Nyuszi vibrátor exkluzív Tri Rabbit 22 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Speciális tudású vibrátorok » Nyuszi vibrátor exkluzív Tri Rabbit 22 cm

Nyuszi vibrátor exkluzív Tri Rabbit 22 cm

Csiklóizgatós nyuszi vibrátor Tri Rabbit, a Vibe Therapy cégtől az Intimcenter csiklóizgatós, forgófejes vibrátor kínálatában. Ez a vibrátor hétféle forgást, hétféle rezgést tud. A doboz elemet nem tartalmaz. Három vibráló motor van beleépítve! Mérete 22 cm, átmérője 3.5cm, súlya 34 dkg, 3 db AAA elemmel működik, Tonga beszerzés.
Egyedi hangulató, szuper nyúl vibri, tökéletes kielégülést fog nyújtani. A vibrátor szex közben és magányos élvezetek alatt jó szolgálatot fog tenni, sikosító használata növeli az élményt. A stresszt felejsd el, csak szerezz be egyet a titkos fiókodba. Ha igazán játékos szexben szeretnéd, hogy részed legyen, akkor ez a nyuszi vibrátor jó választás.
A nyúl vibrátor több helyen nyújtják az élvezetet. 2-3 erogén pontot egyszerre tud izgatni. A legtöbb esetben ezek a pontok a csikló, a hüvely bemenete és a G-pont. A kis nyuszi fülek a csiklót ösztönzik. A fő része, a törzse, a hüvely és g-pont stimulálására alkalmas. A hüvelybemenetet és a hüvelycsatornát a törzsén található motor, a hüvely falát rezegteti.
Ha ez a szexkelléket személyesen szeretnéd megvásárolni, akkor az Intim Center budapesti szexshop üzletben megveheted, minden nap nyitva van. Érdemes belátogatni az Intimcenter budapesti szexshop üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A szexüzlet címe Intim Center Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

17.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,