XLover herehámos pénisz feltét Penis Extender 19 cm

Intim Center szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk, mandzsetták » Hosszabbítók » XLover herehámos pénisz feltét Penis Extender 19 cm

XLover herehámos pénisz feltét Penis Extender 19 cm

Amennyiben csupán egy kicsi pluszra lenne szükség, segítséget nyújthat ez az egszerű eszköz, mely az egész péniszt beborítja, úgy hogy a nyitott végén lévő dupla nyílás lehetővé teszi hogy a herék mögött rögzítsük azt. Ez biztosítja hogy a kellék a helyén maradjun, illetve plusz stimulációt is biztosít. A játékszer vékony, rugalmas anyagból készült, minimális mértékben, néhány miliméterrel növeli a pénisz hosszát illetve átmérőjét.
• Teljes hossza 19 cm
• A nyílások átmérője: 3 cm - 3,5 cm
• Anyaga: nagyon rugalmas, zselés, bőrbarát TPE gumi
XLover Pénisz köpenyZselés anyagból készült péniszköpeny erezett felszínnel, herére rögzíthető pánttal.
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha a férfiaknak ajánlott péniszre való szexuális eszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

4.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , ,