Az üveg szexjátékok abszolút hipoallergén, időtálló termékek

Az üveg szexuális játékok nagyon népszerűek a szextermékiparban. Vannak, akik úgy gondolják, hogy az üveg törékenysége miatt veszélyes lehet. Ezek azonban csak sztereotípiák.

Az üveg dildók teljesen biztonságosak, mivel a boroszilikát üveg nem mérgező és nagy hőmérséklet-tartománynak képes ellenállni.

Tehát, íme néhány érv egy üvegdildó megvásárlása mellett

A dildók készítéséhez használt üveg nagyon erős és vastag, így véletlenül nem törheti el és nem sértheti meg magát. Hipoallergén: egy abszolút hipoallergén anyag, az üveget azoknak ajánlják, akik allergiás reakcióktól szenvednek.
– Az üveget minden típusú kenőanyaggal lehet használni. Az üvegből készült játékot semmilyen kenőanyag nem károsíthatja, ami nem mondható el más anyagokról, amelyekkel csak vízalapú kenőanyagot ajánlott használni. Az üveg dildo idővel nem veszíti el megjelenését és tulajdonságait. Ezért hosszú ideig tartó és ismételt használat esetén is újszerű marad.
– Különleges szerkezet: Az üveg jellegénél fogva nem porózus anyag, ezért nem szívja fel a kenőanyagokat, a test nedvességét és egyéb folyadékokat. Az üveg szerkezete hozzáférhetetlen a baktériumok és bármilyen mikroorganizmus számára. Az üvegterméket kölcsön lehet egy másik személynek, ami nem ajánlott más anyag esetében.
– Könnyű karbantartás: Mivel az üveg nem szívja fel a folyadékokat, szappannal vagy bármilyen más tisztítószerrel lehet tisztítani anélkül, hogy félni kell a károsodástól.
Az üveg melegíthető vagy hűthető: a szexuális játék diverzifikálása és a tartós orgazmus elérése érdekében vízzel (hideg vagy meleg) változtassa meg az üveg hőmérsékletét! Nagyon érdekesnek bizonyul!
– Az üveg kellemes tapintású: Ha még nem használt üveg dildót, akkor nehéz elképzelni azt az örömöt, amelyet ez a sima, kemény anyag nyújt.

Vonzereje: A praktikusság mellett az üvegjáték megvásárlásának legnagyobb érve a vonzereje. Az üvegpaletta annyira változatos, hogy nehéz leírni, és a tiszta klasszikus színek mellett a többszínű változatok mellett színes erekkel ellátott eszközöket is gyártanak.
Vízálló: Mivel az üveg abszolút nem ereszti át a vizet, biztonságosan használhatja üvegbarátját zuhanyzóban, fürdőben vagy medencében.

Az üveget már régóta használják szexuális játékok készítésére. Tartós anyag, amely tökéletesen stimulálja az erogén zónákat. Ugyanakkor soha nem okoz allergiát, bármilyen kenőanyaggal használható. És az üveg falloszok és dugók megjelenése varázslatos.

Milyen üveget használnak szexuális játékok készítéséhez?
Senki sem vásárolna törékeny szexuális játékokat. Ezért boroszilikát üvegből készülnek. Ez edzett anyag, amelyet nagyon nehéz eltörni. Ha leesik az ágyról, semmi sem fog történni – sem repedések, sem csorbulások nem fenyegetik a készüléket.

Gyártáskor a kész terméket kézzel ellenőrzik. Ez kiküszöböli a véletlenül megmaradt éleket vagy az éles kiemelkedéseket.

Üvegből készült szexuális játékok. Stimulánsok, amelyek sok éven át tartanak

Az üveg intim eszközök jellemzői:
– Az üvegmodelleknek sok előnye van. Vásárláskor figyeljen rájuk! Ezek igazolják a bemutatott modellek magas árait:
– Hosszú használati idő. A készülék minősége idővel nem romlik, nem változik. Csak akkor dobják ki, ha megunják. Évtizedekig használható.
– Szokatlanul szép megjelenés. Az üveg dolgok nagyon elegánsnak tűnnek, nem mindig lehet megérteni a célt a termék megtekintésével. Több szín és egy átlátszó alap kombinációja nagyon elegáns.
– Hőjátékhoz. Az üveg tökéletesen tartja a hőmérsékletet, használat előtt melegíthető és hűthető. Csak 5 percig kell meleg vagy hideg vízbe meríteni, majd a meleg vagy jeges érintést élvezni.
– Könnyen mosható. A felületet nehéz megsérteni, ezért bármilyen mosószer alkalmas a tisztításra. A rezgés nélküli modellek akár mosogatógépbe is helyezhetők.

Bármilyen kenőanyag alkalmas a síkosításhoz. Olajjal is használható. A felület nem szenved kárt a szilikon összetételtől. Tökéletesen csúszik, gyengéden simogatja a testet.

Az üveg szexjátékok hátrányai
De minden terméknek van hátránya. Ismerve őket, nem lesz hiba a vásárláskor. Merevség. Nem rugalmas modellek. Valakinek tetszeni fog ez, mivel a stimuláció nagyon erős, de valaki túl keménynek tartja.
Nehézség. Minden üvegmodell öntött, nincs benne levegő. Szükséges, hogy a szexuális játék ne legyen törékeny. De ez meglehetősen nehézzé teszi a terméket. Természetesen nem 500 g, de sokkal nehezebb, mint más anyagból készült játékszerek.

Ki vásároljon üveg szexuális játékokat?
Ki fogja szeretni az üvegből készült intim játékokat? Azonosítottuk az emberek kategóriáit, akik valóban örömmel kísérleteznek ilyen dolgokkal:

A gyönyörű dolgok szerelmesei. Az üveg nagyon szép. Nyugodtan elmondhatjuk, hogy ezek a szexbolt legeredetibb termékei. Elegánsak és stílusosak. És ajándékként is szóba jöhetnek szeretteiknek. Első pillantásra úgy tűnik, hogy ezek drága eszközök. De mivel nagyon hosszú ideig szolgálnak, az ár indokolt.

Szexuális játékok adása másoknak. Ha a szexuális játékokat más kezekbe adják, fertőtleníteni kell őket. Ezt nem nehéz üveggel megtenni, bármilyen tisztítószerrel kezelhető vagy akár forrázható. Ugyanakkor más anyagok károsodnak, de semmi sem történik az üveggel.

Mindig vásárolhat üveg szexjátékot az Intim Centerben. Nagy áruválaszték, gyors szállítás az ország egész területén. És mindez teljesen névtelen.