Rubinvörös csábítás vibrátor, anális izgatásra alakítva

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Rubinvörös csábítás vibrátor, anális izgatásra alakítva

Rubinvörös csábítás vibrátor, anális izgatásra alakítva

Eszményi kísértés a vágyközpontnak. Tedd próbára te is az Temptation állítható rezgéserősségű análvibrátort! Karcsú kialakítás, kidudorodó makk és serkentő erezet jellemzi. Mindössze ujjnyi a vastagsága, ezért kezdők számára is ajánljuk.
Rugalmas, zselés anyaga van. Zselés anyagból készült, viszonylag vékony, ezért anális örömszerzéshez is ideális vibrátor.
• Teljes hossza: 16 cm
• Behelyezhető hossz: kb. 10 cm
• Jellemző átmérője: 2 cm
• Anyaga: zselés gumi
• Fokozatmentesen szabályozható rezgésintenzitás
• Működtetéséhez 1 db AAA (mini) ceruzaelem szükséges, mely nem tartozék

Egy néhány évvel ezelőtt végzett felmérés szerint a nők majdnem fele rendelkezik vibrátorral otthonában. A mai világunkban az anális eszközök is terjedőben vannak. A modern felfogást vallók már tartanak is anál eszközöket fiókjukban vagy az ágyuk alatt. Ez tény, sőt már igazából meg sem lepődünk rajta.

A megítélése is pozitív, többek szerint a szexkellékek hozzájárulnak az egészséges szexuális élethez. Párok is egyre többet használják együttléteik során. Ez a rubinvörös kis kedvenc lehet a következő tesztalany, ugyanis használata során az összeszokott párok kifinomultan és keményen is élvezhetik a masszírozó teljesítményét. A vibrátor erősségének változtatásával egyre jobban ingerelheted az ánuszt.

A termékekhez ajánlott a síkosító használata. Síkosítót az Intimcenter.com sexshop webáruházunkban és a budapesti Károly krt. 14. sz. alatt található sexshop üzletünkben is beszerezhetsz hozzá.

Egyre több helyen olvashatjuk, hogy az anális szex népszerűsége növekszik, a feneket övező tabuk fokozatosan feloldódnak. Ez örvendetes jelenség, hiszen mi is azt valljuk, hogy az anális szex teljes mértékben egészséges és biztonságos útja az erotikus kísérletezésnek és a lehetőségeink kitágításának. Az anális szex olyan fizikai és lelki örömökhöz juttathat minket, nőket és férfiakat egyaránt, amihez a szex többi fajtája nem tud. Sokaknak az anális szex a szexuális életük alapvető elemévé válik, míg mások csak alkalmi élvezői a fenék táji élvezeteknek. És van, akit egyáltalán nem vonz ez a terület. Ennek a vibrinek a
- hossza 16 cm,
- átmérője 1,5 - 2 cm.

7.000 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , ,