Masszírozó vibrátor Dream Toys Gorgeous szex és önkielégítés kelléke

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Masszírozó vibrátor Dream Toys Gorgeous szex és önkielégítés kelléke

Masszírozó vibrátor Dream Toys Gorgeous szex és önkielégítés kelléke

Csodálatos masszírozó vibrátor egy nagyon erős motorral! Hihetetlen mennyiségű teljesítmény egy agilis méretű csomagban. A Gorgeus Wand Vibrátor rendkívüli rezgésekkel rendelkezik. A karcsú, fényűző kivitel és a rugalmas fej teszi teljessé a kellemes élvezetet.
• Hossza 19 cm
• A fej vastagsága 4 cm
• Hihetetlenül erőteljes és csendes motor
• 9 különböző vibrációs téma
• Az újratölthető akkumulátor a természet és a pénz takarítható meg
• 100 % szilikon anyag
• Antiallergén
• Rugalmas csúcs

A Gorgeus Wand Vibrator kiváló minőségű 100% szilikonból készül, és biztonságosan használható az allergiában szenvedőknek. Az erőteljes motor 9 különböző, igazán élvezetes színséma. Könnyű és egyszerűen használható, mivel csak két gomb van. Az egyik lépésről a másikra átvált a programokra. Ez ragyogóan egyszerű.

A Gorgeus Wand Vibrátor egy újratölthető akkumulátort működtet, amelyet a mellékelt töltőkábel segítségével tölthet bármely USB portról. Teljes két órás töltéssel egy óra alatt élvezheti a vibrációt.
A Gorgeus vibrátor tökéletes mind a nők, mind a férfiak számára. Használhatja, hogy ösztönözze a szervezet bármely részét.

Tárolás
Vibrátor Toys Gorgeous masszírozó szex és maszti céljára eszköz tárolása. Egyes szexuális játékok reagálhatnak egymásra. Tehát nem javasoljuk, hogy tárolja a szexuális játékokat a játék dobozban. Tartsa távol a szexet, még akkor is, ha kesztyűbe vagy más alkalmas anyagba van csomagolva. Ne tárolja a kedvenceit napfényben vagy szélsőséges hideg vagy meleg körülmények között. A szexuális játékok nem szeretik a nedvességet sem. Ne felejtse el eltávolítani az elemeket a játékoktól, ha nem használja őket. Tonga áru.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ésnőknek ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

12.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,