A legjobb szexshop az Astoriánál van, Budapest Károly krt. 14. félemelet

Intim Center szexshop az Astoriánál,  Budapest Károly krt. 14. (Az Astoria egy fontos kereszteződés nem hivatalos neve Budapest Belvárosának keleti határán, a Kossuth Lajos utca, a Kiskörút, Károly körút és a Rákóczi út találkozásánál.) Sexshop ajánló nőknek, férfiaknak és pároknak. Ha úgy gondolod, hogy rendben van a szexuális életed akkor is-, és ha önkielégítésre van szükséged akkor is jól jön egy szexshop bevásárlás.

Személyes szexbolti vásárlás esetén
Az Intim Center szexshop kitűnően felszerelt szexüzlete, ahol minden kapható, kipróbálható. Vásárolhatsz, rendelhetsz szexuális segédeszközt webshopban is azaz online szexshopban. A képen egy vásárló a szexi rucikból válogat, majd vibrátort és dildót is vásárol.

szexshop_bp_astoria_karoly_krt_14

Az Intim Center szexshopban a BDSM szex legjobb intim SM készletek luxusgyűjteményét találja. Az intim termékeket Oroszország, Kína, az USA és Európa vezető gyártói szállítják, amelyek garantálják a minőséget és a biztonságot. Minden kötelező tanúsítás alá tartozó játék teljes dokumentumkészlettel rendelkezik.

Az S/M szexjátékok iránt nagy a kereslet mind a tapasztalt párok, mind a kezdők körében. Ezenkívül gyakran fotósok és modellek vásárolják meg őket, hogy merész és feltáró stílusban dolgozzanak. Katalógusunk a legnépszerűbb BDSM úti célok attribútumait tartalmazza:

Ostorozás. Az ostorokat, ostorokat, halmokat, korbácsokat és papucsokat a nemi szervek, a mellkas és a hát, a lábak és az alázatos test más részeinek ütésére használják. Az expozíció mértéke a könnyű, szinte simogató érintésektől az égő fájdalomig terjed;
A szabadság korlátozása. A bilincsek, gallérok, fűzők és egyéb rögzítők a legkönnyebben elérhetők. A kötéljátékok bizonyos szintű készségeket és anatómiai ismereteket igényelnek;
Villamos energiának való kitettség. Vásárolhat tőlünk S&M készleteket bilincsekkel, párnákkal és más típusú elektródákkal az áram stimulálásához. A legerősebb érzéseket a mellbimbók és a nemi szervek területén történő kisülések okozzák;
Elszigeteltség a külvilágtól. A katalógus bekötött szemeket, maszkokat, gegeket és egyéb kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte teljesen elvonja az alázatos külvilágot.

Szexshop ajánló, vásárolj itt!

A szexbolt értékesítési asszisztensének fő feladata, hogy kellemes légkört teremtsen, megnyerjen egy személyt, beszéljen vele, hogy kényelmes legyen, és habozás nélkül elmondhassa, miért jött, és mit szeretne kipróbálni.
Leggyakrabban párok jönnek hozzánk, egyenként, több férfi, mint nő. Vannak idősebb ügyfelek is: például a 70-es és 80-as éveikben járó nagyapák nem olyan ritkaságok, de nem emlékszem egyetlen nagymamára sem. Ellenőrizzük a dokumentumokat, ha gyanú merül fel, hogy a látogató 18 év alatti, a törvény szerint kötelesek vagyunk megvédeni a kiskorúakat a nem nekik szánt információktól.

Vannak, akik csak azért jönnek, hogy megnézzék, de leggyakrabban valami konkrétumért jönnek, vagy legalábbis el tudják magyarázni, hogy milyen termékcsoportra van szükség. A férfiak túlnyomórészt étrend-kiegészítőket szednek a hatékonyság érdekében, a nőket jobban érdeklik a kenőanyagok és a játékok. A legnépszerűbb termékek fogyóeszközök: óvszerek és kenőanyag-mintavevők. Sok vásárló nem akar teljes méretű változatokat vásárolni, inkább egy tucat különböző tesztelőt toboroz.

