Európai szerető műfarok, élethű letapasztható dildó

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Dildók » Realisztikus dildók » Európai szerető műfarok, élethű letapasztható dildó

Európai szerető műfarok, élethű letapasztható dildó

Élethű formájú péniszmásolat az Intimcenter.com online webshop és Astoriánál lévő, Károly krt. 14.sz. alatti üzlet kínálatában. 23 cm hosszú és 4 - 4,5 cm vastag. Kellemes a tapintása, rugalmas, és tapadókoronggal is rendelkezik. Nem is kell más, hogy élvezetessé tegye az erezetességet és a síkosság élvezését.

Az élethű, valósághű pénisz anyaga zselés gumi. Lágy és kellemes, kényelmes a használatakor. A dildó egész szilárd, kemény törzsét bevonják a zselés anyaggal, és teszik ezzel lágyabbá a külső felületet. Ennél a dildónál is javasolt a kondom használata, mivel maga az anyag porózus, valamint számos nőnél allergiás reakciót válthat ki.

Mérete, mint egy európai szeretőé? Már rengeteg kísérletet végeztek, hogy megállapítsák mégis mekkora az európai férfi nemi szerv. Manders könyvének leírásából kiderül, hogy a férfiak legnagyobb százalékánál a pénisz méret erekciós állapotban 15 és 18 cm között változik. Éppen ezért 17 cm-es a legtöbb óvszer mérete is. Gigantikusnak nevezhetjük a 19 cm hosszúságot meghaladó valósághű péniszméretet. Ezért is jelenthetjük ki, hogy az Európai Szerető-nek elnevezett dildó gigantikus élvezeteket fog nyújtani neked.

Gyerünk hát, rendeld meg az online initim sexshopból vagy szerezd be itt: Budapest sex shop üzlet Budapest 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Téged is vár a nőknek készült játékos kaland otthon az európai szeretőddel, de homo és biszex fériak is szeretik. A dildókat így is hívják még: műfarok, műkuki, műfasz, műbráner, műpénisz.

TPE10-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,