Prosztata masszírozó anál vibrátor Renegade III

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Anális eszközök » Prosztataizgatók » Prosztata masszírozó anál vibrátor Renegade III

Prosztata masszírozó anál vibrátor Renegade III

A férfi vibrátor az ánusz és a prosztata izgatására való. A prosztata masszírozó anál vibrátor Renegade III egy kiváló modell. Az extrém forma és a selymes, lekerekített hegyet ötvözve a Renegade Massager III könnyen érzékelheti az érzékeny prosztatúrát, mint erős, stabil rezgést, amely a férfi édes foltjához nyúlik. A kellő formában ívelt, a III-as csúcsa kényelmesen behatol az anális csatornába.
- Elem LR44 3 db, tartozék
- Átmérő 3 cm
- Szín fekete
- Anyag szilikon
- Hossz 10,7 cm
- Vízálló
- Angol neve Renegade Vibrating Massager III Black EAN kód 657447097034

A hosszúság és a drámai görbe sokféle kísérletet tesz lehetővé mélységgel és pozícióval. A bázison keresztül beágyazott klasszikus golyó rázkódással indul, vagy egy pillanatra leállítja a motort. A Renegade selymes szilikon felülete rendkívül higiénikus, forralt vagy fehérített az alapos sterilizálás érdekében. A szilikon játékeszközök tökéletesek az érzékeny bőrű szórakoztató keresőknek, ez az anyag teljesen hipoallergén, szagmentes és íztelen. Mindig élvezze a kiváló minőségű víz alapú kenőanyagot kombinációban. A Vibe 3 LR44 gombelemet igényel ami tartozék.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. A feladó a cég, semmi sem utal a tartalomra. Ha férfiaknak ajánlott további szexuális segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted.

A budapesti szexshopok közül a legjobb szexshop címe INTIM CENTER sex shop Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

TPE12-000

A terméket az INTIMCENTER.hu oldalunkon rendelheti meg!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , ,