Vízálló vibrátor, csikló és G-pont izgató vibri

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » G-pontos vibrátorok » Vízálló vibrátor, csikló és G-pont izgató vibri

Vízálló vibrátor, csikló és G-pont izgató vibri

Vízálló vibrátor, csikló és G-pont izgatóval kapható az Intim sexshop Budapest üzletben és online webáruházban. A sex üzletben megvásárolható, vagy a megrendelem gombra kattintva rendelhező! A Dolphin G-spot vibri vízálló, áttetsző világoskék formájával össze sem téveszthető a többi vibrátorral.

Kíváncsi vagy miért nem? Nézz be szex üzletünkbe! (Bp, Károly krt. 14. félemelet), és eláruljuk neked. Megmutatjuk hogyan is működik, hogyan lehet kezelni.

Ha van elég bátorságod és kíváncsi vagy, akár az Intimcenter.com online sex webáruház választékából is könnyen beszerezheted. Puha szilikonból készült, jobb-bal irányú stimuláló mozgással, valamint masszírozó belső golyókkal a szárban és vibrációs csiklókarral rendelkezik. Hossza 21 cm, átmérője 3 cm. A vibráció 7 fokozatú, maga a rotáció 3 fokozatban nyomógombbal állítható. 3 darab AAA elemmel működik, melyeket a csomag nem tartalmaz.

12.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,