Valósághű vibrátor Real stuff 20 cm

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Vibrátorok » Realisztikus vibrátorok » Valósághű vibrátor Real stuff 20 cm

Valósághű vibrátor Real stuff 20 cm

Láttál már ilyet: 20,3 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű flesh vibrátor, olyan mint a hús, az igazi pénisz! Az Intim Center szexhsop Budapest üzlet és online szex shop hatalmas valósághű vibrátor kínálatából, egy olyan példány, mint az igazi pénisz, csak ez rezeg. Ez a műpénisz - népiesen műfasz, műkuki - multisebeséges vibrátor szagtalan anyagból készült, könnyen tisztítható és könnyen használható. A valósághű vibrátor Real stuff 20 cm műpénisz termék alján a tárcsával szabályozható az intenzitása. A vibrátor szex alatt és maszturbálásnál, vagy előjátéknál is kellemes kis kütyü.

  • Vedd meg az Intimcenter sex üzletében Szexbolt 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! Vagy rendeld meg házhoz, vagy szállítási pontokra. Bankkártyával is kifizetheted.

Ez egy valós képet ad a puha bőrről, realiszikusak az erek és a kontúrok. A belevaló 2 db AA elem nem tartozéka a csomgolásnak. Anyag TPR, származási ország China. A márka Dream Toys, a színe bőszínű rózsaszín. Az össz tömeg 0,38 kg.

Egy belvárosi szexshop center vásárló levele a vibrátor szex közbeni használatáról: Egy vibrátort vett elő, és bekapcsolta. Szóhoz sem jutottam, már bennem rezgett a vibrátor. Megfelelő méretűnek éreztem, éa erősen vibrált. Eddig ismeretlen, fantasztikus érzést tapasztaltam. Csókolt közben, jeleztem, hogy folytatnám a szexelést. Közel álltam hozzá, hogy azt mondjam, hogy a farkadat akarom, de ennyire még nem vadultam be. Megfordított, hátulról hatolt belém.

Kezembe adta a rózsaszín vibrátort azokkal a szavakkal, hogy játszadozz vele. Furcsa volt kezembe venni, bekapcsoltam, hamar rájöttem, hogy több fokozatban tud rezegni. A legkisebbre kapcsoltam, majd a csiklómhoz érintettem. Megremegtem, majd finom mozdulatokkal kezdtem izgatni magam, miközben ő ütemesen kefélt hátulról. Már a gondolat feltüzelt. Egyre éreztem közeledni azt az állapotot amiben ritkán van részem, az orgazmust. Egyre vadabbul akartam.

Ismét abbahagyta, kihúzta szerszámát, hanyatt fektetett és elkérte a kis vibrátort. Ő is csiklómat izgatta vele, mikor érezte, hogy nekem már nagyon jó akkor nagyobb ívben, az ajkak közé irányította. Csiklóm már nagyon érzékeny és duzzadt volt. Még nem éreztem ilyet, hogy ennyire vágynék a kielégülésre...

TPE8-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,