Víz bázisú natúr síkosító pumpás adagolóval 100 ml Joy Drops

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Síkosítók » Víz bázisú natúr síkosító pumpás adagolóval 100 ml Joy Drops

Víz bázisú natúr síkosító pumpás adagolóval 100 ml Joy Drops

Természetes síkosító gél, amely intenzívebb és kielégítőbb szexuális élményt nyújt. Általában hüvelyi szárazság esetén kell alkalmazni, de intim-masszázshoz is kiváló. Kompatibilis a latex anyagú óvszerekkel és nem rontja azok textúráját. Hypoallergén, könnyen lemosható és nem hagy foltot.
Pumpás adagolójának köszönhetően könnyen kezelhető. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Összetételt lásd a csomagoláson! Hűvös, száraz helyen tartandó! Ha szembe kerül, bő vízzel mossuk ki! Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
- Pumpás adagoló
- Mennyiség 100 ml
- Cikkszám: JOYDROPS23
- EAN 8698712453003

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a készleten lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szexpatikai, szexdrogéria árukat személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE2-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , ,