Kéz formájú kettős kényeztető vibri, hüvely és csikló izgatásra

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » G-pontos vibrátorok » Kéz formájú kettős kényeztető vibri, hüvely és csikló izgatásra

Kéz formájú kettős kényeztető vibri, hüvely és csikló izgatásra

Mindig is a G-pont keresi? A keresésnek most lehet a vége az Intimcenter ajánlatával! Ez a kéz formájú vibrátor ugyanis a kocsonya anyagával eléri, sőt pontosan a két újjával a női g-pontot ingerli, de anál vibrátornak is használják. Ezen túlmenően stimulálja a csikló érzékeny részét.
- Realisztikusan rugalmas és
- átlátszóan kék.
- 23 cm a teljes hossza, égnek eredő összenyomott ujjai
- 4 cm vastagságot tesznek ki.
Rendkívül csendes, fokozatmentesen állítható a rezgése. Cseppálló. Nos, próbálják ki ezt az újszerű játékot, mely a formájából adódóan a Two Finger Juice Junky nevet kapta.
A vibrációs golyó a tenyér részen található, ami éppen elég rezgés ahhoz, hogy mindkét vibrátoros vége rezegjen. Mindösszesen 1 darab AA típusú sima ceruzaelemre lesz szüksége a beindításhoz, melyet a termék megrendelésével együtt el tudunk önnek juttatni, ha beleteszi a sex webáruházi kosarába.

Ha önnek is megtetszett a kézforma, és szeretne hasonló vibrátorokat, önkielégítőket, esetleg szexbabákat is nézni, jöjjön el nyugodtan budapesti sex shop üzletünkbe, és válogasson az Intim Center szex üzlet széles választékából.
Az üzlet minden nap nyitott ajtókkal várja a Budapest  Károly krt. 14 szám alatt, az Astoria és Deák Ferenc tér közelében.

TPE6-500

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,