelenleg kísérleti műveleteket hajtanak végre a pénisz megvastagítására. A módszer lényege, hogy gélimplantátumokat telepítenek a törzs és a pénisz bőre közé a háti felszínen, aminek következtében a pénisz megvastagodik. A gél implantátumok beszerelésének működése reverzibilis – az implantátumok bármikor eltávolíthatók.

A pénisz megvastagodásának módja
Jelenleg általános módszer a pénisz megvastagítására. A pénisz megvastagodásának módszereit egyedileg választják ki és megvitatják a beteggel. A pénisz egy funkcionális szerv, amely változtatja méretét és térfogatát. A növekedés kérdése továbbra is összetett, és bizonyos következetességi módszert igényel. Ha a beteg meg akarja hosszabbítani és vastagítani a péniszét, átfogó pénisznagyobbítást kaphat. Először hajtson végre egy műveletet a pénisz meghosszabbítására, egyidejűleg növelve a glans péniszét. A hosszabbító további kopása következtében a szalagmentotomia után a pénisz tengelyének megvastagodása következik be. Hat hónap elteltével kollagén mátrixokkal érik el a pénisz megvastagodását.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!