Könnyen el tudok beszélgetni bárkivel. Először is, mindig köszönök. Ha valaki maga nem lép kapcsolatba velem, adok neki egy percet vagy másfél percet, hogy körülnézzen, majd megkérdezem, hogy javasolnom kell-e valamit, meg kell-e mutatnom a választékot, és figyelnem kell-e az új termékekre. Ha egy látogatónak tetszik valami konkrét, elmondom nekik a termék jellemzőit és funkcióit, felajánlom, hogy közelebbről megnézem, a kezükbe veszik, és megkérdezik benyomásaikat.

A vevővel való bizalmi kapcsolat kiépítésének leghatékonyabb módja az, ha a felnőtt termékekről teljesen mindennapi tárgyakként beszélünk, mint például az étel vagy a ruha, és ásónak nevezzük, mert sokan zavarban vannak, hogy még a szervek nevét is kimondják. Pedig van punci, farok, pénisz, csikló, mell, és sorolhatnánk.

Kedvelt termékek
Luxus, kétrétegű szürke szemmaszk – Izgató Luxe Maxima óvszer, apokaliptikus kéjmámorhoz – Wet Light könnyedebb, vízbázisú síkosító, 100 g-os tubus. – Nyitott, mellkiemelős cicaruha, ovális kivágásokkal. – Luxe Maxima óvszer különlegesen kialkított izgatókkal. – Ovális kivágásokkal hívogató szívdöglesztő cicaruha, Adiva. – Shunga vanília-csokoládé testfesték 100 ml-es kiszerelés – Súlyozott péniszgyűrű SM játékokhoz – Mellemelős fehérnemű szett, spagetti hevederekkel Agostina – Vastag bőr bokabilincs, Zado márka – Via Sensual Oil, erotikus, vágykeltő olaj a csiklónak – Speciális vibrátor az ínyenceknek – Vagina és anális dong beépített rezgő motorral Stand Up – Extrém kivágású szexi ruha, szexi ruci Chilirose body dögös éjszakákra – Gyümölcsös masszázsolajok, 50 ml kiszerelésű – Fém spekulum, nőgyógyászati hüvelytágító eszköz – Fetish Fantasy Extreme bőr póráz és nyakörv – Három ágú nagy tudású vibrátor minden intim kielégüléshez – Csábító feromonos női parfüm, 14 ml kiszerelésben – Csiklóizgatós kondom, Luxe Maxima Yellow, 1 db a csomagban – Szemkötő és kockás fogantyús korbács egy szettben – Melegítő masszázs olaj, őszibarack, 50 ml – Tépőzáras, kéz a bokához kötözőszett – After Dark szenvedélykeltő feromonos spray nőknek 16 ml.

Fetish Fantasy Extreme bőr póráz és nyakörvMellemelős fehérnemű szett, spagetti hevederekkel, AgostinaVia Sensual Oil, erotikus, vágykeltő olaj a csiklónakVastag bőr bokabilincs, ZadoFém spekulumExtrém kivágású Chilirose body dögös éjszakákraGyümölcsös masszázsolajok, 50 mlVagina és anális dong beépített rezgő motorral, Stand UpAfter Dark szenvedélykeltő feromonos spray nőknek, 16 mlTépőzáras, kéz a bokához kötözőszettMelegítő masszázs olaj, őszibarack, 50 mlCsiklóizgatós kondom, Luxe Maxima Yellow, 1 dbCsábító feromonos női parfüm, 14 mlHárom ágú nagy tudású vibrátor minden intim kielégüléshezSúlyozott péniszgyűrű SM játékokhozNyitott, mellkiemelős cicaruha, ovális kivágásokkalWet Light könnyedebb, vízbázisú síkosító, 100 gLuxus, kétrétegű szürke szemmaszkShunga vanília-csokoládé testfesték 100 mlOvális kivágásokkal hívogató szívdöglesztő cicaruha, AdivaLuxe Maxima óvszer különlegesen kialkított izgatókkal, 1 dbSpeciális vibrátor az ínyenceknekSzemkötő és kockás fogantyús korbács egy szettben

További szexshop termékajánlókat itt nézhetsz
34 33 32 Sex Toys Budapest 31 30 29 28 Budapest Sex Shop szaküzlet 27 26 25 24 23 Szexshop Budapest segédeszköz és szexi ruha ajánló 22 Sex shop Budapest Intim Center 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01.