Péniszhosszabbító és vastagító köpeny, vibrátoros A-Toys pénisz extender

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk » Hosszabbítók » Péniszhosszabbító és vastagító köpeny, vibrátoros A-Toys pénisz extender

Péniszhosszabbító és vastagító köpeny, vibrátoros A-Toys pénisz extender

Pénisz extender, péniszköpeny alkalmazásával gyakorlatilag a pénisz teljes részére egy borítás kerül, mely másfajta ingereket közvetít. A teljes péniszt átölelő péniszmandzsetta, vibrációs péniszköpeny, g-pont péniszköpeny, péniszvastagító és péniszhosszabító péniszköpeny, vibroköpeny egyedi élményt garantál. Meghosszabbítja és vastagítja a péniszt, a szőröcskékkel izgatja a nőt! Egyszerűen húzd fel az áttetsző szilikonos péniszköpenyt, előtte azonban helyezd a mellékelt vibrációs tojást a végébe és partnernőddel élj át tébolyult szexet. Termékjellemzők:
- Anyag: TPR
- Hossz: 13,5 cm, nagyon rugalmas
- Kezelés: Tisztítószer és víz
- Márka A-Toys
- Szín: Átlátszó
- Tápellátás: LR 44 (AG 13, RW 82, V13GA)
- Vezérlés: Az eszközön
- Vibráció: 1 fokozat
- Vízállóság: Igen
- Típusszám: A-Toys 768014, ToyFa termék
Ha az Intimcenter.com online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak ajánlott szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe Szexshop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

2.500 HUF

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , ,