Vibrációs péniszgyűrű, Maximus dupla hurkos, gyöngyös erekciógyűrű

INTIM CENTER ❤️ szexshop » Szexshop » Péniszgyűrűk, mandzsetták » Vibrációs péniszgyűrű, Maximus dupla hurkos, gyöngyös erekciógyűrű

Vibrációs péniszgyűrű, Maximus dupla hurkos, gyöngyös erekciógyűrű

Vibrátoros, vibrátciós péniszgyűrű, Maximus erekciógyűrű. Tapasztalja meg az új érzéseket, a tartós szeretkezést, ezzel a vibráló péniszgyűrűvel. Szuper puha és rugalmas. Kettős pántjának köszönhetően tartós és erős, alkalmas hosszabb játszadozásokhoz. Akár 3 órán át is kitart egy elemkészlet benne. A kisebb karika kerül a péniszre, míg a nagyobb második gyűrű a heréket ölelheti körbe. Nyomás hatására tartós erekciót eredményez.

A péniszgyűrű használata színessé teszi a szexuális életedet. Úgy tervezték, hogy szexuálisan izgató legyen számodra és partnered számára is, férfiaknak és nőknek is hasznos kütyü. Ennek a kedves kis játékszernek a segítségével, a partnered és te az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit, szenvedélyt és gyönyört fogtok átélni.

A belső és a külső gyűrűn is található öt Stroker gyöngy, hogy növelje az öröm érzetet a pénisz és a hölgy számára is. Az ezüstös kialakítás mellett a csillámos felület lenyűgöző érzést kelt. A kivehető mikrovibrátor pedig közvetlen csiklót izgatja. Intim behatoláshoz a fürdőszobában is alkalmazható, ugyanis vízálló.

Férfiak leggyakrabban azért használják, hogy fokozzák merevedésüket és az élvezetet szex vagy maszturbálás közben. Korlátozzák a vér péniszből való kiáramlását, így érhetsz el eddig sohasem tapasztalt méreteket. Azok az erek, amelyek vért szállítanak, a pénisz belsejében vannak, míg a vért elszállító vénák egészen a felszín közelében. A péniszgyűrű a felszín közelében lévő erecskékre gyakorol nyomást. Természetesen nem szüntetik meg a szerszámod vérkeringését, csak lelassítják azt. Így érhetsz el nagyobb, keményebb és tovább tartó erekciót.

Anyaga hypoallergén, TPR szilikon. Ha mindketten szeretnétek az erőteljes rezgéstől elélvezni, akkor mindkét fél számára előnyös egy Maximus péniszgyűrű kipróbálása. Bármelyikőtök megrendelheti az Intimcenter szexshop online webáruházunkból vagy bejöhettek érte együtt személyesen is, hisz biztosak vagyunk benne, hogy a széles termékválasztékunk közül találtok pár hozzátok illő szexkelléket még a péniszgyűrű mellé.

Sex shop Budapest üzletünk címe: Sexshop Center szexshop, Budapest, 5. ker. Károly krt. 14. félemelet. Minden nap nyitva tartuk.

6.500 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , ,