Az üveg dildó a legbiztonságosabb behelyezhető szexjáték

A vibrátor vagy dildó kiválasztásakor a lányt számos paraméter vezérli. Természetesen a játéknak izgatónak kell lennie, vizuálisan nagyon vonzónak, kiváló minőségűnek kell lennie. A vibrátor anyaga ebben az esetben döntő szerepet játszik. A szilikon és az ultrabőr jó, de szilárdságban és higiéniában még mindig rosszabbak, mint az üveg. Ha kemény kakast szeretnél érezni magadban, akkor rendelj egy üveg vibrátort. Ez egy különleges esztétika, amely semmihez sem hasonlítható. Egy ilyen eszközt kellemes a kezedben tartani, de ezen felül azonnal érezni szeretnéd benne.

Az üveg dildót használhatod hidegen, felmelegítve vagy szobahőmérsékleten, rezgő péniszgyűrűvel, vagy anélkül, síkosítóval vagy síkosító nélkül, hálószobába vagy fürdőben egyaránt. Csak rajtad múlik, hol szeretnéd megtapasztalni kényeztetését. Az üveg dildó a legbiztonságosabb behelyezhető szexjáték.

Az üveg, anyaga miatt anti-allergén, és nem porózus, ezért extra biztonságos mindenki számára. Mosogatógépben, vagy csak vízzel és szappannal is egyszerűen tisztítható. El tudod képzelni, hogy az üveg szexuális játékszerek micsoda hibátlan és sima, súrlódásmentes szexuális érzést, kényeztetést nyújtanak? Ha volt már részed hasonlóban, biztosan odáig leszel ezért a dildóért, ha pedig még nem éltél át ilyen fajta kényeztetést, mindenképp próbáld ki! Könnyen irányítható, akár anál behatoláshoz is kiváló.

Mi az az üveg dildó?

Az üveg vibrátor egy mesterséges pénisz egyetlen üvegdarabból. Nem talál semmilyen varratot, szabálytalanságot, töredéket, ezért ne féljen ilyen eszközt használni. Az üveg vibrátor abszolút sík felülettel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyen és kellemesen behatol a testbe. Egy ilyen intim játék nagyon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre – ez egy másik értékes tulajdonság. Egy másik fontos szempont az egyszerű tisztítási folyamat.

Anális üveg dildó
Az üvegfaluszok felületén nincsenek ráncok, mint például a valósághű vibrátorok. Azonnal megtisztítható folyó víz alatt, ami azonban nem mentesít egy speciális tisztítószer használata alól. A sajátosság, amelyet vásárlás előtt szem előtt kell tartania, az az, hogy az üvegfaluszok nemcsak merevek, hanem merevek is, ezért nem tudják megváltoztatni a dőlésszöget. A megvásárolt játék nem tud deformálódni és rugalmassá válni – ez nem jó vagy rossz, ez csak egy tény, amelyet figyelembe kell vennie.

Milyen típusok vannak?
Az üveg vibrátorok a szexjátékok nem túl nagy kategóriája. Ennek ellenére számos fajtát tud megkülönböztetni:

A G-ponthoz – legyen egy kemény nyél, amely a végén enyhén ívelt, így behelyezheti a játékot a hüvelybe, és elérheti annak elülső falát;
Classic – hosszúkás vibrátorok, könnyítés nélkül. Nagyon stílusosnak tűnnek, és első pillantásra nem is adják ki a valódi célt;
Reális – átlátszó falloszok, amelyeken azonban a fej és a herezacskó sejthető;
Dombornyomott – a törzs felületén minta található a további stimulációhoz;
Kétoldalú – az ilyen modellek különböző végződésekkel rendelkeznek. Például egy sima és bordázott vég kombinálható. Az értékesítésben is megtalálhatók olyan modellek, amelyekben egyrészt a pénisz szokásos feje, másrészt a fenékdugó.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!