Az üveg dildó a legbiztonságosabb behelyezhető szexjáték

A vibrátor vagy dildó kiválasztásakor a lányt számos paraméter vezérli. Természetesen a játéknak izgatónak kell lennie, vizuálisan nagyon vonzónak, kiváló minőségűnek kell lennie. A vibrátor anyaga ebben az esetben döntő szerepet játszik. A szilikon és az ultrabőr jó, de szilárdságban és higiéniában még mindig rosszabbak, mint az üveg. Ha kemény kakast szeretnél érezni magadban, akkor rendelj egy üveg vibrátort. Ez egy különleges esztétika, amely semmihez sem hasonlítható. Egy ilyen eszközt kellemes a kezedben tartani, de ezen felül azonnal érezni szeretnéd benne.

Az üveg dildót használhatod hidegen, felmelegítve vagy szobahőmérsékleten, rezgő péniszgyűrűvel, vagy anélkül, síkosítóval vagy síkosító nélkül, hálószobába vagy fürdőben egyaránt. Csak rajtad múlik, hol szeretnéd megtapasztalni kényeztetését. Az üveg dildó a legbiztonságosabb behelyezhető szexjáték.

Az üveg, anyaga miatt anti-allergén, és nem porózus, ezért extra biztonságos mindenki számára. Az üveg szexjátékok mosogatógépben, vagy csak vízzel és szappannal is egyszerűen tisztítható. El tudod képzelni, hogy az üveg szexuális játékszerek micsoda hibátlan és sima, súrlódásmentes szexuális érzést, kényeztetést nyújtanak?

Ha volt már részed hasonlóban, biztosan odáig leszel ezért a dildóért, ha pedig még nem éltél át ilyen fajta kényeztetést, mindenképp próbáld ki! Könnyen irányítható, akár anál behatoláshoz is kiváló.

Mi az az üveg dildó?

Az üveg vibrátor egy mesterséges pénisz egyetlen üvegdarabból. Nem talál semmilyen varratot, szabálytalanságot, töredéket, ezért ne féljen ilyen eszközt használni. Az üveg vibrátor abszolút sík felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyen és kellemesen behatol a testbe. Egy ilyen intim játék nagyon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre – ez egy másik értékes tulajdonság. Egy másik fontos szempont az egyszerű tisztítási folyamat.

Anális üveg dildó
Az üvegfalosszok felületén nincsenek ráncok, mint például a valósághű vibrátorok. Azonnal megtisztítható folyó víz alatt, ami azonban nem mentesít egy speciális tisztítószer használata alól.

A sajátosság, amelyet vásárlás előtt szem előtt kell tartania, az az, hogy az üvegfaluszok nemcsak merevek, hanem merevek is, ezért nem tudják megváltoztatni a dőlésszöget. A megvásárolt játék nem tud deformálódni és rugalmassá válni – ez nem jó vagy rossz, ez csak egy tény, amelyet figyelembe kell vennie.

Milyen típusok vannak?
Az üveg vibrátorok a szexjátékok nem túl nagy kategóriája. Ennek ellenére számos fajtát tud megkülönböztetni:

A G-ponthoz – legyen egy kemény nyél, amely a végén enyhén ívelt, így behelyezheti a játékot a hüvelybe, és elérheti annak elülső falát;
Classic – hosszúkás vibrátorok, könnyítés nélkül. Nagyon stílusosnak tűnnek, és első pillantásra nem is adják ki a valódi célt;
Reális – átlátszó falloszok, amelyeken azonban a fej és a herezacskó sejthető;
Dombornyomott – a törzs felületén minta található a további stimulációhoz;
Kétoldalú – az ilyen modellek különböző végződésekkel rendelkeznek. Például egy sima és bordázott vég kombinálható. Az értékesítésben is megtalálhatók olyan modellek, amelyekben egyrészt a pénisz szokásos feje, másrészt a fenékdugó.

Az üveg a szexjátékokban

A Szexpláza is ír cikket az üveg dildókról, merészebb képeket is látni a használatról. Az üveg szokatlan tervezési fejlesztések, szokatlan formák és a gyártás új megközelítése. Az üveg elegánsnak, szokatlannak tűnik, aminek következtében a fallosz szexi, erotikus stílust szerez. Mindegyik vonzó és szép a maga módján, saját egyedi teljesítményével, alakjával, méretével vagy színével rendelkezik. Az üveg lehetővé teszi, hogy diverzifikálja intim életét a hőmérséklettel való játék révén. Az ilyen termékeket melegítheti, vagy hűvös, új érzelmeket tapasztalva.

Tudja, hogyan lehet diverzifikálni a szexuális életét? Csak hozzá kell adnia néhány pikáns lelkesedést. Az erotikus fantáziák teljesítéséhez sok különböző eszköz létezik. De aszexuális játékok között különleges szerepet tölt be a gyönyörű üvegből készült étel, amelyet mind önellátásra, mind partnerrel való szerepjátékokra használhat. Az üvegből készült falloszok nagyon tartósak, nem hajlanak, és csak rájuk nézve izgathatnak.

Az ilyen dolgok nem csak a hétköznapi típusok egyike, amelyek minden szexboltban bővelkednek. Ez egy igazi elit kézzel készített termék, futurisztikus dizájnnal. Az üveg falloszok egyedi díszítése biztosan vonzza a figyelmet, és nem hagy közömbösséget. Ezenkívül a szexboltunkban található ilyen elegáns termékek meglehetősen megfizethető áron rendelkeznek ügyfeleink számára.

Mi a különleges az üveg falloszokban?
Az üvegnek számos fontos tulajdonsága és előnye van, amelyekről nem mindenki tud:
– Nem törnek vagy repednek (ütésálló üvegből készülnek);
– Nagyon könnyen tisztítható (bármilyen enyhe mosószerrel);
– Kiváló kialakítású (kézzel készítette a mester);
– Melegíthetők és hűthetők (hőálló anyag);
– A tárolás során szerények (polc a fürdőszobában vagy a fedélen);
– Nem fél a fertőtlenítőszerektől és kenőanyagoktól (nagyon értékes tulajdonság);
-Ne gyűjtsön káros baktériumokat (a nem porózus szerkezet miatt);
– Az orvosok ajánlják (a vérkeringés növelése érdekében).
– Vonzó design
Az egyedi szexuális játékokat kézzel, speciális üvegből készítik a különböző országok vezetőgyártói. Rendkívül népszerűek a vásárlók körében, akik értékelik a luxust egyszerű dolgokban. Ezek a termékek csodálatos kialakításúak, szokatlan színekkel.

Szinte minden modell felületét különböző megkönnyebbülési spirálok, pattanások vagy masszázspontok tarkítják, amelyek világosabban stimulálják a nemi szerveket. Vannak lehetőségek szívvel, fogantyúval, gyűrűvel vagy hóvirággal a fejekben. Az üveg szinte minden példánya szatén vagy bársony fedéllel van felszerelve.

A szex nyalóka tökéletesen sima felületének köszönhetően a kenőanyag meglehetősen kis mennyiségben használható. A játékot használat közben egészségügyi betétekkel lehet törölni, használat után pedig forró vízzel mosni szappannal és még fertőtlenítőszerekkel is. Az üveg falloszok kivételesen tartósak és teljesen biztonságosak, és óvszer nélkül is használhatók minden helyzetben.